Bu kadar.mali bu tahtada veremez ki..tahtaya ilgi cekmesi lazim sert hareketler yapmasi gerekmezmi.. 97-99 arasinda kendi aliyo kendi veriyor
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu kadar.mali bu tahtada veremez ki..tahtaya ilgi cekmesi lazim sert hareketler yapmasi gerekmezmi.. 97-99 arasinda kendi aliyo kendi veriyor
0.97 alış yazdim. O bugun banko gelirde. Esas 0.96 alıci olacam. Verirlerse 0.95 e gelir.
yahu gardaşım gidin girdisi çıktısı ne idüğü belli şirket hissesi bakın bre...herkes kendi bildiğini yapar ammaaa konu şemsiyeye geldimi bu giripde açılan şemsiyelerden :) bunu bil sadece.yurdum insanı acı çekmeyi sever gerçi :)
Ayni muhanbetler 8 ay once eukyoda..donuyodu..80 kurustu hisse...korktuk sattik.hemde 100 bin lot vardi...noldu kagit 2.tl ustunu gordu..hadi o kadar beklemedik diyelim en kotu 1,50 den verirdik..euyo hemuz bir haketet yapmadi..ayrica iyi kotu kar.aciklamis..sirket..neyinden korkcaz burda.acilcak bi semsiye goremiyorum.ben..en fazla 96 gorup geri doner
97 ye bnde yazdim birsz daha bklm gelcekmi
ooo çok iyi kelepir fiyata alıyorsunuz madenleri :) aslında paha biçilmez bu 3 silahşöre...hepsindende eliniz daldırın alın az az almayın :)
Sen ne diyon ya, mal var mi elinde de konuşuyorsun?
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben aliyorum param oldukcada 1 tl altindaki fiyatlardan almaya devam edicem.
ne mi diyorum!bişey demiyom keke...al gardaşım alacaksan sat gardaşım satacaksan...diyom
Sanki 0.98 e kakalıyorlar gibime geliyor. Bunu çok takip ettim. Bu nedenle 0.98 alış yazmadım. 0.97 e yazdım. Dönerse 0.96 dan döner. Dönmezse 0.95 satarım.
96 dan da dönmez 95 den de bilet tek yönlü :)
96 dan doner. Bedelliyi satabilmesi icin kendini 1 TL nin üstune atmak zorunda. Etyat 1.18 olacakta bu 0.96 da mi duracak. Eger ki 0.95 e geldi o zaman daha alttan almak icin veririm. Panik yapmaya gerek yok. Orta vade yine 1 TL nin uzerinde
bu kadar eminsen 3 kuruşu önemseme derim :)
Senin öngörün ne? Kaça kadar iner?
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun aamacini ben biliuorm da soylemem burdan 😊
Durum iyi değil 0.96 yı da kakalıyorlar. O zaman ben de verip çıkıyorum.
95 altina sarkmadikca.sorun yok ...1 ustune her zmn atar..olay 1,20 ustune atmali
acep guruptan ayrışması bedellıden dolayımıdır,, euyo mart cıkışında benı sevındırdı,,,9,40 halk verdım,,0,75 lerden mallandım, 1,46 boşalttım,,halk 10 larda gezınıyor halen,,,,bu eşşek sabır ıstıyor,,,,bırde zaman,,gunlukten anlamam,,,
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29cc0f654c.jpg
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Herkese bol kazanç dilerim.
Böyle oynayinca düşüşlerde zararim daha az oluyor. Nereden dönecegini bilemem. Diyelim ki 0.96 dan sattigim 0.96 alici oldu. O zaman 0.97 den yerine koyarim. Sonra hizli cikis olabiliyor. Yine diyelimki 0.95 ten aldigim da 0.94 saticili oldu. 0.94 u verir 0.93 yazarim. Elbet donecektir. Speki bunun 0.87 ye düsmesine izin verirse o zaman alir. Şöyle bir uzun vade beklerim.
0.95 guzel rakam. 0.94 un altina düşmeyecegini tahmin ediyorum. 0.96 yi aşarsa hizla 1 in üstune atar.
