Yarından itibaren kalabalıklaşır. 16 ekim vadelisi de açılıyor.
Printable View
Yarından itibaren kalabalıklaşır. 16 ekim vadelisi de açılıyor.
yarından itibaren senette açığa satış başlayacak bist30'a girmesinden dolayı bakalım o nasıl bir etki yaratacak.
7.95 sevıyesı bu gun 7.97 oldu ve 2 kırmızı indikatör arasına sıkıştı.. 7.80 ve 7.97.. yukarı yönü bıraz daha ağı basıyor.. yinede adam olacak çocuk 8.09 ve üzeri.. malsız çulsuz izlemeye devam..
https://i.hizliresim.com/yX3GI9.png
Millet Twitter’da taylandlılar filan diyor bilgisi olan var mı konu hakkında ?
Taıwan olacak. Google soruver
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asla bir yatırım uzmanının tavsiyesi ile normalde hisse senedi almam.Oyakc bu konudaki tek hatam oldu.İşyatırımın tavsiyesi ile 2 ay kadar önce aldım.Ne lanet bir hisseymiş arkadaş.Buraya bağladığım para ile şimdiye sıfır araba çekmem lazımdı altıma bu piyasada.Gitmiyor arkadaş gıdım gitmiyor
3 yıldır yazmadım ama illallah dedirtti.taa aslan çimento dan beri 3 yıldır hissedeyim. Spk ya başvurup adının afyon b olarak değiştirmek için.. Bu kadar büyük sandığımız şirket afyonun anca kuyruğu bile olamazmış meğersem. Yazıklar olsun......
zaman geçti çocuk büyüdü 8.19 oldu.. palanında kıvıracak yerı kalmadı.. hadi yüksel artık diyorum.. bana sırıtıp ''sen malsızsın çulsuzsun diyor..'' 7.88 yazdım vermedın dıyorum. omuz silkeliyor.. işimiz var bunla.. salı çarşamba uğrarım..nasıl olsa bizim mahalleye gelecek..
pala artık malsız ve çulsuz değilim.. ne yapacaksan yapta görelim 8.19 direnci üzerine oturmakla olmuyor.. samba lazım samba..
8.37 -42 - 53 dizmışsın ve bır numara çekeceğin her halinden belli oluyor.. çimsanın palası ile kavga ettik bir güzel dövdüm.. şimdi hiç sesi çıkmıyor.. her gün yatay.. biliyorum sen çok hızlısın.. sopa atamazsak, sopa yeriz..:kahkah:
Koş Anadol koooşşş... 8.67 önemli
Hey yavrumm be ayrıl da gelll[emoji854]
At kafayı 9 a bekletme [emoji8]
Bugun hakkı tavan.. Dökülen dökülsün
pala gecikmedi ve mahalleye geldı.. ama uzun zamandır koşmadığı için eklemlerinde sorun var.. esneme hareketleri yapması normal..tramboline binmek istedi izin vermedim (çok seviyor çıktımı da inmek bilmiyor) evet 8.67 önemli ama 8.53 üzerinde her şeyi yapabilir..
https://i.hizliresim.com/Vp4Rqr.png
tavan da yapsa ben vermiyorum , o kadar bekledik..ytd
Kağnı gibi gitmiyor... Gelene gidene mal verip asagı cekiyoo
Evet sayın diproyal.Bana özel yatırımcı ilişkileri uzmanı tavsiyesi ile hisseyi aldım.Son çıkış belki de elimdekilerin bir kısmını zararına satmamdan kaynaklanıyor.Bendekini alınca bir ufak ralli yaptı gibi.Elbette bu hisse gidecek.Ancak portföyümün diğer hisselerine göre çok geride kaldı.
