Biz kapandıktan sonra gümüş- altın yeşil yaktı. Gram 465,5 lira olmuş
Printable View
Biz kapandıktan sonra gümüş- altın yeşil yaktı. Gram 465,5 lira olmuş
Vaybe gumus yuzde 3 eksiden artiya gecmis. Firssti kacirdik gumuste
********ler....biz boğaza kadar maldayken 1910 kır....şimdi elde 15 bin var....1934....neyse 15 bin züğürt tesellisi....Dow kirmiziyken ons yukarı yaparsa kriz tamtami çalar....2.dalga....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayır dostum finans alışı fon alışı değil....normal finansdan ky alışı...
Bugün 42.60 ortalama alıp 42.87 den satarak gumuste zarar çıkardım... hem acele ettik hemde karın anasını kaçırdık....iyi yerden almışım....ama nasipM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz zgold aldığımızda yapmazlar tabi bu hareketi. 1939 ons
Dowu vadelide yesil gosterip fena çalmışlar....
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Senatosu’ndaki Cumhuriyetçi liderler 300 milyar dolarlık bir Corona virüsü yardım paketini Kongre’ye sunmaya hazırlanıyor. Demokratlar şimdiden tasarıyı pandeminin oluşturduğu koşulları karşılamaya yetersiz olduğu gerekçesiyle reddetti-Reuters https://t.co/AyFfUbEmGS
Pariteyi tam trend dibinde tutuyorlar. Başka tarafta dxy değer kazanmaya devam ediyor. Dxy den bağımsız risk algısı ile altın- gümüş alırlar mı bakacağız. Ons için son kale 1900 ler.
Fonlar daha yüksek açmalıydı
ZGOLD !! Fon yönetimi uyuma.
Usdtr , robot 714,8 gibi bekliyor. Göstergenin 2 lira altında.
Maşallah !!! Dolar yükselirken düşen dolar fonu, gram altın yükselirken düşen altın fonu yapmışlar.
Gmstr de milleti batırdılar yine. Küt diye aşağı dengeye verdi
Robot çalıştı ve robutun tawani 43 aşağısını vermiyor....elinde 100 bin gitti....300 bin daha var....tawanda 500 lot finansın robotunun
Ziraat , seve seve alacaksın o malı. Adam gibi fon yönet
Tebrikler sn. Tortumlu. ZGOLD da iyi iş çıkardınız. Fon yöneticisi utansın kendinden
Ağız tadıyla kazanamadık....full...gldtrf zgold ve usdtrf vardı....kar cebe yakışır dedik....gldtrf yi 41.18 ortalamadan sattık....10 bin kar....beklesek 30 bin kar...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ons döner diye usdtrf ile girdik yarına nasip
Ruble- zar - brezilya reali- meksika pezosu hepsi dolara karşı %1 in üstünde değer kazanmış bugün. Bizde hala dolar 7,49. Rekabete devam !!
Evet bugün çok tersdi....
Dışarıya uyup herkes sattı....Info hariç kimsede mal kalmadı....
El arian tldeki düşüş yayiyci etki yaratabilir diyor....
Meanwhile in #EmergingMarkets , notable market moves include continued #currency pressure in #Turkey:
Lira has depreciated to yet another record low of 7.48
Two things to watch:
Will the central bank shift from stealth tightening to a rate hike; and
The risk of adverse spillovers https://t.co/EywNpyUImlM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ecb günü....300 milyar yumurtlamasi bekleniyor....bugünkü hareket oydu emtiada....
Her yerde üç kağıt var. ECB yarınki toplantı sonuçlarını Bloomberge sızdırınca Euro değer kazandı: ECB PROJECTIONS ON THURSDAY TO SHOW ONLY SLIGHT CHANGES TO OUTLOOK IN JUNE, BLOOMBERG REPORTS
Zgoldda HSBC 50 bin alış dizdi....gldtrfdede gedik 30 bin alış yazdı....arkamiz sağlam düşüş olursa döner veririz yoksa yukarı....
Doların düşme ihtimalinide düşünmek lazım.
Natodan olumlu haber bekliyorlar....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yinede usdtffde malları koydum...ama erken koymusuz ....50 nin altina sarkmaz diyordum....
Ons ve gumusleri sutlayip ucuz usdtrf alalım....bugün +7 bin ....+ Beleş usdtrfM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Usdtr de kenara çekildim. İzliyorum. Fazla mal yok elimde. Olan köşede dursun
Dolar hacı yatmaz gibi!!!
Cok sukur dolar yukseleni kirdi bugun. Yani bunun anlami dolar insallah dahada cok dusebilir. He simdi ne okuyor yine yukseliyor diyenlete teknik bakin derim. Kirdigi destege teyide geldi. 7479 civari. Teyit alip yarin dahada dusecek dolar bence. Dussun artik hepimizin hayrina dolarin dusmesi. Ben cok istiyorum acikcasi dusmesini
Sanko aldigin gumusleri nasil 4399 vermedin hayret ettim. Herkes verdi mali orada.
Tebden 43.30 dan aldık...garantide aldı....30bin sattı....15 bin aldım...43.58 ortalamadan postaladik....fazla aç gözlü değilim....
Bugün fonla konuştum....60 bin lot elde var ve yarında 300 bin gelecek....artık doydu millet ve artık gumusdede at oynatma zamanı buna çok sevindim....
Çok pis al sat imkanı verecek....
Bu arada bugün usdtrfde iki ucunda gördüm robotun... 710 ile 715 idi...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.