Artık kakalama bitti. Şimdi de 0.95 i topluyorlar. Bundan sonrasını çıkış görüyorum. 0.93 ü görmez. 0.96 yı aştımı hızla 1 TL nin üzerine atacaktır. Benim görüşüm bu.
Görüşünüze pek tabi saygı duyuyorum ama görüş açımızda azıcık nüans var...93 üde görür 91i de
Denizbank.napmis boyle ya...yuh
Euyo özelinde yukaridaki takası yorumlamak gerekirse denizbank 2015 ve 2016 da yaklasik 11 milyon hisseyi benim tahminim 0.60-0.75 ortalama ile topladı. Hisse fiyatini 1.5x lere kadar yükseltti. Bu sıralarda metro çıktı. Şirketi satın alacağım dedi. Denizbank etyat 9 milyon toplamıştı. A1 ise 7 milyon eukyo denizbank 1 yada 2milyon eukyo toplamıştı. A1 eukyo da birgün de 5 milyon hisseyi metroya sattı. Öbür gün ise metro bu 5 milyon eukyo hissesini sattı(?). Eukyoda böylece toplanmış hisseler diğer aracı kurumlara dağılmış oldu.
Euyodaki kişi operasyonu tek başına yapmak isteyip hisselerini devretmeyince(sadece tahmin elimde bilgi belge yok) bedelli açıkladı euyo. Sonra hisse 1.5 den .80 ne kadar düştü. Bundan sonra denizbank takası kayboldu. Eş zamanlı olarak etyat takasindaki denizbank ta kayboldu. Hisseleri devir mi etti yoksa piyasadami eritti bilmek zor.
11 milyon hisseyi piyasaya satmak kolay değildir bunu herkes bilir.
Sonuç olarak bu hareketler danisikli dövüş mü bilmek zor. Bu anlattiklerim yaklaşık 6 ay önce yaşandı. Bu kağıtlarda hisselerin yeterince toplandığı imajı bende oluşmuştur. Spek son rutuslari yapmaktadir zannimca . Bir gün ansızın düğmeye basacaklar . O zaman ben burada olurmuyum bilemiyorum.
Züğürt tesellisi işte benimkisi
Bu arada yazımı tamamlamadan yanlış likla gönderdim. Akıllı telefon kullanırken dikkakli olmak gerekiyor. ..[emoji3]
Yatırım tavsiyesi değildir ...
Ben rahatim. 0.94 ten toplayabilecegi kadar toplasin. 0.93 mal alamaz. Koyarsa kaptirabilir.
pay değerı 1,26 beklentısı var ,metro talıp,,,,almaya devam,,, 1,46 ta sattıklarımı ,,,toplamaya devam,,,gel bakalım nereye kadar,,spk dan bedellıye onay gelmesse tavanları ızle o zaman,,,buradan kucuk yatırımcı satmaz,, cok zor,,oyununa bakalım neye bağlayacaklar,,,,
Bu gelişme üzerine, Şirketimiz ve EUKYO, EUYO ve ETYAT'da imtiyazlı pay sahibi Mustafa Şahin ile görüşmelerimiz sonucunda, yukarıda bahsi geçen tedbir kararına sebep olan davanın tamamen düşürülebilmesi amacıyla Euro Holding hisselerinin Euro Sigorta' ya satılması sebebiyle oluşan dava konusu borcun tamamının ödenmesi koşuluyla EUKYO, EUYO ve ETYAT' daki tedbirlerin kaldırılması için bu defa Hazine Müsteşarlığı ile temasa geçilmiştir. Şirketimizin, EUKYO, EUYO ve ETYAT' da Mustafa Şahin'in sahip olduğu A Grubu imtiyazlı payları satın alma kararı devam etmekte olup, Hazine Müsteşarlığı ile olan görüşmeler devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sahtekarlar bu haberı 7 ay önce gönderdı halen bır gelışme yok,,,7 aydır metro ödeyeceğı parayı fazlasıyla kazanmıştır,,,