Usas
[attach=confıg]7013[/attach]
Printable View
Usas
[attach=confıg]7013[/attach]
61 e verip 56 dan lotumuzu cogalttik teşekkürler spek.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 TL üzerinden alanlara karşı da bu paylaşımınız güzel olmuş sayın aslan.. Onlarda bu hareketinize çok sevinmiştir.. :)
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya yaa acayip sevindik sevindirik tuttuk sayın muhabere. Sanki % 80 zarardan kara geçmiş gibi olduk. Dalga geçiyor olmalısınız, değilse hemen derhal yüzünüze bi tokat atıp uyanmanizi salık veririm. Böyle giderse yeni arkadaşlar (ortaklar) edinecegime benziyor. Ytd.
Sayın realiter,
Nasıl Yanlış anlarsınız diye siz tokat atın diyeceğim ama, yüksek maliyetli arkadaşlara karşı iyi niyetimi hala ve hiç bir zaman bozmak istemiyorum.
Anlamak mümkün değil yukarıdan sattım aşağıdan aldım diyen arkadaşları.. Yaptın peki neden paylaşıyorsun? Çok saygısızca geliyor.. İroni yapmıştım. Anlamadınız galiba, olsun.. Belki bu şekilde paylaşım yapacaklar anlamıştır..
s.a gardaşlarim
aşağı salacaklarda güç hisse alımı bekliyorlar gibi ufaktan ufaktan mAl çakiyorlar gibime geliyo ytd
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3615a220eb.jpg
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Ya bırakın insanlar ne yaparsa yapsın satan satın alan alsın adam 38 kuruştan aldıysa niye kendini riske atsın bizim gibi yukardan alanlar el mahkum bekliyecegiz
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
65 direncini bekliyorum.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse ne olacağını bilemez lakin 60 ile giriş yaptım. Çok mu yanlış yapmışım.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karar verip almışsanız iyisini yapmışsınızdır. İnşallah iyi olur. Hayırlı Bol kazançlar..
Başka bir hissedeydim
İnşallah çok teşekkür ederim güzel temenni için
Bizim 46 ci nerde:)) sakalim olsaydi sozum gecermiydi :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
46 gizli gab olustu mutlaka görecek yok sa spk onay vermez birleşmeyi genel kurulda sormazlarmi kardeşim 43 45 45 yakınız 48 hop 45 46 nerde onay vermeyiz demezleermi ada mi .geçin harcadım gizli gab ağır suçtur spk mevzuatında kottan çıkarmam kayyum atamaya kadar gider dur biliyom ytt gardaşlarim boll gazaclar
sevgili bprrsa kastelli si banker traderr gardas gab var boşluk var gizli gab var nasıl alacan spk sen biliodun gab olduğunu nasıl aldın demezlermi suç mu islimm hapishaneye giren en bu saatte gardaşlarim ondan almadım 37 aldım 500 b var 60 'dan verdim 57 aldım ni ara 51 den verdim 46 aldım ni ara 47 verdim 44 aldım ni ara 46 verdim 37 aldım hep bole yaparak 200 b loti 500b yaptım yeni alamm artık ytd
ozelden atsam
11 50 hareket var gibi duruyor ytd
0,56'ya Maliyeti Düşürmek İçin 1000 Lot Yazdırdım. Gelirse benim Gelmezse Destek Olur.
Usas, varlıklarını ieyho tasıyacak diye ieyho değerleniyor ve 1.64 carpanıula ieyho alacak diye de usas degerleniyor. Asıl hareket ieyho da olacak hatta aynı fiyat ile birleşmeye gidebilir nede olsa sonunda usas tarih oluyor.
Birleşme sonrası ieyho da durulur mu bilemem ama birleşme sonradı 543 milyon dagınık hisse ye sahip bir bi kagıtta durmak yurek ister.
Bu birleşmeden sonraki hedefi de 2019 da ieyho ile ışıklar holdıng birleşme ayagına ışıklar holding halka acar ya da direk ışıklar holding tek basına halka acar . Rızza da oyun bitmez ve satacak kagıt bitmez ytd.
Rızasever onlar herkesin bir çıkarı var ondan burdalar
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Herkesin bir beklentisi var.Borsada beklenti bitmez.Herkez hem ağlar hemde bekler hemide her türlü yorum yazar.Yani Beklenti bu belli mi olur.
Bizi bilen bilir, bilmeyende kendisi gibi bilir!
Ky hisseye yanaştığı için caktırmadan mal satıyo gibi. Bu kez de yukarıyı kırmazsa 0,52 lere degebilir. Ytd
Bugün USAŞ tatsız. İeyho artıyor.
1 usas hissesine 1,64 ıeyho kararından vazmı gececekler acaba?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sevgili yakamoz gercekten arkadasim ben yaziyorum sen algılamıyorsun nedenmi :)) kaçış gapi birakti bunun birlesmeyle sozlesmeyle spk ile alakasi yoktur ne dedim sana 50 ye talim et alamazsin yoksa bak 55 kirmadan devam ediyor 55kirarsa bakariz yine
Ayrica 46yi birlesmeden sonrada yapabilir mesela pegasusa bak 1 gündeki grafik ne dediler yanlislikla tombul parmak alis yazacagina satis yazmis yani sen grafik bilmiyorsun yada acemisin yada bilemiyorum inan kimseye bukadar uzun yazmadim sana 2 hisse verdim dohol pegasus kacis gaplarini incele aklima geldikce yazarim ama litfen artik 46 deme ben sana 46 icin soyleyecem alacaksin tamam mi arkadasim
Yakamoz otkara bak bide kac ayda duzeltme yapti
Riza sat alalim bidi bidi yapma yuzde 64 cemas saibiyiz cemas olmus 500 milyon tl saldirin bosverin birlesme falan hikaye usas bedava ytdddddddddd cemas 500 milyon usas 200 milyon tonla alacagi var i rizadan sadece usasta hisse olarak su an 300 milyon yaziyor caride hahahahaha insallah birkesmessin ieyho ge bi turlu alisamadim istemiyorum 1.64 ieyho i senin olsun i riza ytdddddddddd
On son 1.15 den satmistim rizaya bu keratayi ytddddddddddd 0.80 maliyetleeee saygilar 1.13 lerden 0.65 lere dusmustu kerata sonra bir topuk 1.15 hatirkadinizmi 3 sene oldu masallah korkmayin spk salak degil birlesecek sikinti yok
0,50 de geçememişti. Sonra bir anda 0,60 geçildi.. Şimdi de bakalım inşallah 0,60 geçilir..
bu plana göre ilerler isek yaklaşık 35-40 gün sonra birleşme ile usas ortadan kalkacak.. böyle bu durumda usas ı ile ugrasacagına agırlığı ieyho verecek çünkü 35-40 sonra herkes ieyhlo olacak.. usas ı birleşmeye kadar 0.41 in üstünde tuttukca bu plan işler... dün ieyho da yaptığı alımlar usas yaptığı satışlar nu durumu gösteriyor .ytd