Despec'le vedalaştık, benden alan da kazansın. Abisi Indeks'le yola devam. Satışlar ikiye katlamış Despec gibi.
Printable View
Despec'le vedalaştık, benden alan da kazansın. Abisi Indeks'le yola devam. Satışlar ikiye katlamış Despec gibi.
Sanırım güven kalmamış
EB sen çok yaşa.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şirketin kasasındaki nakiti kadar piyasa değeri var. 2. Çeyrek ilk çeyreğe göre ciro daha da artacaktır, teknoloji ürünleri satışı asıl 2.çeyrekte arttı. Bakalım bilanço beklentisi ne zaman satın alınacak??
tepav.org.tr verilerine göre:
5 Haziran haftasında banka/kredi kartı ile yapılan harcamaların yüzde 21’ini (4,1 milyar TL)
market ve alışveriş merkezleri, yüzde 10’unu (1,9 milyar TL) elektrik-elektronik eşya,
bilgisayar ve yüzde 8’ini (1,5 milyar TL) çeşitli gıda harcamaları oluşturdu.
15 Mayıs haftasında banka/kredi kartı ile yapılan harcamaların yüzde 26’sını (4,5 milyar TL)
market ve alışveriş merkezleri, yüzde 10’unu (1,7 milyar TL) elektrik-elektronik eşya,
bilgisayar ve yüzde 8’ini (1,4 milyar TL) çeşitli gıda harcamaları oluşturdu.
8 Mayıs haftasında banka/kredi kartı ile yapılan harcamaların yüzde 27’sini (4,5 milyar TL)
market ve alışveriş merkezleri, yüzde 10’unu (1,7 milyar TL) elektrik-elektronik eşya,
bilgisayar ve yüzde 8’ini (1,3 milyar TL) çeşitli gıda harcamaları oluşturdu.
1 Mayıs haftasında banka/kredi kartı ile yapılan harcamaların yüzde 27’sini (4,1 milyar TL)
market ve alışveriş merkezleri, yüzde 10’unu (1,6 milyar TL) kamu/vergi ödemeleri, yüzde
8’ini (1,3 milyar TL) elektrik-elektronik eşya, bilgisayar ve yine yüzde 8’ini (1,2 milyar TL)
çeşitli gıda harcamaları oluşturdu.
24 Nisan haftasında1 banka/kredi kartı ile yapılan harcamaların yüzde 33’ünü (4,3 milyar TL)
market ve alışveriş merkezleri, yüzde 10’unu (1,3 milyar TL) çeşitli gıda ve yüzde 9’unu (1,1
milyar TL) elektrik-elektronik eşya, bilgisayar harcamaları oluşturdu.
17 Nisan haftasında banka/kredi kartı ile yapılan harcamaların yüzde 33’ünü (5,1 milyar TL)
market ve alışveriş merkezleri, yüzde 10’unu (1,5 milyar TL) çeşitli gıda ve yüzde 8’ini (1,3
milyar TL) elektrik-elektronik eşya, bilgisayar harcamaları oluşturdu.
https://www.tepav.org.tr/upload/file...eni_170620.pdf
sayfa 3 teki elektrik-elektronik eşya, bilgisayar segmentindeki aylık/yıllık/ ve haftalık değişimlere dikkat...
ÖZETLE; "elektrik-elektronik eşya, bilgisayar" segömentindeki asıl satış artışı 2.çeyrekte olmuş...
Yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=Mcgogo;4546063]tepav.org.tr verilerine göre:
ÖZETLE; "elektrik-elektronik eşya, bilgisayar" segömentindeki asıl satış artışı 2.çeyrekte olmuş...
https://i.hizliresim.com/1Phlhb.png
Tepav.org.tr verileri Moody's'ten salgın sonrası teknoloji şirketlerinin açık ara önde olacağı açıklamasını doğrular nitelikte....
Şimdi soru şu: mayıs ayındaki Nisan ayına göre sektörel olarak yaşanan %46 lık satış artışı ve haziran ayı ilk haftası da mayıs ayının son haftasına göre %47 lik artış sektör lideri olan İndeks bilgisayar ve iştiraklerinin satışlarına ne kadar yansımıştır??? İlk çeyrekte gerçekleşen konsolide 1.978 milyon TL Ciro, ikinci çeyrekte ne kadar olur ve bunun şirketin karlılığına, nakit akışına etkisi ne olur? Tabi asıl soru: hisse fiyatına nasıl yansır? 2015 yılından beridir düzenli temettü ödeyen, sektörünün lideri ve sürekli büyüyen, daha önce piyasa değeri 900 milyon TL Seviyesini görmüş, mevcut piyasa değeri kasasındaki nakit kadar olan bir şirketten bahsediyoruz...
Patron ne derse o olur kasmayın boşa,bu adamların ecelesi yok
Ölmüş eşek..
temettü denilen olta ya takılıp magduriyet(zararda bekleyen) yaşatılan küçük yatırımcılar çogaltılmaz umarım...eger amaç bu ise rezilllik...birçok web sitesinde temettü sürekli ön plana çıkartılıyor sanki bilerek yapılıyor gibi geliyor bana..
al-sat değildir.
