Kısada ucacak kacacak beklentisi olanlar hiç yanasmasın en az bir yıl portföyünde tutacaklar para kazanır diye düşünüyorum
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kısada ucacak kacacak beklentisi olanlar hiç yanasmasın en az bir yıl portföyünde tutacaklar para kazanır diye düşünüyorum
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yıl bile çok iyimser Önce toplayacak Sona doğru artık kağıt kalmayacak da hadi verin yukarıdan diyecek
Genel hareketlerini analiz ederseniz tamam para var kağıdı alıyorlar ama adamlarda paradan çok sabır var Beraber yürüdük biz bu yollarda derseniz eyvallah Tabi şimdi burada huyları değişir onu kimse bilemez
Önemli olan bu şirket ile ilgili ne tür planları var Sonuçta şu anki durum şirketin kimseye hayrı yok Denizli vs bu şirketi ayağa kaldırmaz Tukaş ın arazileri varmış sanırım Onlar değerlendirilebilir Kıbrıs arazisi artık yapılır mı satılır mi bir sonuca ulaştırılır Bunlar tahmin tabiki Ama illaki bir proje için aldılar bu şirketi
Yılbaşından bugüne
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9cf30cb9f3.jpg
PEGYO YENİ PATRONU HİSSE ALIMINA BAŞLAMIŞ Cem OKULLU
https://pbs.twimg.com/media/DYo73u9WAAEZj70.jpg:large
TUKAŞ ŞİRKETİ OKULLU GRUP TARAFINDAN SATIN ALINIYOR 1 YILDA 0.99 ÇIKIŞA BAŞLIYOR EN YÜKSEK 2.51
https://pbs.twimg.com/media/DYo-ZbpWkAEVgYE.jpg:large
Türk salça devi Tukaş satıldı işte alıcısı
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/t...icisi-26962638
adamların holding satılıyor tavan tavan bizimki kaplumbaga
Marbaş vermeye başladı
Cem okullu yu girişimci oldugunu düşünmüştüm ama bu gün metro grup söz de 2.3 tl tukaş 30 milyon hisse satışı ve İş finasal son 3 günde %50 artış saglaması işfin de metro grup satış muhtemeldir .
Özetle bu işin tadı kaçtı Pegyo hissesini tavsiye etmiştim gördük ki bu gün yanılmışım yatırımcıyı dolandırmak amaçları olmuş dikkat etmekte fayda var...
mekteplilerin operasyon yemeyen pegyosu uykuda...
Işfin dede işleri bitiyor gibi 30 nisana kadar ardusun imzalarını atmayı planlıyoruz diye kapta haber duruyor.kutman yıllarca yatırdı hisseyi.bu adamlar iyi şeyler düşünüyordur inşallah.
Borsada gunlerdir dusus olmasina ragmen kaya gibi durdu ve hic dusmedi.bakalim nedeni yakinda ortaya cikar.benim merakim kac lirqdan cagri yapar?
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cagriyi bilmiyorsaniz bunpiyqsqda islem yapmayin uzerler sizi
Ustat ben karla satdim bende yok zaten bu kagit.yanliz beklenti bitdimi dersiniz.
Kutman
Tweterde 10 mayista bitecek diye bir twete cevaben yazmis
Konulara vakif bir arkadassiniz anladigim kadariyla satarak cagridan kacmak olabilir cunki imtiyazli hisse yok.bende 14 bin var kararsizim .
Acaba baska bir ne amaci olabilir.
Ben daha once karanlik odaya 97 98
Girmisti 98 satis yazdim gitmusti
Yine 97 98 olmasina ragmen enterasan gelmisti.okullu peradada birsey yaparmi acaba diye bekliyorum.
PEGYO Solo 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1130655
İşte böyle dir kaypaklık ve karektersizlik borsa x düşerken 2x,3x düşün hisseler borsa x çıkarken düştüğü yerde kalmaktadır pegyonun speğide böyle p.ç oyuncudur hışşt spek p.ç sin olum
ne olacak bunun durumu mehmet kutman ayın 10 na kadar çözülecek diye twet atmıştı ama bakıyorum ses seda çıkmıyor hadi hayırlısı ytd
0,75 tem aldım eski hayıfımı çıkarırım diye anlaşılan eski pegyo...ytd
Okullu sozlesmeyi iptal etmek istemis kutmanda ihtar cekmis. Kutman ihtarinda resmen hukuk dersi vermis. Her turlu davayi kutman kazanir. Basiretli bir is adami gibi hareket etme kurali var ticarette. Ne demek ben ongoremedim. 0.70 de saglam islem oluyor bakalim taban cekecek mi?
Elimizde patladi.bu kagit.adamlar zararlarini karsilama karsiliginda feshedemezmi
Kap ta ihtarname yayinlandi. On numara yazilmis ve kesinlikle sirket hakli. Ayrica spk ya okullu grup icin suc duyurusunda bulunulacagi, iptal islemini de kabul etmediklerini her turlu menfi ve muspet zararlarini talep ettiklerini yazmislar.
Su belgeye gore olasi bir dava surecinde her turlu kutmanin kazanmasi gerek.
En onemli noktalardan birisi sozlesmenin bir bolumunun tl bir bolumunun dolar olarak duzenlenmis olmasi sonucta dolardan zararda isen tl den de kardasin. Ayrica bir tacirin ben ongoremedim deme ihtimali yok.
Davalar nekadar uzun surer bilirsiniz.kutmanla oluklu gurubu arasindada oyun olma ihtimalide cok yuksek.son evreye kadar gidip son anda vazgecmek.bana hiseede manipilasyon yapildigi supheleri uyandiriyor.
Her sey olabilir. Al birini vur otekine. Sadece spk ya suc duyurusu muhabbeti oyundan daha ciddi oldugunu gosteriyor. Yani daha once pegyoda okullunun islem yaptigi biliniyor. Buradan sikistirmak istemis.
Su anda 69-70 savasi var. Eger ogleden sonra da bu seviyeden karsilama devam ederlerse en azindan dip noktasi olarak burayi gorduklerini dusunmek yanlis olmaz
Resmen yakti bizi.sizin maliyet ne durumda