dün mal mülk sahıbı olduk, bu günde 8.60 ta nakit karşılığı pala elimdeki malıda aldı ama bütün gün malımı geri alacağım diye göbeğim çatladı.. son tur 8.42 dönüşünde 8.43 teki malımı vermeyınce de bende dönup biraz daha yukardan kademeli almak zorunda kaldım .. sonrada gitti 67 üzeri kapadı.. böylelikle 8.42 ve 8.67 seviyeleri daha da dikkat çekici bir hal aldı.. daha önceki 8.09 hasır beton oldu.. kırılırsa üzerine tuğla döşenmez.. hastahane önündeki simitçi '' abi 10.24 kırılırmı'' diye sordu.. bende ''bu seviyeyi görme potansiyeli var,ancak sonrası yine palanın taktirine kalmış'' dedim.. kazancınız bol ve daim olsun..
Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda GUBRF, OYAKC, SOKM, VESTL paylarına dayalı Vadeli İşlem Sözleşmeleri 16.10.2020 tarihinde işleme açılacaktır.
DAYANAK VARLIKKONTRAT ADISÖZLEŞME BÜYÜKLÜĞÜGÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.GUBRF100 PAY
OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI A.Ş.OYAKC100 PAY
ŞOK MARKETLER TİCARET A.Ş.SOKM100 PAY
VESTEL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.VESTL100 PAY
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kansız spec dun aksam baslattığı hareket ve bu sabaha 8.8 ile milletin eline verip asagı bastı..
ara sıra uzun vadeli yatırın yapanların yorumlarımı, okumamaları konusunda uyarılarda bulunurum.. bu sayfaya da bir tane ekledik.
8.80 gösterdi ve kızağa binip 8.42 ya kadar kaydı.. dün 8.67ın önemli olduğunu 2 defa yazdım.. 67 stopu 42 malını aldırır.. 25 kademe karar vermek için iyi bir aralık..altta 8.19 ve 8.09 var.. pala buraları kullanmak isterse hafta sonuna kadar malsız çulsuz izlemeye devam edeceğim.. kazancınız bol ve daim olsun..
Burdan sattıkları, acığa sattıkları yetmedi yarın bir de Viop ta short lar lar....
pala 8.21 dedi ama 5.19 a dokunmadı.. yarın dener ve dönerse daha yakın takipte yarar var..8.19 altı kapanışta biraz daha fazla yaylanabilir.. ama ne yaparsa yapsın gözüm üzerine...
Oyakc de suan na geri formasyonu işliyor
OYAK BETONU aynı çatı altına alma görüşmeleri başlamasina karar verilmistir [emoji854]
adı üstünde oyak almamaları zaten hataydı.
Bu iki hafta senden çok büyük beklentim var Oyak.
Hedefim önce 10 sonra 12...
Yolun açık olsun,
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Özeellikle dikkatimi çeken bir durum var.Uzun vadeli yatırımcılar ve temettü yatırımcılarının sanırım henüz pek dikkatini çekmiş değil OYAKC. Bunun nedenini merak etmiyor değilim açıkcası.
Kapsamlı bir analiz yapıldı mı geçmiş sayfalarda bilemiyorum ama bakıyorum arıyorum..
Elbette herkesin yatırım tarzı ve vadesi farklıdır buna saygı duymakla beraber OYAKC uzuuunca bir süre beraber olmak isteyenlerin araştırma ve analizleri pek yok mu ben mi rastlamadım.
Herkese güzel hafta sonları dilerim.
Birleşmeden sonraki temettü verimi önemli olacak. Yabancı ortakları da temettü almak isteyecektir. O sebeple kâr dağıtımı yapacağını düşünüyorum. Gerçi ilk etapta global oyuncu olabilmek için yatırımlar yapıp karlılığını arttırmasını ve büyümesini daha çok tercih ederim. Henüz elde temettü için veri yok malesef.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2021 yılında temettü ödememesi yüksek bir ihtimal.Dünyanın ilk 5 büyük çimento şirketi arasında olmayı hedefliyor.
Büyümesi kar oranını artırması elbette çok önemli.