İyi eglenceler...
Mal sahibi mülk sahibi hani bunun İlk Sahibi
Printable View
İyi eglenceler...
Mal sahibi mülk sahibi hani bunun İlk Sahibi
Bilanço beklentimiz dahilinde geldi.Ancak şuan için bu bilanço fiyatların içerisinde gibi görünüyor. Yatırım bitince durum farklı olabilir...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Poltk ne kadar uyuz bir tahtan var.
Halbuki bu kadar az işlem olan benzer tahtalarda yüzde 10-20 yukarı aşağı hareketler olur.
Poltk de ise yaprak kımıldamıyor. Bunu iyiye mi kötüye mı yormak lazım bilemiyorum.
Hayirmi bu poltk ne oliy [emoji39]
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son durum nedir arkadaşlar ? Hisseyi yakınen bilen eski arkadaşların yorum ve öngörülerini merak ediyorum doğrusu :)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben dunku olayi bir turlu anlamadim kim satti kim aldi ?
Yatirim bitti haberi gelmeyince topik uyku moduna girmis.
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünkü işlemin çok bir ozelligi yok...Para ihtiyacı olan biri sattı muhtemelen..Neyini anlamadıniz ki ? Uçuk kaçık bir hacim de yok düşüşte yok...
395000 tl
bugün egeen'lerin yanına hiç satmamacasına 10 adet poltk aldım. Tahtanın sığ olduğunu biliyordum ama hacime bakayım dedim öğle arası 130 adet idi :) Bu kadar sığ tahta görmedım ben.
Herkes satmamacasina alinca bu sonuc oldukca normal...
İlerde ederini bulunca satan olur elbet :) Büyümekte olan küçük şirketler genelde gerçek ve sadık yatırımcı barındırır ...Poltk onlardan biri...
Tahtaya derinlik gelmesi icin pay sayisinin artmasi lazim. Genel kurulda bedelsiz sermaye artisi teklifi reddedilmisti. Coventya adina konusan CFO sermayemiz yeterli, artirmamiza gerek yok demisti. Mevcut ciro ve karlar devam ederse (ki yatirim devreye alindiktan sonra artarak devam edecek gibi gozukuyor) bedelsiz hikayeso de hisse sahipleri olarak heyecanimiza heyecan katacak...
***POLTK*** POLİTEKNİK METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***POLTK*** POLİTEKNİK METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin hesap dönemi 01 Ekim - 30 Eylül özel hesap dönemi olarak tayin edilmiş olup, 01 Ekim 2018 tarihinden itibaren kullanılmaya başlayacaktır.
Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/706715
BIST
(06/09/2018 - 10:24:10)
güncel fiyattan takviye yaptım ytd
Aslında yatırım bitti haberi gelince yeni bir şey olmayacak. Malumun ilanı olacak.
Normal şartlarda fiyatı etkilememesi gerekir. Zaten haberin geleceği biliniyor.
Ama gerçekte böylemi peki.
Mesela bugün bir örneği yaşandı; DURDO yeni makina yatırımının deneme üretimini başarı ile tamamladığını duyurdu.
Sonuç: TAVAN
Umarım biz de böyle bir hareket yaşarız.
2018/6 Faaliyet Raporunda yeni yatırım hakkında ;
''Yatırımım 30.06.2018 tarihi itibari ile % 70’i tamamlanmış olup yeni mikserlerin
Eylül 2018’e kadar faaliyete geçmesi planlanmaktadır''
İfadesi kullanılmış.
Eylül ayı içerisinde olduğumuza göre her an yatırım tamamlandı haberi gelebilir.
Yeni yatırımın kapasite üzerinde etkisi. ÇED raporundan bulup Twitter da paylaşmış arkadaşlar.
https://i.hizliresim.com/nl0Q1N.jpg
https://i.hizliresim.com/vPW60r.jpg
Şirketlerimiz malesef böyle.
Küçük yatırımcıyı bilgilendirmek şöyle dursun nezaketen telefonlarına bile çıkmıyorlar.
Bildiğim şirketlerden Akfen GYO gerçekten yatırımcısını yüzde 100 bilgilendiren, aylık, yıllık faaliyet raporları yayınlayani üstelik detaylı yayınlayan bir şirket. Aslında halka açık tüm şirketler böyle olmalı.
Adamlar yatırım yapacaklar, üretime katkısı ne olacak karlılığa etkisi ne olacak, ne kadar sürecek vs hiç bir konuda detay yok.
yasak savıcı bir açıklama yapıyorlar, dostlar alışverişte görsün hesabı.
SPK bu konuları daha detaylı düzenlemeli, şirkete kıvıracak alan bırakmamalı.
Gerçi yatırımcılarda SPK ya da güven sıfıra yakın, böyle bir uygulamayı onlardan beklemek ne kadar doğru olur, bu da ayrı bir konu.
maalesef haklısınız.
bırakın telefonu, twitterdaki kurumsal hesabı üzerinden KORDS'a ürünleriyle alakalı bir soru sordum ve anında çok güzel yanıtladılar. bu durumdaki şirket sayısı o kadar az ki.
yatırımcının bilgi edinmesi haktır, mevzuata ilgi tutup bimer/cimer üzerinden spk'ya şikayet etmeyi düşünüyorum. kerpetenle sökerek de olsa alacağım bilgiyi:)
Son bir ay takas hareketini gösterme imkanı olan var mı?
güncel fiyattan takviye yaptım ytd
Her takviyeyi burda belirtmen mi gerekiyor..!
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar uyuzluk da fazla değil mi?
Böyle yaparak usandırmak istiyorlar gibi.
Gönderin şu yatırım bitti haberini artık, Eylül dediniz. Neredeyse ortasını geçtik.
Yaz kardeşim yaz tabi ki.
Spekülasyon amaçlı olmadıktan sonra dilediğince yaz. Fakat üç beş bin liralık işlemi yazma.
Al şöyle 2000-3000 adet, yazmana gerek de kalmaz zaten, tahtada herkes görür.
NOT: Bugün günlük işlem miktarı 388 Adet, işlem hacmi 15.373 TL (Yazıyla : onbeşbinüçyüzyetmişüç TL)
Bilmem anlatabildimmi.
Hiç oynamam ya,sayısaldan bir kaç trilyon çıksa bu poltk'i tavan tavan götürebilirim yani...
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn dudu poltk den haber aliyormusunuz? Ben kac defa aradim bi aygun hanim var bu seferde egitime cikmis ? Bilgi alan var ise paylasirsa seviniriz
https://hizliresim.com/g61D1O şu şekilde Twitterda bir paylaşım gördüm ama buradan kapasite ve yatırım tamamlanma oranı ile ilgili bilgi mevcut... saygılarımla
Bende sikayetimi dile getirdim ve inanin hergun ararim muhakkak birgun ulasacagim. Sormak istediginiz sorular varsa sizlerin yerine sorayim inadim inat hergun arayacagim
Matriks varsa atarmiainiz takip edelim
Bizde bekleriz