Hacmi de yükseldi bu iflah olmaz artık
O.C . Kimse satiyo demekk ki
Printable View
Hacmi de yükseldi bu iflah olmaz artık
O.C . Kimse satiyo demekk ki
Son 1 haftadır BIST da suni bir yükseliş sonra bugün de milletin kucağına verme operasyonu oldu. Avrupadaki fabrikalar açılacak, stoklar bitecek, araç ve beyaz eşyalar satılacak bizimki stoktaki parçaları gönderecek onlar bitince yeni üretim olacak, kontratlı malların anlaşması teslim edilecek ve yeni anlaşma üretim, ciro ve karlılık artışı.... 2020 birçok kağıt için zarar yazacak. Zor. Patron yine en iyi bildiği işi yapacak.Spekülatif hareketlerle çorba parasını çıkaracak.
Arkadaşlar bu Patronumuzun Birde DENİZ TASİMACİLİGİ yapan 6 Tane de GEMİSİ varmış ya hiç soylemiiyonuz BAYA BAYA LOJİSTİK şirketi Kimse dillendirmiyo bunu
Bu kadar Akıllı bı adam ama borsada niye böyle yapıyor SEVGİLİ PATRONUMUZ 6 yıldır 3- 6 Arası gidip gelmiş bu kağıt
PaTrOn göster gücünü Artık
Denizcilik şirketi yüzünden 1.5 senedir konsolide açıklıyor bilançoyu. Dönem karı yazsada konslide de ya kar düşüyor ya da zarara dönüyor. Çorba konusunda neredeyse 20 senede kasa kazanır arada bizler tırtıklarız ama genelde çoğu zarar yazar bu tür kağıtlarda. Ben maalesef yatırımdan ziyade gambling modunda takılıyorum. BİST 30 bile ne halde. ABD borsasının %30 daralması bekleniyor bize ne kadar sirayet eder göreceğiz. Uzun düşünecek olduğumda başka kağıtlar var aklımda ama bence daha erken. Tuclk anca biste uyup taban sonrası yükselişe oynarım ya da 3 civarı. Şu an bu seviyelerden şahsen almam. Alanada bol şanslar. Umarım yolu açık olur.
İnsALLAH yine geri gelmez yaptığı eniyi iş bu
Gerçi gitti ama hala ayrismadi
Tüm OTOMOTİV şirketleri hareketli
Geçen hafta çorbacı dükyanına geri döndük açılış % 6 gösteriyo 4.40 hayırlısı bakalım.
Çok erken tavan oldu tehlikeli geldi bana
Bir noktada ky ye yaslayacak.Lot hesabı yapacak. Haber ve beklenti yokken bu tavan tehlikektehlikeli. Sicili zaten bozuk. Elinde olan için makul seviyede satıl için iyi. Alacak için potansiyel mağduriyet.
Yarın kısmetse sevgiliye veda partimiz var erdim kardeşim.Dediğin gibi tehlikeli.
Sattım gitti bereket versin.
Yani kardayken beklenebilir ama kar cebe yakışır derler. Düşmeye bbaşladımı satma fırsatı bile vermiyor. Sadece bakıyorsun tabanlara ağzın açık bir şekilde. Neyseki marjları + - %10 olarak sınırladılar. 2 liradan dolaşımdaki kağıtlardam toplayan patron bizlerin karınıda çıkaracak şekilde elinden gelen en yüksek rakamdan yeni ortaklarına yaslayacak malı. Sonra 2-3 sene bekle dudur. Fabrika kapalı kar etmiyor harçlığını buradan çıkarma peşinde. İşini de iyi yapar. Bilenler bilir.
Açılış tavan gösteriyor dün çoğunu verdim az bir lotuda bugünü öngörerek bırakmıştım onuda bugün vereceğiz.
Tamamen Al-Sat kağıdı
PaTrOn ........... ..........
Nebicim kagit bu boyle
Daha ne gördün ki? Çok canlar yaktı zamanında. Akgiray zamanında ederinin çok katına 4 lerden arz edildi. 15 lere çıkarıldı. Milletin kucağına bırakıldı 5-6 senede 2 altındayken TL bazında arz seviyelerilerine geldi. Dolar bazında zararı sen hesapla. Sahibi namı değer çorbacıdır. Faaliyetlerle uğraşmak yerine buradan çorba parası çıkardı.
Tam CORBACİ bu ya
Laan ovlum biraz da kebap ye ne gzekali bı adammış yaaa
2 gün önce çorba parasını çıkardı T0 olan bugün çekti 4 gün afiyetle yer artık. Biraz hareketlenir aha gidiyor diyen mallanır sonra stop loss tan malı geri alır. 3-4 yıldır benzer hareketler. Sadece yaklaşık 3 aydır ezber bozdu. BIST şartları sıkmasa eski İMKB olsa çoktan %100 bedelli gelmişti. Muhtemelen %50 bedelli + %50 bedelsiz açıklar. Geç bile kaldı ki bence olumlu da olur özellikle ilk şok anlatılınca uzun vadede.
Son 1 aydir mukemmel cikti kagit
Zirvesinden en uzakta kalan SLK Kagitkardan birisi adam yok ki zirveyi de kirdirip gitsin
G,ZEkali Ptr ve oyuncusu sizin bildiğiniz borsayı...
Bazı kağıtlar 40.ncı tavanı yapıyor ha keza 15-20 Tavan yapanlar l
Beklenti olmayınca bunda bu da surunup duruyo
[IMG]https://i.hizliresim.com/qwuK2s.gif[/IMG]
Tuğçelik sen tam bir katıksız orspu çocuğusun. Endeks 100 binden 107300 e geldi sen her gün geri geldin. Kahpesin şrfsizsin ****** çocuğusun. Benden bu kadar ben böyle orsp çocukları ile baş edemem.
Ben bu yükselişte tamamen çıktım 4.lere gelirse tekrar girerim
BORSANİN en en .................ları bu tahtada cunki
........ C ..... Ları beni bekliyormuslar..
Gerçi bu ........ lar yine goturmucek gibi
Onceki yillarda 15 liraya kadar cikmisti yarisini 5 ustu verdik karli yarisi duruyor onu da 10-15 arasina giderse veririz iyi kazanclar
bundan bi mok olmaz.yok ünlü firmalara mal yapıyormuş da mış mış da mış mış. ulan koca şirket geçen yıl karını bile yapamadı.sene sonu 2 milyon kar neye yarar.boşa kürek çeken kayıkçı sandalı gibi.biraz vardı alayını verdim çemtaş aldım.iyi ki de vermişim çemtaştan yüzde 24 kazandım.
Uzun vade beklemeye devam :)
Tuğğğğçemmm yaptığın naz yetmezmi ? seviyorum seni tuuuuğğğçeee.:yahoo:
Uzun vade devam