1000 hissem varsa 250 tane gelecek dogrumudur?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
1000 hissem varsa 250 tane gelecek dogrumudur?
evet doğrudur ama verdiği gün %25 düşürebilir....ytd
En iyisini yaparsın millet biraz arkasına yaslanıp beklemesini bilse bu kadar düşmezdi panikletip sattırdılar millete
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar galip in oynadığı oyunları görmek için size bir film tavsiye edicem filmin ismi (PARA AVCISI) Leonardo DiCaprio oynuyor çok güzel film izlerken hem eğlenin hemde borsadaki oyunları görün. Filmi izlemeyen varsa mutlaka izlesin çok eğlenceli. fakat eşiniz ve çoçuklarınız ile beraber izlemeyin çok fazla +18 sahne var.
bugün saat 17 ye doğru hissenin ne olacağı belli olur....
pazartesi brüt takasdaki 1. ayımızı kutlucaz. bu kadar zarar ile durduğum en uzun hisse bu oldu :) günlükçü bile sayılmam, normalde gün içinde 4+5 hisse alıp satmışlığım vs oluyordu şu hisseye dipten tepki verir diye girdim , brüt takas yüzünden yatırımcı oldum bende . Allah cümlemize sabır versin inşallah
Bedelsiz tarihi belli mi
Aynı durumdayız ne olur sence daha ne kadar bekleriz
ben daha düşeceğini düşünüyorum nedense içimde hiç iyi şeyler olacağına dair bir his yok. 1. seçeneğim bundan çıkıp başka hissede zararı kurtarmak , 2. seçeneğimde yine hisseden çıkmak ama bedelsizden önce 2 altına düşerse, maliyet düşürüp şimdiki zarara göre daha az bir zarar ile . inşallah içimdeki his beni yanıltıyordur diyorum ama hiç umudum yok
bedelsiz veren kağıtta işleyiş nasıl oluyor. diyelim ki mayısın 15 inde bedelsiz verileceği duyuruldu. 14 mayısta kağıt %20 düşermi ? yoksa 15 mayısta bedelsiz verilir verilmezmi %20 düşer ? yada 15 mayısta bedelsiz verildi diyelim hisse senetlerim hesabıma yattı yatar yatmaz %20 düşmeden önce satış yapabilirmiyim ? bedelsiz tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatabilir mi bizi ?
2.64 1.76 2.23 2.27 2.21
Alış Lot Alış Satış Satış Lot
11950 2.23 2.24 11000
127303 2.21 2.25 36357
7000 2.19 2.26 3794
6063 2.18 2.27 4902
5000 2.17 2.28 3100
9000 2.16 2.29 4100
2000 2.15 2.30 2370
5000 2.12 2.31 100
100 2.10 2.32 10410
2000 1.81 2.33 100
kademeler biraz şenleniyor..
Vermedim vermeyeceğim...
Borsaderinlik sitesi bende acilmiyor.baska bir derinlik izleme sitesi var mi bildiginiz?
site çalışıyor....
başka derinlik yok...
Alış Lot Alış Satış Satış Lot
3813 2.27 2.29 1000
1910 2.26 2.30 6730
8000 2.25 2.31 1000
4300 2.24 2.32 4600
2000 2.23 2.33 1100
2500 2.22 2.34 1229
3100 2.21 2.35 7630
14000 2.20 2.36 150
10000 2.19 2.39 3100
10000 2.18 2.40
kront brüte girdi tavana gidiyor....
bizim hisse uyuyor....
kront ta 4. seans durdurma... çok ilginç....
