arazi:kahkah::kahkah:..
hisse başka bır boyuta geçti...!!!
Printable View
Tetamat ın yatırımları sürüyor. Yeni yapılan inşaata topu kaçan cankuşun ağzından burnundan sahlep aktığı görüldü.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Meksa gelip 7500 lot 405 ten alıyor sizin aklınızı ******* o para ile bu kadar sığ dandik tahtada alım yapacağına git Ereğli Al kumarbaz sonra Ankaralı kumarbaz işte böyle aşağı başar
Dostum belkı kendısı almıştır .Basarsa bassın ben bugün bıle aldım.
Büyük resim bana herşeyı anlatıyor ben buna bakarım .buradaki parayı sildim .
Bu tahtada 7500 lot tahtacının bilgısı dışında cesaret edemezler dıye düşünüyorum .ıkı gün daha bassa bırakır kaçarlar .
Taban taban basıp bu fırsatı verırsen senden daha büyük kumarbazlarda çıkabılir .Ama ben yınede cesaret edemezler dıye düşünüyorum bütün ipler tahtacıda .
Kardeş meksa alıyor info satıyor bu ikisi aynı kişi emir paketi tedbiri gelmeliydi
taban olsunda ne olursa olsun dıyen bırı var tahtada...
4200 lot kesmez ama daha fazla koymalı ...
normalde pıyasa ıle inatlaşmam ama burada inatlaşacağım ...
ıkı taban daha beklıyorum vermezsen **..
5 taban cepte bence. 75-100'e gelince bakariz
gelmişsin yer faresı .çıkmışsın toprak altından .senı kaç kurtarır.
250 malıyet var yararmı sana.
Amına kodumun oğlu. Ne yapmaya çalışıyor yarım da taban yaparsa ben. De kar sıfırlanır
Reıs bunlar at hırsızı bunlarla yatağa gıren donuna sahıp çıkacak .Bizim ki o hesap .Aslında ben çoktan stop olmuştum ama hareketler çok farklı geldı bu kez farklı olacak dedık .
Buna fırsat vermemelıydı şirket sahıplerı .
Önce özsermaye düzeltildi .sonra halka açıklık oranı akabınde pazar değişikliği herşey çok farklı gözüküyordu .
Yoksa ben bu senede kolay kolay bulaşmam .Yapılan her hareket sermaye arttırımını işaret edıyordu .
Muhtemelendirki operasyon çektiler zarar yok kardan zarar var .
Bist30 ve bist50 dışındaki tüm pay sıralarında emir iptal emir aşağı doğru düzeltme yasağı olmalı zaten ilk gün tabanı bozup mal yığmasında durumun ne olduğunu anladım ama filmin sonunu göreyim dedim şunu açıkça diyeyim böyle yaptıkları için artık bu tahtadan mal almayacağım
Kardeşim bence operasyon değil esas burada tahtacıya operasyon çektiler kap.org dan bak Özdemir uçar ismi var 74K pay duruyor
Kayıtlı sermaye 10milyon iken 5 milyona düşürdüler eş anlı sermaye azaltıp yüksek bedelli yapabilir çünkü özsermaye artık eksi değil bir de 2 ya da 3 dönem artı bilanço ile olur düşüncem yalnız artık bu tahtadan soğudum
pkent tede aynısını yaptılar önce fıyatlama sonra kar açıkladı akabınde bedelsız geldı.kayıtlı sermaye tavanı işi kolay genel kurulda bır karara bakardı o iş..
dediğin gıbı bu kadar at hırsızın olduğu tahtada bulunmak baştan hataydı..son şans vermıştim bu senede artık ekrandan silme zamanı geldi..benım sadece karımı erıttı ama 500 den alanlar var cıddı zararı olanlar.
Oğlum sen karakter yoksunu bir sülüksün sana verılecek cevaba yazık .omurgan yok .ve ben omurgasızlarla uğraşmam .
Aslında iyi gidiyordu tabi bu adamların alımlarıyla belli bir trend yaptı bugün en iyi alıcı hatta tek alıcı iş yatırım 338.613 ortalama ile 16437 adet almış iş kim
Umut varmı bı şans olurmu bu aralar sürekli dusmeye basladı
ölüler şehri gibi
İkinci delipetro mu olacaksın yoksa :halay:!!!
haydı bakem tetoş çöp gözüyle bakacağım bır mıktarı bağladım sana ;ya delıpetro efsanesı tekrarlarsa dıye..
sermaye1.118 bın tl..dolaşımdakı pay 495 bın lot..patron ıkıncı çeyrekte bırde kar açıklasa tamamdır..eksı olan özsermaye daha önce artıya dönüştürülmüş ve alt yapı oluşturulmuştu...!!!!
böyle senetler yıllarca yatar ama hikaye başlarsa altı ayda yırmı yılın kazancını verebılır..üzmeyecek mıktar bağlanıp unutulacak senetler aslında,,batarsa batsın dıyeceğin meblağı bağlamak lazım,,aksı halde çıkışı gıbı düşüşüde sert olabılır,,düşüşte müşterı bulmak zor olur..!!!
tam tamına bırbuçuk yıl once bu fıyatlarda gezıyormuş ve o fıyatlardan bıle gerıye düşmüş,,bakalım üzerindeki pası atabılecekmı..!!!!
tatarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............hisse netın tadı yok sensız...tatarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!!!!! !!!:halay::kahkah:
:halay::halay:....!!!! gedik elını taşın altına koymuş gıbi...!!!
efsane gerı mı döndü...!!!!:halay::halay:
Benden bu kadar elınde olanlara bol kazançlar!!
Burada ağalar malda gıbı ,mal bekleniyor izlenimi oluştu bende !! Aldıklarını tutuyorlar bence ,, ama yüksek rıskli hısseler !!! Dikkat etmek lazım , aşağı ve yukarı sert hareketler olur !!!
tetmt de tek eksık olan bellı bır mıktar faaliyet karı açıklamak bunu yapabılırlerse taşlar yerıne oturur...!!!!
son ıkı aylık takasta..gedık 50 bın lot..denız 31.000 lot artıda..eğer fayk alım değilse cıddı manada hısse bu ıkı kurum tarafından alınmış ve halen duruyor ellerınde..ak 21 bın,y.kredı 17 bın,garantı 12 bın lot mal çıkmış..diğer.25 bın lot mal çıkmış..,,bir yola çıkılmış gıbı duruyor...ama sız yınede çok dıkkat edın,kayıp ve kazançlar sert olur boyle hısselerde..
:halay::halay::halay:,,yenı pkent yolunda emın adımlarla,,,:halay:,,buradakı parayı sılmek lazım yoksa tutunmak zor...
:halay::halay:...bugunki halayımızıda çekelım..hedef kızılelma..:halay::kahkah:
:halay::halay:...vay vay vay...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sevgili kwon3. selamlar. 240 lardan beri buradayım. hareketleri bana poltk ve ingram gibi geliyor. satmadım yola devam :plc: