Adamlar inat yaptı. 22 üstüne çıkartmıyacaklar.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adamlar inat yaptı. 22 üstüne çıkartmıyacaklar.
Gerilen yayda ok daha uzağa gider.Ne kadar çok baski varsa o kadar fazla tepki verir.Çimentolar bugun hareketli.Ne yaparlarsa yapsinlar mal degerini bulur...
Gelecekten tahmin yürütmek kimse icin mümkun değil...Zaten fiyat tahminlerinde bulunmakta yasak.Ama kağıdımıza güvenelim.Hep söylüyorum. 18 milyona bu fiyatlarda bu kadar istiraki olan bir çimento şirketi olamaz...Göltaş bu ne yapacağı hic belli olmaz...Sabır sadece...
Bakalım 22 üstü kalabilecekmi. Çok ağır tabanlı. Adamı kanser eder. Çimentolar tavana yapıştı bu hala her alımın ardından milleti mallandırıcam diye uğraşıyor.
2.54 e alım geliyor adam 2.48 e kadar basıyor. 2.48 e alım geliyor 2.44 e kadar veriyor. Amaçları hisse satmak değil.
22 üzeri götürmek istemiyorlar. Bir arpa boyu yol katedemedi.
Baktım adamla dalga geçiyorlar verdim çıktım.bakalım hayırlısı. Kalanlara bol kazanç
Benim aldığım hissenin üzerine sanki öküz oturuyor. amk her gün tavan olan hisseler ben alınca düşmeye başlıyor. almadığım hisse tavan olmaya devam ediyor. sattığım hisse 10 dk sonra tavan oluyor. bu ipineler beni mi takip ediyor anlamadım. 250.000 yatırımcı içinde bir tek beni mi izliyorsunuz amk
Bedelsiz hisselerin hareketine uyup tavana giden sonra da katliama uğrayan günün hissesi.
Gün sonu pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...07231925015998
Arkadaşım bazen bana da olur. Fakat sonra hatayı hep kendimde bulurum.
Anlattigin gibiyse hisseyi alıp yeterince beklememişsin demektir.
Sana bir kitap tavsiye edeyim. Muhakkak oku ama. Telefonuna- kitap oku - uygulamasını indirerek
Borsada Tek Başına.
İsimli kitabı oku.
Güzel ve faydalı tespitler var
Kitaptan Alıntı bir bölüm
Bu kısımda anlatılanları şöyle özetleyebiliriz:
. Profesyonel borsacıların bilgi ve becerilerini gözünüzde fazla büyütmeyin.
. Geçmişte edindiğiniz bilgilerden yararlanın.
. Wall Street tarafından henüz keşfedilmemiş ve onaylanmamış -yani radara yakalanmamış şirketleri tercih edin.
. Hisse senetlerine yatırım yapmadan önce kendinize ev alın.
. Paranızı borsaya değil, hissesini aldığınız şirketlere yatırdığınızı düşünün.
. Kısa vadeli dalgalanmalara kulak asmayın.
. Hisse senetleri size büyük kar sağlayabilir.
. Hisse senetleri sizi büyük zarara sokabilir.
. Ekonomiyi önceden tahmine çalışmak boşunadır.
. Borsanm yakın gelecekte ne yöne ilerleyeceğini tahmine çalışmak boşunadır.
. Hisse senetlerinin uzun vadede sağlayacağı kar tahvillerin sağlayacağı kardan daha yüksek ve güvenlidir.
. Hissesini satın aldığınız bir şirketteki gelişmelere ayak uydurmaya çalışmak yedi kartlı poker oynamak gibidir.
. Hisse senetleri herkese ve her yaşa göre yatınm araçları değildir.
. Sıradan insanlar gelecek vadeden şirketleri ve ürünleri profesyonellerden yıllar önce keşfedebilirler.
. Borsada para kazanmak için elinizdeki avantajları iyi kullanmayı bilmelisiniz.
. Borsada eldeki bir kuş daldaki on kuştan iyidir.
Kitapta beğendiğim bölümlerden
Bütün bunların üzerine hükümete ödediğiniz vergileri evinizin emlak vergisinden düşebilirsiniz, ayrıca ev satın almak enflasyona ve ekonomik durgunluğa karşı başvurulacak en iyi sigortadır. Başınızın üzerindeki dam da cabası ... En sonunda evi satmaya karar verirseniz aldığınız paraları yeni bir ev satın almak için kullandığınız takdirde kazancınız vergiden muaf olacaktır.
Ev satın alırken şu sırayı izleyin: önce küçük bir ev alın, sonra bunu satıp orta büyüklükte bir ev alın. Derken aslında size fazla büyük gelecek geniş bir ev alın. Çocuklarınız evlenip evden ayrıldıktan sonra ise büyük evi satarak daha küçük bir ev satın alabilirsiniz. Bu arada azımsanmayacak bir para kazanmış olacaksınız. Evlerin fiyatları arasındaki fark vergiden muaftır. Hükümet ev sahiplerine ömürlerinde bir kereye özgü olmak üzere böyle bir şans tanır. Oysa hisse senetleri mümkün olduğu kadar sık ve yüksek vergiye tabidir.
24 liraya 134bin lot satış koydu, vay vay vay
Bu hafta 30.00 un üzerine gidermiyizzzzzzzzzzzz.
Bugün aylık kapanışrakamı kaç olacak acaba.
Ayın ortalarında bilanço gelecek.
Beklemeye devammmmmm.
Az sermayeli zengin şirket sadece bu hisse kaldı. Artık Göltaş zamanı diye düşünüyorum. Bir zamanlar 60.00 üstü fiyatları da görmüştü. Yanlış hatırlamıyorsam.
ucuz dıye herkes atlamıs kucaga vermısler bakalım ne olacak
Ucuz diye atlayanlardan biri de benim
6 aylık bilançoyu görelim bakalım. Ona göre yön belirlerim. Hissenin toplandığını düşünerek sabah sabah daldım artık. Nasibimi bir müddet aramayı düşünüyorum.
Taban olacaksın anlaşıldı. Bekletme sen de rahatla biz de. Yanlış zamanda girdik. Bazen insanın basireti bağlanıyor.
Burada ky kalmamış görünüyor. Hisse neden bekliyor ? Çok enterasan.
Ben buradayım sayın livehuman. Sessiz ve derinden bekliyorum. Yükseliş trendi bozulmadı henüz. Haftalık kapanışları görmek lazım. Dediğiniz gibi çok sığ bir hisse. Dinlendikten sonra yönünü belli edecektir. İki yönde de kırılımlar olabilir. Hazırlıklıyım bekliyorum.
Hisse çıkış eğiliminde görünüyor. Biraz toparlanırsa hızlı yükseliş olabilir. Bunun için borsaların nefes alması gerekiyor. Sanırım biraz sabır gerekecek.
Çok az bir lot ile taban oluyorsa piyasa düzeldiğinde çok hızlı yükselebilir
Sermayesi çok düşük. Hissede doğru dürüst yabancı yok. Hergün şelale gibi düşüyor. Patron olsam limitsiz alım kararı alırdım. Hissenin diğer hisse performansları gözönüne alındığında en az 35-40 TL seviyesinde olması gerekiyordu. Bu işte bir terslik var ama hayırlısı bekleyeyim bakalım.
Aykırılık nedeni olduğunu söylemedim. Siz tarmanı tanımıyorsunuz anlaşılan. İnternette ekşisözlükte araştırın. Hissenin 35-40 olması gerektiğini söylemişsiniz hissede bekleyen o kadar çok kişi var ki o fiyatlara gelse satıp arkasına bile bakmaz ama o fiyatlara gidene kadar malı kim toplar, ortaklık yapısı ne olur bir düşünün. o ismi araştırın ne yapar nasıl yapar daha önce nasıl yapmış.
Öncelikle aydınlattığınız için teşekkür ederim. Bu kişi portföyünün % 90’ını 10 senedir değiştirmiyormuş. Bu durumda işimiz zor anlaşılan. Yaklaşık 3 ay inceledim ve zamanının geldiğini değerlendirdim. Hisseye kendi çapımda giriş yaptım. Ne yapılmalı bilemiyorum. Hisse hem çok ucuz hem de iyi bir potansiyele sahip.
firmanin yurt disi satislari ilk ceyrek iyiydi. 2. ceyrek bakmak lazim. ancak buradaki en onemli konu doviz borclari. gerci ihracat ve enerji kismi dovize endexli bir sekilde gelir olarak. konya ve benzerleri hizlanirken bunu almadilar. onlarin bilancolari cok mu iyi acabaha. Anladigim cali arkasina dewam.
SM-G9550 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlısı diyelim ama zor bir hisse. Konya ya bakın iştiraklerine bakın satışına bakın fiyatına bakın, hisse toplu (%81) ve istedikleri zaman götürüyorlar, bir de golts a bakın Göltaş enerji var, Aksu enerji var, Orma var, gıda var var da var bu kadar potansiyeli olan başka hisse olsa fiyat Konya ile yarışır ama başka parametreler var (üretim kapasitesi yaklaşık Konya’nın iki katı.)
Afyon cimentonun bilancosu gelmis. detayli inceleme firsatim olmadi ancak gozume takilan 2. ceyrekte hasilat cok iyi artis yapmis. bu kadar hasilat artisi nasil oldu acaba. doviz artisi kaynakli cimentocu firmalar satislarini yurt disina mi kaydirdi.
SM-G9550 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.