söylediğinizi desteklemek için yazıyorum
USD cinsinden Halkbank (sebebi malum), İşbank ve Yapıkredi(bunın sebebini anlayamadım) en yüksek faizi veriyorlar 9+ olarak
Printable View
ne rahip miş bee..
koskoca tr piyasalarını sallıyor.
şükür sabah dolarları yerine koydum 77-78 lerden.artık yükselişin hedefi 5 üzeri,mb büyük bir süpriz yapıp 150 ve üzeri faiz artırımı yapmazsa doları tutamazlar net 2 düzeltme yaptı 76 dan döndü.
Papazi bulmusuz bi kere verir miyiz?
Syg,
Sabah %5 primli olan Halkb papaz geri verilecek beklentisinin gerceklesmemesi ile tum primini geri verdi.
ABD ile bilek guresine devam.
Syg,
şu dibi bir görsek artık neresiyse bir gelsin yolumuza devam edelim.
15 ay dır tl mevduat ve dolarda beklemekten sıkıldık yahu....
daha dun yazdım reel sektorde talep sorunu yok ekonomi hala sogumadı diye nakit donmuyor sıkıntı bu herkes cekle kredi kartı ile alısveris yapıyor .aha burdan yak imf yine bugun turkiye ekonomisi asırı ısındı diyor iceri bakıyorsun battık bittik yabancımı haklı yerli mi ..buda demek oluyorki ekonomi soguması icin faiz yukselisi devam edecek
trion
parası rezerv para olmayan ekonomiler için aşırı ısındı demek..enflasyon kurlar ve faizler aşırı yükseldi demektir..
ABD AB japonya gibi normal ekonomilerde ise bu tabir genelde aşırı üretim tüketim deliliği yüksek büyüme oranları için kullanılır..
Karıştırmamak lazım
adamlar haklı yane..
aşırı ısındık
20 faiz günlük 10 15 kuruş döviz harekeleri yüzde 15 20 25 enflasyon
böyle ekonomi olmaz..
iyi iste de buna neden olan ne da asırı talep ...talep varki cari acık var cari acık varsa kur yukselisi var kur yukselisi varsa faiz yukselesi var :) asırı talebi ne yarattı 250 milyarlı kgf+120 milyar tl lik tesvik +emekli ikramiyesi gibi..ee talep olmasa enflasyonda hicbirsey de olmaz da...fabrika sahibi talep goruyoki zam yapıyo talep olmayıp stok yapsa nasıl zam yapsın...sonucta hepsinin sebebi asırı talep ..ama talep yavastan gerileyecek onumuzdeki aylarda bunun da sanayi uretimin den anlayacaz.
belkide yaparlar para basıp :) yerel secim var unutma :) herkesin bekledigi olmayabilir bura turkiye ...bistten ornek vereyim en basitinden su an 1.sıradaki tavan hisse 2 yıl once 2 tl ydi kumas isi bitti tekstil battı bitti dediler bugun geldigi yer neresi 9.50 tl :) baska bir ornek bistteki anadolu yakasında insaat yapan sirket daire satamıyor battı bitti dediler 0 lar dediler 1.40 dan 25 isgununde 9.60 tl oldu :) piyasa felsefemdir herkes mersine giderse ben tersine giderim :)
Bize hayrı olmayan Kilisenin PAPAZINI S.....
KGF uygulaması güzel bir uygulama,
ancak uygulanış şekli ve yöntemi konusunda garabet hale geldi.
aynı anda tüm sektörlerde uygulamak hata idi.
gelişmesi ülkenin hayati derece de önemli ,üretimi ve tüketimi yüksek katma değer üreten bir veya birkaç sektör üzerinde uygulanmalıydı.
vasat ,verimsiz ve zarar yazan sektörler herdaim gözardı edilmeliydi.
Bu aralar ICBC oran alan var mı ?
İş Bankası 330 bin TL için 13.80.
Düz rahip olsa iş kolay. Trump '' eğer o casussa ben başcasusum'' demedi mi ? Adamların derdi din adamlığı değil ki. Bal gibi de casus. Devletin elinde çok sağlam deliller olmasa hiç uluslararası gerilim yaratılır mı ? Sn.Hakan Atilla nın hiç bir suçu yokken ********ler dünya ceza verdiler. Yok öyle istediği gibi at oynatmak. Onda adalet varsa , bizde de adaletin hası var.
Bu sabahtan itibaren tüm TL. dışı varlıkları elden çıkardım. Artık sadece TL. taşıyorum. Bu hafta önemli kararlar haftası, öyle bir hamle yapmalıyım ki, mevduattan %20 fazla kazanmalıyım.
nurol bank
bono ihracı
106 gün
%21.12 bono getirisi
%22.36 mevduat karşılığı
ytd.
syg,
eyyyyy iş bankası kimse fazi lobisinin sabrını sınamasın 13.80 nedir be kardeşim sadakamı veriyosunuz 😂
Aktifbank kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Nkolaybono'nun bir dezavantajı var mı günlük faiz anlamında. Yani nkolaybono mevduat eşleniği yüzde 19.5 lar verirken neden diğer bankaların günlük vadeli hesaplarıyla uğraşalım. Sanırım şubeye gitmeden internetten de hesap açılabiliyormuş. Ben şu an enpara'nın günlüğünden yararlanıyorum. Aktifin sitesinde eğer bir bononuz olursa eft ücreti de almadıkları yazıyor. Enpara'da kalmam için bir sebep var mı?
Yani bu aktifbank guvenilir degilmidir..Benim butunParamda orda ..300k giderse yandik
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.