Elinize saglik tel den basitce deginebilmistim faydali oldu bu paylasim
Lpg ye gecen yillardaki gibi seyyanen zam yapabilirler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sübvanse edilmesi hataydı. Devlet vergisi neyse alsın düşürecekse vergiyi düşürsün. Seçim ekonomisinin bitmesi ülke için iyi bir şey. Basta seçim ekonomisi diye bir şeyin varolması ise ülke için çok kötü bir şey. Sadece bu iktidar için konuşmuyorum, tüm siyasi partiler böyle 3 5 aylık şirin gözükme ekonomisi ile halka balık hafızalı ve gerizekalı demiş olmuyor mu? Sadaka üzerinden oy devşirme donemi bitsin, herkes ücretine vaadine göre oy alsın.
Istanbul yeni bld. Bsk. Da malesef bu ekolden onu ucuzlat bunu bedava yap, sonuçta aslında kesinlikle bedava olmuyor bir şekilde ödeniyor o da tüm vatandaşlara veya da genelde çalışıp üreten kesime yükleniyor. Sadaka kültürüne son, dini olarak gereğini biz inananlar yapıyoruz zaten devlet devletligini yapsın.
Sadece 6 ayda oluşan 12 milyar dolarlık bütçe açığı var. Zamlar artık üst üste gelir.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakliyatı , mevsim sebzelerini soframızdan eksik etmemeli... ani ısı değişimlerine dikkat etmeli.... 23 derecenin altında soğutulan ufak metrekareli klimalı ortamlara girerken , mümkünse girmemeye çalışmalı yani .... ( alış veriş merkezlerinde 23 dereceden daha düşüktür ama oralar hangar gibi mekanlar ) ... sabahları güzelce esnemeli ... akşamları da yatmadan 2 seat önce yemeyi kesmeli ...
kaz ciğeri k2 deposudur da , ağır gelir her bünye kaldırmaz... alternatif mandıra ürünleri... bıldırcın yumurtası bende kaşıntı yapıyor bu arada ... sizde durum nedir ? ev temizliğinde su ve klasik sabun neyinize yetmiyor... kendi yaşadığınız mekanı niye hijyenlemeye gayret ediyosunuz ? çamaşır suyu ne ya
sayın Tengri Han , siz UNESCO 2019 yılı iyi niyet elçisi misiniz ?
Eyyyy cemaat eyy dolar kardeşliği bugünkü gapin tükeniş gapı olma ihtimali çok çok yüksek enerji dolar 5.83 üstüne atarsa bu dusus işi bitmiştir ve artık para yapma zamanımız gelmiştir. 5.83 çok iyi takip edilmeli ancak bu is tükeniş gapiysa yirttik ula yirttik
Dün bir dedikodu duydum, dünya liderlerinden(!) biri Malezya'dan yüklü miktarda döviz getirmiş, gece operasyonlarında bu parayı satmışlar derler. Düşük bir seviyeden de sattıklarını yerine koyacaklarmış. Bana pek mantıklı gelmedi ama belki yorumu olan vardır; paylaşayım istedim.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef sayın realities, tanıdıklarım yok. Ama götürürken deneyim kazanmış olmaları lazım diye düşünüyorum.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne tipler var bu forumda...
Adama denilmedik şey kalmadı...
Küfür hakaret, cinsel içerikli imalar, küçük düşürücü sıfat ve isimler...
Hiç birine belirli bir tepki koymadı.
Genelde sineye çeken bir tavrı var.
Çünkü bademlemenin normal (olağan) kabul edildiği bir kültürden gelenler için anlaşılan tahammül sınırları bu tür yaklaşımlar için geniş.
Ama laik bir ülkede batılı hukuk hükümlerine göre yaşayan bir ülkede de olsa dinci biri, Kur'anın hükmü (o da erkeğe dört kadın alma durumları) eleştirilir gibi sandığı bir yaklaşıma çıldırmakta...
Faş olmakta...
Adama dilediğin hakareti yap ama (yazım orada) dört kadın alma şeri hakkına laf söyleme...
Şaşırdım mı?
:)
Ha bir de Erdoğan'a laf yok tabi...
Daha önceden söylefim adam o kadar arsız ki kim yüzüne tükürse yarabbi şükür diyir. Bide sen muhattabım değilsin diyor
Böyle yapıyorsunuz sonra trol kalmıyor.
Son 1 aydır tek trol bu adam.
Kaçırmayalım :28:
aloooo break out geldi uleeeennnn ipleyen yok düşüş işi bitiyor ulenn aloooooooooo 5,83 üstüne attıkmı dikine dikine barlar gelecükk şuan merkez kamu alayı zortlamış durumda.
gecenlerde forumdaş sevgili short bir grafik atmıştı ons la alakalı hersey hazır teperse 1,500 demiştim aylık direnç de şuan
1450 falanda kesmez burayı aşarsa
https://i.postimg.cc/tC89c7x7/Ekran-Al-nt-s.png
Trol demişken Reha abi kasparov var onu hiç bulaşıyorsunuz dikkatimi çekti
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Trump, İran'a ek yaptırımlar öngören kararnameyi imzaladı. Trump, "Yaptırımlar, ABD İHA'sının İran tarafından düşürülmesine bir yanıttır. İran'a yönelik yaptırımlar İran dini lideri Hamaney'i hedef alacak" açıklamasında bulundu.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye sınırındaki askeri birliklere zırhlı personel taşıyıcısı ve komando takviyesi yapıldı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye sınırındaki birliklere takviye amaçlı gönderilen obüs, zırhlı personel taşıyıcı, tank ve komando birlikleri Hatay'a ulaştı.
Trump: Diğer ülkeler Basra Körfezi'nde tankerlerinin korunmasını istiyorsa, bundan böyle bize ödeme yapacak.
Kafayı yedi iyice bu deli. Deli dumrula bağladı iyice.
Harbiden çok değişik bir zamandayız. Hani Amerika eskiden de hayduttu ama bunu böyle bağıra bağıra yapmazdı. Medyayı yemleyerek falan yapardı. 90lı yıllarda başkan olsaydı Trump Irak'a girmek için kimyasal silah yalanı falan uydurmazdı. "Saddam'ı sevmiyorum IraK'ı bombalıyorum" derdi herhalde.
Yeni rekorunu kırdı ons. 1.420
Dolar/TL aynı.
Uğur Gürses döktürmüş yine.
https://www.dw.com/tr/siyasi-depremd...%B1/a-49326923
Maalesef kötü bir haber var düzce merkezli ito kilit ve standart profil den. Allah açlara yardım etsin..
Yaptırım yapılacak bir şeyi mi kaldı iranın. Adamlar zaten ambargoda son noktada. Zaten ne yapacaklarını bulamamışlar tutup İran liderine ambargo koymuşlar.:)
Ons altın çıkışı İran ile ilgili değil, belki bir kısmı olabilir.
Dünya tekrar parasal genişlemeye gidiyor.
Bunun anlamı ekonomik kaostur.
3 yıla parasal sistem çöker.