Kapıdan kovsan bacadan girer onlar 😁
Printable View
Kapıdan kovsan bacadan girer onlar 😁
Bu haftadanda hayır yok,mecbur 20 eylüle kaldık,zaten bu tarih önümüzdeki haftaya denk geliyor,bu arada endex patladı gitti,diğer kağıtlarda uçtu gitti,gitmeyen sadece bunlar,gerçi bunlar borsayı takmaz,en fazla kazandırdığı ay Ağustos,2 defa bu ayda süper kazandırdı,tam olmasam bile yinede aldık,tam aldığım 1 cıvarına indiği zamandı,bazı arkadaşlara tavsiye etmiştim o zamanlar,şimdi forumda yoklar,galiba beni katladıklarından şimdi paralarını eziyorlar galiba...ytd.
Sönmez çimento bu kağıdın lokomotifi olacak. artık sürekli kâr açıklayan bir şirket olarak yoluna devam edecek gibi görünüyor.
Önce şu SPK yasağı kalksın bakalım,adamlara yasak getiriyorlar,onlara ver cezayı,diğer hissedarların suçu ne,esasında bu ülkede gerçekçi adalet olsaydı,SPK gibi kurumlar patrona çalıştığı için lav edilmelidir,benim bildiğim yatırımcıyı terş köşe yapan sektörler cezalandırılmalıdır,borsaya köte olurken şart getirilmelidir,yatırımcıyı batıran sektöre el konulması lazım,zararı şirketten karşılanmalı,bakın o zaman borsada soygun oluyormu.
Bugün her 2 hisse hareketli,snpam 3.80 demirledi-buda 4.60 demir,bunda yasağın kalkmasına 3 gün kaldı !!!
Club Salima’yı Celal Sönmez aldı
Bursa’nın köklü kuruluşlarından Celal Sönmez’in başkanlığını yürüttüğü Sönmez Holding, turizm sektöründe büyümesini sürdürüyor.
spk konusunda size katılıyorum amaçları küçük yatırımcıyı borsadan uzaklaştırmak.ş......n tek işi bu hangi kararları kücük yatırımcıyı korumuş.eskiden 15 gün brüte giriyordu şimdi en az 1 ay adam biliyor brüte ne zaman gireceğini veriyor malı brüte girince malı tekrar alıyor.Brüt nedir ya
Kimse yok mu bunda 1 aydir dogru durust yorum yapilmamis 4.90 ustu kapanista 5.40 a hizli cikis olabilir
iyi duruyor.endekse bakmıyor.bosluk dolar mı acaba.
Anladigim bu senede ilgi yok olmip gibi bilancosu cok zararli sirket dun tavan oldu keza bugun %15 yukseldi son 1 ayda 3.25 den 4.60 gelmis sonme ise bilanco cok karli sirket yatirinlari iyi bu kagidin 8-9 tl araligin da olmasi gerekir teknik olarak once 4.90 a deymeli 4.90 ustu kapanis 5.40 ardin dan 6 tl ye kadar cikis olabilir.
İzmir çeliğe ne dersin,külliyen zararda 1.50 olan hisse 2.50 yaptı,İskenderun kar rekoru yapıyor 0 bataklara oynuyor,bugün vergi düşüşü yüzünden çok hafif yükseldi...Genellikle operasyon yiyen hisselerinde yasak kalksa bile,baş rol oyuncular cezalandırıldığı için SPK ky' cıyıda cezalandırmış oluyor,sanırım bilançoya kadar oyalarlar,belkide bir uçurucu haber pompalanır,zaten elinde malzemeside var bu yönde.
Baktim 4.70 ustun de bile kalamiyor satip ciktim ben kardes bu hissede birtur uckagit ve yamuk var hacimli dusus yapiyor adese ye baktim 2.20 den brut e girmis 1.50 e ye dusmus bruttey ken yine yukselip dun de brut bitince 2.42 seviyesine yukselmis yani brut e girdigi seviye nin ustune cikmis .adese surekli zarar eden sirket bu ise kar ediyor ama brutteyken de dusmus brut ten cikti yine dusuyor brut ten cikinca 5.40 dener diye dusunmustum is yok bunda .zararsiz ciktik ama bir daha da boyle bir hisse almam vakit kaybi oldu hele dun endeks %2 yukselirken bunun dusmesi tam rezalet ti zaten
Diğeri bundan sağlam duruyor,bu ise 4.70 yapıp geri geldi:(
Son günlerde iyi hacimli işlemler oldu.takas paylaşabilecek arkadaş varsa iyi olur
Bugün satış baskısı hakim,sanırım 4.50 beğenilmedi,ayağını 4.30 yaptılar,sanırım 4.20 gösterebilirler,peşi 5 olma itimali var alıcılar piyasaya çıktığı zaman...ytd.
Evet 4.20 değmesi yaptı,işte bundan sonraki durum önemli...genellikle operasyon yemiş hisseler bürüt kalkış sonrası bu tarz hareketleri yapar dökmek için...ytd.
Birisi SNPAMI birden 3.39 yaptırdı birilerine mal aktarmak için,genellikle bu tarz hisselerde bunu yapıyorlar,peşinden bakmışız hisse ayni yere gelmiş,borsada o kadar firavun varki,üstelik bunlar firavununda firavunu.
