Kumarbazlar cirit atıyor kâğıtta.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kumarbazlar cirit atıyor kâğıtta.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ykredi'deki iyi aile çocuğu alış tarafı boş 1000 lot ile 5 kademe aşağı düşüyor
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alış tarafı boş olan bir tahtada satış yapmak kadar ahmakça bir davranış olamaz
https://www.resimag.com/p1/e1faecd2e75.png
Klnma gibi tavan olacak yarın tek fiyattan satıp çıkarım mi dediniz (sözüm kumarcı tayfasına)
Yarın nasıl satacaklar çok merak ediyorumCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeler bomboş
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meksa Ahlatçı nasıl satacak CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 7.20 den alanlar daha sonra tahtaya destek atmadılar genel takastaki ilk 5 al sat ve ilave baskı yaptı lakin 7.20 nin altına hiç gelmedi genel takastaki ilk 5 kurum istese taban kapatırdı
Bakalım meksadaki ne kadar güçlü sonuçta 455.077 net alım yaptı az para değil zaten tüm takas 15.500.000 lot bakalım ne yapacak iş yatırım net baskı yaptı keşke paralı bir grup yarın iş yatırımı duman etseCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş yatırım ve tayfası 7.20 den tek kalemde meksanın alımını görünce aşağı gidemedi mal kaptırmamak için umarım böyledir meksa günlükçü ise satması zor
Demekki neymiş öyle tabandan alayım %50 vurayım yok öyle meksa dediğim gibi sağlam tokat yedi dün alanlar bugün satıyor dün satanlar bugün alıyor meksa
Ve Ahlatçı satsın yön yukarı ama şimdi değil
Arkadaşım pazarlama ne ayaksın sen benim işim olmaz bu işlerle benim borsadaki param 100K geçmez kimsenin hakkına girmem işim olmaz ben meksa ve Ahlatçının sağlam tokat yemesini istedim o kadar CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Smart için teknoloji yazılım dedik.... İcki ,faiz , borç vs yok dedik.... Kazancı caizdir diye düşündük (kendi adıma başkası için demiyorum.. fetva vs değildir...)..... Ama gel gör ki insanı yatırım yaptığına pişman ediyorlar..... Böyle borsa mı olur..... Böyle ani hareketler olmaz..... İnsan kazansa bile kazandığını düşünüyor..... Büyükler istedikleri gibi at kosturuyorlar...... Yatırım tavsiyesi değildir.......
Katılıyorum. Akşam 8.55 kapatan hisseye "tek fiyat" haberini yolla, sabah 6.84 açsın. Böyle saçmalık olamaz. 8.55 'den alanların zararını çıkarmaları için en az %25 yükselmesi gerek. Daha da düşmezse tabi. (Tek lotum yoktur)
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme 8
f/k: 33.6
7-15 arası bir yere oturmalı.
Satış devam edebilir.
Biraz ölü taklidi yap bakalım. Arkadaşlar dalavereden olsa bile 12 den %50 düşmüş 1 kağıttan bahsediyorsunuz. Tepkisi olacaktır umarım. Ytd
Düzeltmenin dip yapma ihtimali olan bölge yesil çizgi.
https://i.hizliresim.com/gPQoQ3.png
umut varmı toparlanırmı düşüşü abartılı olmadımı
Tepkiye oynadık. Ortalama 7 ile ama şuan için tepmiş gibi. Eşleşme 6.41 bakalım
Borsada bir çok ''yatırımcı'' hisseye ve gidişatına bakıyor, ona göre alım satım yapıyor, gözü hep fiyatta. Devamlı başkalarının ne yaptıklarıyla ve yaptıklarını zannettiklerinle ilgilendiğinden, zaten değiştiremeyeceği bu borsa şartlarında kendinin ne yaptığına veya yapabileceğine odaklanmıyorlar. Kendi edindiğim tecrübe bana yatırımın hisseye değil, şirkete yapılması gerektiğini öğretti.
Tek işlem hisseyi bozdu
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olursa olsun tek işlem saçma zaten diğer önlemleri almışsın piyasanın akışına bırakması lazım bence...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence yasaklarin hepsi saçma ne diye müdahale ediyon ki herkes özgür iradesi ile alıyor. Simdi boyle yapinca iyi mi oldu sanki. Birak herkes nasil alip satarsa satsin milletin kahyasimisin ey spk
Toparlar biraz sabır tahtacı yerli meksa ve Ahlatçı yerli sen olsan iki kurumun aldığı toplam lot TL bazinda 4.250.000 yukarı sürer misin ben olsam onlara sattırmadan yukarı sürmem Allah'tan Vakıf yatırım aldı iyi kötü gerçi ilk gün tahtacı meksayi öyle korkuttu ki kendine s.......madıysa iyi hubvc de brüt geldiğinde 10.92 den aldım ertesi gün tek fiyat açılışta sattım ama satmayip beklemek daha doğru. Hubvc neden abartmadan yola devam ediyor ilk gün alan az gedik sattı karşılık verildi ama en önemli neden derinhisse destekli adamın 1000 takipçisi 5000 lot net alım yapsa tahta tavana yapışır siz Allah'a dua edin adam kfein de gelecek var diyor kfein düşsün bak smart soluğu 2.00 TL de alır CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf yatırım Perşembe 11.90 dan mal aldı genel takasta 2. Sırada iş yatırım ykredi ve Akbank ziraat genel takasta azalirken vakıf garanti artıyor bu iyi iş yatırımı kull***** anlamıyorum ucuza sat pahalıya al yapacak klnma da yatırım finansman topladığında iş yatırım satıyordu sonra çok üst fiyattan yerine almaya çalıştı
Silmez ise 7
Hissenin (spekülatif) hızlı çıkışlarından KY ların çoğu adeta sarhoş olmuşlardı. Gözleri hiç bir şeyi görmüyordu. Çoğunluğa uymayan yorumlar yazan, hissedarları temkinli olmaya çağıranlar düşman ilan ediliyordu. Alıma 10/11 TL den sonra dahidelicesine devam ettiler. Müdahale olmasaydı, şişkinliğe rağmen çok kişi daha da alacak ve spekülasyon yapanlar hisseyi aşağıya vurdurduğunda şimdikinden daha çok KY'nın canı yanacaktı. SPK müdahaleleri gelişi güzel yapmıyor. Belki kriterlere uyan durumlar olduğu zaman hareket geçiyor.
Allah bereket versin
İkidir aynı yapıyor 12.55 ile 13.55 aynı açtı mı 17.55 18.05 mutlaka düşer ayrıca ertesi gün de CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reia ortalama 7.09 du eşleşme hareketleri hoşuma gitmez oldu. Mal yıkım yapıyor gibi geldi. İlk defa 1 kağıtta stres yaptım. Kuşlu sitedeki derin hisse de kağıda balon felan deyince yatırımcı biraz ürktü. Kar ile uzun hisselere takviye ile devam. Ytd
Dedi mi ben bazen uzaktan okuyorum yazdıklarını CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hubvc de 10.92 aldım 13.10 dan sattım aldığım 7000 TL lakin beklesem 17000 az almıştım aynı hataya klnma da düştüm bakalım ne olacakCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi ayağına sıkmaz smart kfeini aşağı çekerCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.