Girmedikleri arasında Egcyo da var.B grubu.Ama ona girip başını ağrıtmaz. onun patronu da çakal olduğu için tahtada büyük kavga olur.
Printable View
Girmedikleri arasında Egcyo da var.B grubu.Ama ona girip başını ağrıtmaz. onun patronu da çakal olduğu için tahtada büyük kavga olur.
iş yatırımın görevi tahtanın içine etmek galiba...olumlu hiç bir adımını göremedik..
py artık çıksana meydana ne bekıiyorsun madem b grubu yaptırmak istemeyen kurumlar var gedikle beraber süpürün mallarını
sonrada çıkartın kottan herkes rahatlasın
Pasta varmı arkadaslar
sn yavtan...B grubu için ne kadar ortalama olması lazım. Biz neredyiz bilgi verebilir misiniz.
son anda hangi ****** verdi 1.55 kadar acaba?
Sayın kardeşim bugün itibarıyla 1.85 ort gerek 5385000 lot açıklık var düşüş özellikle yapıldı b grubu olmasın diye
Çünkü galip baba süpürecek b olursa iş ak garanti finans vakıf ziraat halk organize yapıyorlar şuan 1.50-65 ya da 75 e kadar yatayda tutacaklar ocaktan sonra bakacağız ytd
Yıl sonu olmazsa Haziran 2018...sıkıntı yok. belki yılsonu bilanço gazıyla Şubat, Mart tan sonra ...Taaa baştan da söylemiştim.B grubuna yılbaşında geçmek isteyip istememsine bağlı spek efendinin. Ben buralardan ufaktan almaya devam edip hazırlığımı yaparım.Bilanço da göz var nizam var.Eşşek gibi gidecek.Banka borcu yok,stok var.Elde var da var...Bakalım herkes için hayırlısı, başta biz ky ler olmak üzere herkes kazanır inlallah..Sabır sadece...
Twiterde her yerde galip ağanın adı geçiyor zaten gyo sever o bir bakmışsın kendi alıp b
Grubuna sokar 2 tavana bakar bir tavanda yeter takası toplarsa görürüm tahtada ki beceriksizleri
Hektorun tırnağı bile olamaz bunlar ellerinde mal var maliyet yüksek ama aşağı niye bastılar
Biliyorum ama şimdi zamanı değil şimdi sadece c grubunda kalsın diye herşey müsait kar var yatırımlar
Bitti beklemeye devam galip baba heran sürpriz yapabilir :)) ytd
Ek 11479
1.55 - 1.58 kapattı, bugün de artı kapatsaydı güzel olacaktı. Haftalık 6 kuruş artıda kapattı.
Zarrab davası Atilla davası oldu. Eskiden Kuveyt Türk bankasının da adı geçiyordu.simdi adı geçen 3 banka aktif bank, ziraat bankası ve halk bankası, bakalım krgyo için olumlu bu gelişmeyi hisse nasıl tepki verecek . ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yav_tan yazsan arada...
Buradayız organize işleri takipteyim kurumları ve yaptıklarını inceliyorum güzel şeyler
Planlıyorum arkadaşlar devam etsin işbank 10-15 kademe serbest satan vardı birde
Bütün organize de olup kağıdı durmadan aşağı salanlar işte onlar biliyorlar kendini
Onlar ne dediğimi anladılar işbank elinde 1320.000 lot mal var maliyetin kaç
Garanti 587000 lot vakıf 543000 lot ve sırası ile gelenler bu lotları ne yapacaksınız
Şirketin sermayesi 66 milyon iç kaynaklarda 13544000 tl var 9 aylık kar 14864000 tl
80 milyon tl stok var o zaman izlemeye devam bakalım organize işler neler yapacaklar ytd
her gün fiili dolaşım da düşüyor...
sayın yavtan anlattıklarınız dogrultusunda bu kagıtta nasıl bir beklenti olabilir.anladıgım kadarıyla bir gelecek bu kan emiciler sebebiyle görülmüyor..
yani hem py hemde kan emiciler sıkışmış gibi görülüyor
Zaten iş yatırıma aylaar önce 500.000 lot virman yapılmıştı.Yanilmiyorsam.ytd
virman kim tarafından yapılmıştı..
hektor senin ben .................................................. .............................................
Stratejiyi yazmayayım ama onlar c grubu olmasını istemiyorlar şuan ve sebebi belli düşünen anlar diğer planları sonra açıklarım
Ellerinde ki malın maliyeti yüksek ve ellerinde yüklü mal var eğer takastaki bizim ve gedik hariç sıralamaya bakarsanız anlarsınız
Zamanı gelince herşey detaylı anlatılacak şimdi sabırla bekleme zamanı herkes davaya odaklanmış ytd
çakallara sırtlanlara kan emicilere gün doğdu.
Ayıp ya 1,44 göstermek nedir deprem mi oldu binalariniz mi yıkıldı Allah belanızı versin mübarek mevlid kandili günü bize bu durumu yasattiniz ya Allah sizin belanızı versin .ytd
S.kt.s.c. halka açıklık oranı %8 olan bir şirket sahip çıksın o zaman hissesini 2,60 da iken milyon lot satmasını biliyorlar
Elimdeki hisselerin yarısını satsam taban olacak böyle sığ bir hisse mi olur . Ytd
valla 3-5 kurum yapıyor pisligi ama bence bizim menkulde bu işlerin planlayıcısı gibi patronsuz böyle planlı ve agresif düşüşlerin olacagını düşünmüyorum lakin neyi amaçlıyorlar hala anlayamadım b grubu yapmamak içinde bu hareketlerin yapıldıgına inanmıyorum artık..
yani koca patronlar iş yatırım ve bir kaç kurumdaki speklerin esiri oluyorsa bu tahta daha çok şeye gebe bence
Zaten amaç b grubuna sokmamak kağıdı vakıf işbank garanti ak finans ziraat Sanko halk bunların
Organize işleri şirkete sordunuz mu milyon lotları satarken alış kademelerine bir 100 er bin lot 5 kademe
Bak bakalım kağıdınız düşüyor mu ?ama herşey organize bu işi yapanların canı fena yanacak devam etsinler
Aşağıya izliyoruz herşeyin zamanı var tabi ki ytd
Bu formda garanti ve vakıf işten işlem yapıp alış kademesine ufak ufak verip satış kademesine blok yazan var mı ?
finanstan oynuyorum alt kademelere 10-15 alış yazıp 10 15 lotluk satış kademelerini alan da benim
Ellerinde malları patladı daha da beter olsunlar asıl tokat başka yerden sen durmadan ver borsa yukarı krgyo aşağı borsa aşağı krgyo aşağı satmadığın zaman zarar olmuyor ki değil mi ? Gedik ve bizim dışındaki 6-7 kurum bakalım kaç lotları kalmış ytd