Aynende öyle yaptılar SNPAM eski yerine geldi,fiatı 3.66...3.45 talimat vermiştim göstermelik lot olarak bana vermemiş...ama şuda var,bunlar genellikle nabız yoklar bakalım alıcı geliyormu diye,ileride mutlaka burayı tekrar gördürürler kademe düşürerek,bu tarz hareketlerin önüne geçmek için SPK değil,şirkettir,sanmam bu işe Celalın el atacağını...çok takip isteyen hisselerin arasında sayılırlar !!!
SNPAMA pek uğramıyorum bu aralar,devamlı bu takibimde,ondaki lot sayım bunun 3/1 kadarı...bunda stop yerini yazmıyorum,çünkü burayı takip ediyorlar,diğer finans sayfalarınada belirtmedim,sadece 4.20 seviyelerini gösterme ihtimali çok diye belirtmiştim,işte 20 seviyeleri çok önemli...ytd.
SNPAM'ıda basmaya başladılar aşağıya,bakalım nereye kadar basacaklar,en son bastıkları yer 3.39,hemen oraya indireceklerini sanmam,öyleya uyandırma kerizi,bulandırmasın denizi...bunların toparlanması için bir haber şart sadece,gerisi hikaye...ytd.
Adamlar 35 milyona oetl almış
Sönmez Holding, turizm sektöründe büyümesini sürdürüyor. Holding halihazırda Lara, Bodrum, Uludağ ve Bursa merkez otellerine ek olarak Kemer'de bulunan Nurol Holding iştiraki Club Salima'yı da bünyesine kattı.
Bursa'nın köklü kuruluşlarından Celal Sönmez'in başkanlığını yürüttüğü Sönmez Holding, turizm sektöründe büyümesini sürdürüyor. Holding halihazırda Lara, Bodrum, Uludağ ve Bursa merkez otellerine ek olarak Kemer'de bulunan Nurol Holding iştiraki Club Salima'yı da bünyesine kattı.
Yaklaşık 35 milyon liralık bir yatırımla Salima'nın yeni sahibi olan Sönmez Holding, 49 yıllık tahsis süresi bulunan oteli Ekim ayında yenilemeye alacak. Bir otelden daha çok tatil köyü konseptine sahip Salima, baştan aşağıya yenilenecek ve 2020 turizm sezonuna yetiştirilecek.
https://www.finansgundem.com/haber/s...n-aldi/1436251
Düşündürücü nokta hisseyi neden 7 üstüne attırdılar çakallara,galiba otel paralarını bizden çıkardılar,bu vaziyette bu adam hisseye el atmaz...neyse belki otel işi hisseye yarar,zaten işletmesini seneye düşünüyorlar:(
Mal aldıkça malı vermeyelim demiyorlar,yani mal dağıtıyorlar !!!...bundan şu durum çıkıyor,başrol oyuncular ortada olmayınca malı kakalıyorlar,zaten Celal bunu çoğu kez yapmıştı !!!...Neyse belirli noktalara kadar alıma devam,sonrası stoploos...ytd.
Artık yıl sonu fiyatını bekliyecegim.yili belki en yukarıdan kapatır.
Yine mal dağıtımı devam ediyor alıcı geldikçe...mecbur bir yerlerden dönecek,bakalım nereden dönecek,4.20 hesapları yapmıştım onunda altına sarkarak 4.14 yaptı...SNPAM ise sağlam duruyor hala,belki sıra onda olabilir,zaten kaldıraç sisteminde genellikle bunu uyguluyorlar zamanlan...mecbur bekleyip göreceğiz.
ne y..ş.k hisseymiş ki bu,güya spek önerisi ile girdim.%22 eksideyim.destek rakam kaç acaba...
https://emlakkulisi.com/bursa-osbden...ik-arsa/616545
burdan bişey çıkarmı arkadaşlar.sonmez filament bu arsa içerisinde mi acaba.
Aşağıya süzülüş hala devam ediyor,mutlaka bir yerlerden dönecek,sadece malınıza sahip çıkın diye belirtirim,sadece ufak ilaveler yapılır indikçe,en dikkat edici durum 4 altına inermi,4 altından lot alışları talimatları mevcut !!!...ytd.
Evet hareket başladı,4.03'e indi oradan dönüş başladı,şu an 4.23,diğeri 3.74.
4.32 yapıp,peşi 4.20 geri geldi.
Kapanış 4,15
Değişim :
2,22 %
Hacim TL :
3.636.910
Hacim Adet :
869.000
Yarın ola hayır ola.
4.19 kapattı 26 yapmıştı bugün,bunların günü genellikle çarşamba,perşembe,zaten geçtiğimiz perşembe 4.10 altına indikten sonra 4.32 yapmıştı,tekrarında 4.10...tahminime göre yön yukarı gibi bugünkü duruşuna göre,önündeki engel 4.40-50 arası,burayı kırarsa 5 üstüne rahat atabilir...ytd.
Genellikle borsa hareketlerini takmazdı,sabah görüntüsü öyleydi,ama öğle sonrası durum değişti,yarın ola hayır ola.
Nedir bu hareketler,can sıkıcı
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.