Ortalaması 1,56 bu nasıl iş çözemedim
Printable View
Ortalaması 1,56 bu nasıl iş çözemedim
Reha Muhtar hatta ACI VAR mı ACI ? KY soyulduktan sonra SPK BRÜT e alsa kime yarayacak ? Her yol ÜÇKAĞIT yapan lehine çıkmakta.
Daha önce ******** adamı ÖVENLER şimdi HAKARET etmemeli... Bindiğiniz kayığın BATMA ihtimali hep vardı
Valla ben elimden geleni yaptım uyarı olarak satmaya var ise bir bildiği vardır herhalde
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,56 da kendini gosterdi alininca koydu seyrettim ama elim varmadi satmaya kismet pastaya bakalim insallah metro satmistir yoksa bir pidlik cikar bu isin altindan
Metro elinde kalmafiysa mutlaka tepki verecektir yukari gap var diye 1,63 den yazdik geldi satmadik elimizde patladi
Elinde hissesi olanlara ve zarardan olanlara sabır diliyorum yarın neler olacak acaba hayırlısı
avgyo dan pay satış haberi geldi.
Dostum kimse kimseden kolay kolay etkilenmez ama sen deseydinki,tavan olur satmayın,o zaman derlerdiki senin yüzünden satmadık
Vakfn dede ben çok uyardım ama illa da taban olur diyemiyorsun çünkü spekülatör değiliz sadece yılların bilgisi var
Gelelim yarına, bugün millet iyice korktu yarın herşey olabilir çünkü tabandan baya alım oldu,yalnız geldiği yerede bakarsak burası bile yüksek
Elinde olana sözümüz yok ama olmayan yada ortalama düşürmek isteyen acele etmesin hissenin ateşi dinsin,bizim dip dediğimiz yerler çoğu zaman patronların satmak istediği yerdir
Zarardan olanların kurtarması dileğiyle
Takasa yorum yapacak varmi
Sanirim yarin asagiya yuzde yedi sekiz daha basacak. Sonra mi? Rolanti...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum gidecek dedik gitmedi ama bu hisse yukari cikacak
Bende zar zor 1.56 dan attim kendimi trenden....1.85 de elim yazdi sonra sildim emiri ....hirs yaptim yine
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb ve ykr nin cikasi gelmis. Onlarin disinda alicilar mantikli. Bir kisim da ky ye dagitilmis. Ort. Yapmis ky
A1 kapitalin maliyeti 1,78 .cildirmis bu. 260k alimi ile
Ben dedim hisse satımı yok..başka bişey var ama şimdilik bende kalsın yönlendirme olmasın
Duydugunuz bişey varsa özelden paylaşırmısınız benimle zararım cok büyük
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Grand bana da ozelden
Banada grand zarar çok
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paylas git buradan hepimiz yatirimciyiz
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet grand birşey biliyorsan paylaş
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir bildiğim yok arkadaşlar sadece kademelerden kendimce bişeyler çıkardım. .bu kendi düşüncelerim o yüzden yönlendirme yapmak istemedim yanlış anlaşılmasın. ..sakin olun biraz ekranı kapatın rahat olun...hepsi bu...
A1 ve marbas alimda goruldugune gore bu sarkinin devami olmali
Pastayı paylasabilirmisiniz
Diger koyde var. Twetrda #atlas olarak ta aratabilitsn
Vakfn brut takasa alinmis.
Kotu haber
Her çıkışın bir inişi, her inişin bir çıkışı olacaktır arkadaşlar, gün ola hayrola, ya katlime ferman, ya derdime derman.....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...33d234f062.png
Takasın pek önemi yok aslında...
Önemli olan metronun satmamasi bu yeterli...yarın düşen bıçak düşüşünu tamamlarsa bizde yerimizi alırız. ..
Metronun elinde ne kadar var ki
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ccd68419be.jpg gerçi ne kadar teknik işler ama
Bugün e kadar işlediği aşikar
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet bundan sonrada işleyecek gibi
Peki bundan sonrası için ne diyo teknik
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0637569005.jpg
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...6106391c03.png
Teknik diyor ki hisse hala kanal içerisinde yarın için 1.29 kanal desteği . YTD
Ek 1391
maliyeti yukarida olanlar beklemekten başka sanslari yok 1.29 kanal destegi kirilirsa o zaman volta
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi avgyo satcam dedi buna ne oldu. Düzeltmeyi 1 günde bu kadar yapmak zorunda miydin?
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.