Aynı anda yazmışız...
Printable View
Aynı anda yazmışız...
Reha GAYA bile kayar, cyborg'mudur nedir, o karin agrisindan değiliz henuz!
o karın ağrısı benim işte.. :kahkah:
Açalım mekani, yarim saate çökerim damnaligin basina...
Şişenin sonuna gelmişim bugün biter ..
Başladım, bugünkü yorgunluğa iyi gider afiyet olsun ..
Viski neyim fasli bitti, artik sarışınnarın vakti!:yahoo:
Pis dolarcilara ayar verip, buraya kactim!:he:
Dolarcilar ne sayıklıyor cozemedim, FED fayiz artırmadı ve biraz bekleyeceğiz dediler deye, acayip acayip senaryolar!
Afiyet olsun Sofra.:)
Ellerim kirilsaydi da Trampa oy vermeseydim. 25 $ a raki mi olur.:kahkah:
yarın akşam uçar ben....
hayırlı haber olur inşallah.
New York'tan azicik asagiya gidin, orada Tennessee olacak, benim selamımı soyleyin, size guzel imbik irakisi damnatirlar!:kahkah:
Enver bey, Tennessee'ye nasil gideceğini sormaya geldi, herhalde?:oleyo:
Donmus donmus.:)
Cene calarkene, 10 bininci gönderimi kutlamayi atlamisim, mina der kayarim ben...
tamam, bu abiyi buluyorum.:)
Patlamış Mısır Sutton
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Geziye atla Aramaya atla
Patlamış Mısır Sutton
doğmuş Marvin Sutton
5 Ekim 1946
Maggie Vadisi, Kuzey Carolina , ABD
Vefat etti 16 Mart 2009 (62 yaşında)
Parrottsville, Tennessee , ABD
Meslek Moonshiner, bootlegger
Önemli iş
Patlamış Mısır Sutton'ın Tennessee Beyaz Viski
Eş (lar) Pam Sutton
çocuklar 1 onaylandı [1]
Marvin " Popcorn " Sutton (5 Ekim 1946 - Mart 2009 16) bir Amerikalı idi Appalachian moonshiner ve içki kaçakçısı . Kuzey Carolina , Maggie Valley'de doğdu [2] [3] , büyüdü, yaşadı ve Maggie Valley ve Tennessee'deki Cocke County çevresindeki kırsal alanlarda öldü . [4] [5] [6] Moonshining yapımına dair kendi yayınladığı otobiyografik bir rehber yazdı, kendi moonshining faaliyetlerini gösteren bir ev videosu hazırladı ve daha sonra Regional Emmy Ödülü alan birçok belgeselin konusu oldu .
Sutton , kaçakçılık ve yasadışı ateşli silah bulundurma ile ilgili suçlardan mahkum edildikten sonra federal cezaevine rapor vermek yerine, Mart 2009'da 62 yaşında karbon monoksit zehirlenmesiyle intihar etti . Ölümünden bu yana, yeni bir şirket ve ilgili viski markası onun adını almıştır.
10 yil kadar gec kalmisim.:)