gerçekten forumlarda tuhaf yorumlar var ve uzuluyorum. Bu hısse operasyon yemiş hissedir. Yani operasyonu yapan işini bitirince hisse sahipsiz kalır ve başka bır zamana kadar teknık meknık işlemez.Teknık varmış gibi insanları yonlendırmek yanlıştır. Hisse 1.6 lardan geldi. Hızlıca yukarı gıttı.Spek veya galıp kım dersenız...Adamlar acımasızca malı ky ye döşediler. Malı alan ıse bır umut bekledı aldıkca aldı..Ama unuttugu sey suydu hıssenın ederı 1.6...Eger o hısse patronun kendı hıssesı olsaydı yıne bır yukarı hareket gıderdı cunkı lotlar patronundur ama bunda oyle bır durum yok Mal tamamen KY de...Bir film daha ky ıcın acı sonla bıttı
sayın chaylak sizin dediğinize katılıyorum borsada çok tecrübem olmasada operasyon yemiş kağıtların akibetleri genelde aynı. fakat burada farklı bir durum var bu kağıt 4 ay önce yine operasyon yedi 4 ay sonra şimdi yeniden operasyon gördü. bunun nedeni nedir ? ve sizce 4 ay arayla 2 kere üst üste operasyon yiyen kağıt 3.kez operasyon görürmü sizce ? bide devlet kağıtlarında daha öncede bu tarz operasyon oldumu hiç ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim malüm çok canı yanan ky oldu vakfn de
bir diğer sorumda vakfn den zarar etmiş arkadaşlara. arkadaşlar göz altı hisselerinde çok küçük paralar ile büyük fiyatlamalar oluyor yani 2-3-5 bin TL gibi küçük parayla büyük hareketler oluyor. BISAŞ diye bir hisseyi 1 aydır takip ediyorum tahminim daha doğrusu hislerim 2 TL yi görecek diyor. burada vakfn de zarar etmiş bizler zararına satıp hepimiz birden bu tarz bir hisseyi gün gün parça parça alsak ve 2-3 tl gibi rakamlara getirip. sonra satıp bütün zararımızı kurtarsak. yani bir nevi bizde bir operasyon yapsak. bu şekilde dediğim gerçekleşebilir mi ? yani bu yapılabilirmi ? tecrübeli arkadaşlar ne diyor bu duruma. saçma bir fikirde olabilir bu söylediğim :)
3 kuruş paramızıda elimizden alırlar. Adamların her lotu saydığını bilerek hareket etmek lazım. Özellikle sığ hisselerde. Biraz daha sabretmek gerekir. En azından ben brütten çıkana kadar burdayım.Maliyet 3.15. YTD
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hayal kurmaya gerek yok. Siz uyaniksaniz adamlar uzman çakal...Lotunuzu görüyorlar. Mal zaten ky de. Adamlar nedrn 1.60 tan almak varken sizden alsinlar burdan veya yukardan? Vakfn ne uretiyor kari ne ederi ne?
Bugun isbankasindan baktigimda metro 75 bin adet almiş gozukuyor.
İki gün öncenin takası o
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 gun geriden gelen verileri gosteriyor demek. Peki bu kansiz vurguncular niye almis acaba ? Hangi sinsi plani yapiyorlar. Operasyondan sonra ilk alislarimi acaba ilk kez galiba
adamlar 2,25 te tutmak için baya çaba sarfediyor....
demekki %25 hisse verirse kağıt yaklaşık 55-60 puan düşecek demektir. bu da 1,65- 1,70 eder...
grafikte burası uzun yatay seviyesidir....
benim görüşüm 2,20 - 2,25 altını göstermeyecekler... ytdytdytdytd........
Bir aydan fazladır 40000tl zararla bekliyorum yıllarcada beklerim bu kağıt s s çıkacak şunu unutmayın borsada para kaybedilmez sadece zaman kaybedersin beklemesini bilmek gerek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pazartesi galip 75.000 adet almiş sali günu geri satmiş
Sayın viva kusura bakmayın ama ortada bir verme konusu var ise. ky nin eline verdiler. çikita muz triko kazak tekstil hissesi almadık ki b grubu devlet hissesi aldık. 4 ay içinde 2 sefer %500 artıp %500 düşürdüler. Türkiyede yaşamaktan nefret ediyorum tamam vatan cennet bir vatan ama adalet hiç bir yerde yok rüşvette dünya 2.cisi benzinde dünya 1.cisi bütün pisliklerde ilk 3 deyiz. aşırı sağ görüşlü arkdaşlar sevmiyorsan git bu ülkeden diyebilir. imkanım fırsatım yok. eğer olsa 1 dk durmazdım. bu vatanın evlatları 10 numara yönetenleri ******** akp chp mhp ayrımı yapmadan
avgyo gıdıyor vakfn bakıyor :)
bürüt takas yemiş kağıdın yükselmesini beklemek safdillik olur....ytd...
Bütün bu olanlardan REİS in bilgisi yok sanırım olsa müsade etmez gibime geliyor MynetFinans tan ben bimere yazdığım yazıyı paylaştım tüm arkadaşlar da bişeyler yazssında belki bir yararı olur diye aynı gün MynetFinans finans üyeliğimi engellediler yaklaşık 45 gündür engellenmiş durumda üyeliğim bana kalırsa tolu şekilde cumhurbaşkanına yazalım direk e-devleti kullanan arkadaşlar bilirler direk cumhurbaşkanına yazabilirler başkada şansımız yok...!
Kaç lotun var senin maliyetin ne?