Temettu hic yoktan iyidir...para kazanamiyoruz bari hesaba 3-5 krus para yatmis olur...aç bir patron ve spek var ...ben yatan para ile 1 lot indes almiyorum..güven vermiyor hisse hareketleri....
Sn Rex bugün bende indes li oldum. Öbür köyde aradığımızı bulamadık bir de buraya demir atalım bakalim nasibimizde ne varmış.
Kisisel dusuncem kimse almasin kagidin tahtanin sahibi patron alsin...!!!!serbest piyasa hikayedir...patron alimmm yappppsan guzel hos olur sana yakisan olur...pandemi oncesine halen cikamadin dile dustun...
Al sat degildir
ilginç bir hisse
son 6 ayda milyonlarca lot satılmış.
yine de yukarıya zorluyor.
seneye bu dobıl temettü de verir.
bende yeni bir lap top alırım.
Sen sahibe benden selam soyle sana beles laptop verir elden belki kimbilir..yabanci yatirim fonlar taklaci sahibe guvenmeyip belki satmis milyonlarca lotu siz halen hikaye anlatiyorsunuz...patronnn guvendigi kendi ana kagidini alsinnnn el atttsin nokta...
Al sat degildir
İnfo 53.050 lot satmış önceki günde 53.535 lot satmıştı...
https://i.hizliresim.com/spxTVx.png
Twittirde yeni trend borsada manipuelasyon...
Kap düşen bu haberin hiç etkisi olmadı
Şirketimiz ile cep telefonu firması MAXREAL TELEKOMİNİKASYON LTD. ŞTİ. arasında realme markalı cep telefonlarının Türkiye'deki elektronik mağazalar zincirlerine dağıtımı konusunda distribütörlük görüşmeleri olumlu sonuçlanmamıştır.
Ayağımızı sürümüş de gelmişiz sn rex. Öbür köyde ki zulümden sonra portföyün az da olsa karda olduğunu görmek harika bir duyguymuş vallahi 🤣
Valla ben de çok inanmıştım ama onda bizim bilmediğimiz birşey olabilir ya da spek i cok gaddar. Kazandırmayan kâğıtta durmanın da manasi yok. 400 kagit var borsada sonuçta.
Indes hoşuma gidiyor daha once de gir çık yapmıştım tekniği de güzel. Inşallah bir yükselen trende girer de uzun dönemli birliktelik yaşarız.
Çaktırmadan ve zulüm ile topla .
11,30 üstü saldırı gelir
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam tam anlamadım, bende 1000 lot var. Temetttü stopaj kesintisinden sonra tam olarak ne kadar yatacak ve hangi tarihte? Çok teşekkürler.
31 krş. yaklaşık nette
1000 lota 310 TL
Pazartesi vermiş işlem görecek.kayıt 30 haziran
Hesapta
1 Temmuz da YTD.
Allah bereket versin diyelim temettu icin....
sahip, patron; malin yarisini karamurselden ............sattim bugun ; p.tesi senden 9,57 beklentim var yuzumu kara cikartma ...oradan tekrar mali yuklenirim sattigimin yarisini tekrar alacagim duruma gore....biraz baska kerizler altina girsin dedim kufenin ...kufe cok agir, yol uzun ne dersin?
Al sar degildir. Sahip?
Çok zor o rakamlar. Artık da gelmesin zaten ben satmadım satmam da. Benim gordugum günlük ve haftalık al verdi piyasa bozmazsa bu hafta uzun bir yeşil çubuk görebiliriz.
Birkaç aydır tuttuğum bu hissenin fiyatını anlayabilmiş değilim. Teknoloji şirketleri arasında dgate ile birlikte en az prim yapanı denebilir sanırım. Bunun sebebi sadece patron baskısı mı? Patronun söz verdiği geri alımlar ne oldu, acaba birileri satarken patron geri alım yapmaya devam ediyor mu? Çünkü bloomberg'de söz verilen geri alımın bir kısmının zaten yapılmış ve yapılmakta olduğunu söylemişti. Bu da acaba hissenin şimdiye kadar yüksek mi fiyatlanmış olduğu sorusunu akıllara getiriyor. Info bile tavsiye etmiş olduğu halde sattı, satıyor. Anlamak mümkün değil!
Bir de pazartesi satsak, temettü noktasında bir hak kaybı olur mu?
olmaz
temettüyü hak ettiniz.
Allah seni islah etsin spek..bas gaza artik nedir bu hissenin hali..
Temettü yatmamış, iş yatırım kullanıyorum
Bende sabah yatmış
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapikredide yatmamis..
Daha yatmadi fakat Temettu ile alim dusunmuyorum...
Acaba alim dusunenlere biraz yukaridan 11.15 11.20 lerden mal vermek mi istiyorlar?bunun antremanini yapiyor sanki tahta
Al sat degildir
temettü yatmış ek alım yapmayacagım, bekleyeceğim...
şu an bogazına kadar 10,98 den mallanabilirsin ben beklemeyi hatta hiç almamayı düşünüyorum
al-sat değildir.
Indes hissemi 2 gundur cogalttim....temettu ile kismetse baska hisse...hissenin agresif yukselis trendine girecegini umut ediyorum...