He bugün 79dan almayani dövdüler hani mal kaptırmıştık ya ondan şey ettim
Printable View
He bugün 79dan almayani dövdüler hani mal kaptırmıştık ya ondan şey ettim
Gelene geçene veriyor spek amca
İyiki 3 kademeye geri basmışım seni o gün yoksa 10 kademe girecekmiş :)
Sen varya sen ne çakalsın :cool:
https://i.hizliresim.com/E8m1pk.png
Ver bakalım kararını
KY nın bistte para kazanması çok büyük şans ve mucizeye bağlı.para babaları KY nın parasını alarak köşe oluyor.Bist tam bir kumarhane yeri..Allah hepsinin cezasını versin..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın güçlenebilir....ytd
Özür yanlış oldu
Bir tek şey söyleyeceğim , endeks her ne olursa olsun , Ayasofya'nın namaza açılacağı gün ihlaslar grup olarak tavan yapamıyor ise İhlas grubu bitmiş demektir ve yazıklar olsun ! Bugün tarihi bir gün ve bugün herşeye rağmen Ihlaslar dosta düşmana güzel bir mesaj verircesine çıkış yapmalı.. Dilerim o kadarda Imanları vardır...
İsimlerinde İhlas kelimesi geçiyor diye bu şekilde düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü bunlar babadan oğula hırsız
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanılmışım , belli etti zaten !..
https://i.hizliresim.com/lH1NFx.png
manyak alım var
1.87 geçilebilirse hedef önce 1.99 sonra 2.12 olacak...
Bugün 1.87 üstünde kalmasını beklerdim bu açılış ve öğle öncesi hareketi ile ama olmadı...Bu hafta mutlaka geçmeli artık...
https://i.hizliresim.com/sSuvxz.png
drençden dönmüş
Cafer formasyonu olustu
Ne aşağılık bir senet bari endeksin düştüğü kadar düş
Adamlar gelecek bilançoyu da hiç ettiler.20 Ağustosa kadar brüt takasa alındı,********ler,iblisler,köpekler.Allah belanızı versin,bilerek yaptılar.Allah belanızı versin.
bekleme moduna aldık ...
almak istiyorum alamıyorum
Bürüt takas uyguladılar kücük yatırımcıyı korudular.aferin devam edin kücük yatırımcıyı korumaya
Sayın arost alcı satıcı yorumunuz nedir?dün vebügun para girişi vardı ama durum ortada
Seve seve 2 TL yı göreceksin kısada ytd.
Bu ne baskı arkadaş ya!Adamlar illa KY kalmasın istiyor, yoksa hergün tavan gidecek iblisler.
Brüt takas hareketi yavaşlatıyor. Bu sefer artık 1.87 yi parçalayıp geçmeli...
Bilanço ne zaman açıklanacak?
19 ağustos
Tek yol bunun gibi iblisleri temizlemek, ozaman herkes rahatça yatırım yapabilir,bu iblisler kan emmesine dur demek gerek..
Nezaman ortalamayi düsürmek icin alttan alsan dahada asagiya düsüyor.
Aynen katılıyorum.borsada bir sürü kan emici şirket var.kuruldugundan beri bir kuruş temetti ödememis,bedelsiz bölünmemiş aksine sürekli zarar acıklayıp bedelli üstüne bedelli yapan şirketleri borsadan cıkaracaksın.bunlar rezillikte level atlamış yasal hırsızlar. malesef
Brüt takas 21 Ağustos seans açılışı ile kalkıyor.
Bilanço 19 unda değil de 21 inde açıklansaydı iyi olurdu.
Dün açıklanan vergi dairesine sunulan mali tabloyu koyabilir misiniz buraya ?