Acınacak halde düşeni topluyor kendilerini ne hala getiriyorlar.
Printable View
Acınacak halde düşeni topluyor kendilerini ne hala getiriyorlar.
Bi tavan çekde bizde şaşıralım be alka mıy mıy mıy herkesi yordun be
Alkim abimizi %10 aşağı basmışlar. Hayırdır bu ne iş. İnsan işkilleniyor.
3 5 lotla hisseyi - 10 a çekersen millet de uzak durur hisseden böyle vasatı aşamaz işte. İnsan hisselerine sahip çıkar biraz.
2,3 bin lot işlemle düştü herhalde çok seven biri geçmişini anarak kaça olursa verdi.Haketmiyorda değiller.
Kalite ve itibar sadece para kazanmakla olmaz bir de onu taşımak gerekir
Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın hala hisse de beklentim çok 3 aylıktada kuvvetli ama bu kadar hisseyle oynatmaları yakışmıyor.
3- 5 çakal hisseye baskı kuruyor 3 aylık bilanço güzel gelirse görecek o baskıyı
Borç yok denecek kadar az
Faiz gideri çok az olur
2 selüloz fiyatları yatay seyretti inşallah kar güzel gelirse spegin setini yıkar ytdr
Mutlaka 4.59 kırılmalı.
Kim baskılıyor var mı gören bi salmadılar 4,59 dan yukarı. :wu:
Üstteki satıcıları temizleyip tekrar aşağı çekiyor yeni satıcılar bekliyor birikince çiziyor.Hesap yüksek gibi.
Çiz 5 e kadar bee veren çok olur toplarsın :)
Temettünun ödenmesıne şurada 3 iş günü kaldı.
Hala nerelerdeyiz.
İş Bank.bugun..173,442.k.almış........satıcılar..Ak yat..85.111.....Vakıf..33.600.....Yat.fins..21.569 ../ytd
Şu 3 aylık var ya bütün hesapları ortaya çıkaracak.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...32682&page=111
16,03,2019 tarihinde bu yorumu yapmıştık...doların çıkışının bu hisseye güç vereceğini söylemiştik..işte bu günkü kötü endekse rağmen dik durmasının vede prim yapmasının nedeni budur..
benim elimde alka yoktur ama sevdiğim bir hissedir...yakın geçmişte de bir miktar yorumlarım olmuştu..ben şu anda durdodayım...her iki hissede bu gün artıda...ben her iki hisse yatırımcısına da başarılar diliyorum..
4.59'u geceydik iyiydi. Bu görünen ikili tepe değildir inşallah. Tekrar aşağı dönmeyelim temettü arefesinde.
Haftalık ta macd enson 5.18 e giderken yukari kestiği gibi yukarı kesti teknik acısından 6 mayıs a kadar yükseliş trendi sürmesi gerekir diye düşünüyorum endex ysk ya kilitlendi bakalım e olacak izleyelim
Şu seçim bi bitseydi. Dolar euro ısınıyor. Endeks iyi değil. Hayrolsun bakalım.
Temettü sabahı 3.99 dan alınabilecek kağıt.
Hayallere yer yok
Temettüye son 3 iş günü kaldı hayırlısı geçen yıl 3 aylık da selüloz artışını fiyata yansıtmamıstı faiz gideride vardı 3 aylık da 5 milyon kar yazmıştı 2019 3 aylık da en düşük 10 milyon kar yazsa razıyım
2018 de 3 aylık kârı 5 milyondan yıl sonu karını 47 milyona çıkarmıştı
2019 3 aylık kârı 10 milyon olsa tahmini yıl sonu karını güzel aciklayabilir ytdr
Inşallah daha fazla olur kârı
Sağlam duruyor inşallah güzel günler gelecek
Normal faaliyet kari 7 milyon gelse 3 milyon da kasa daki paradan kur artışı en kötü 10 milyon son çeyrek kredi borcunu kapatmıştı bu nedenle esas faaliyetten diğer gelirler mevduat gelirleri fln 3 milyon gelse en az 13 milyon bilanco bekliyorum bu nedenle temettü sonrası geri hemen toparlayacak aynı temettü öncesi fiyatına rahat gelecektir ayrıca haftalık grafikte 5.18 formasyon hedefi var bunun geleceğine inanıyorum ben
Bende inanıyorum tam düşündüğümüzü yazdığım zaman düşük geldiğinde morel bozuluyor geçen yıl zammı 1 nisanda yapmıştı selüloz fiyatı artışını yansıtmamıstı bu 3 aylık da böyle bir dert yok 10 milyon kar ve üstü çok olumlu olur yıl sonu sermayesi belki fazlası kar yazar sermaye kadar kar aciklayan şirket kar payı verdiğinde ortalama 4 tl
Kendini 4 yada 5 senede amorti eden kaç tane iş var yada şirket ytdr
Arkadaşlar temettü veren hisselerin geçmiş verilerine baktım da temettü ertesi fiyatlarda bir düşüş gözukmuyo grafiğe nasıl yansıyor bu durum bilginiz varmi
Otamatik geçmişe doğru grafik kendini ayarlıyor. Bu yüzden temettü günü satıştan kaynaklı bir düşüş yoksa grafikten anlaşılmaz.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S-400 hikayesi önümüzdeki en büyük problem.Büyük bir kriz patlak verebilir
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşsizlik oranı %14,7. Durumlar iç açıcı değil.
Temettüye son 2 kaldı
Düşük hacim.hareket yok
Bilanço için ümitli degilim..
Karpayi düşünce 3.50 'den alırız diyorduk 4.60 a göre 4 tl ' ye geliyor sağlık olsun
Resmen baskı kuruyorlar satışa yigmislar gitmesin diye kıvranıyor g...ler bırakın hissenin yakasinida kendi yolunu bulsun hisse yönetim uyumasa hissesine sahip çıksa iyi olacak oyuncak etti p... 'ler hisseyi ytdr
Bu gün satsak bile temettüyü alıyormuyduk. Takası 2 gün olduğu için
Teşekkürler
Son dk 30-40 kademelik uzun bar bekliyorum. Hayırlısı . Tuzağa oynuyorlar. Sanki 4.60 ı geçemem der gibi