Maalesef aynı yanılgıya ben de kapıldım, umarım haftalarca salvo yapmaz aşağılardaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Maalesef aynı yanılgıya ben de kapıldım, umarım haftalarca salvo yapmaz aşağılardaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks toparlasa da bunun yönü belli
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban yap da tam olsun.... hissesi
Taban olursa kader deriz, RSİ de pozitif uyumsuzluk var, biraz aldım 3,54-3,55 den.
Şaka maka taban yapacak herhalde. Bizler hareket devam beklerken adamlar yukarıdan ele vermişler
Şayet 3,64 üstü kapatırsa farklı bir yapı olacak. Yok 3,55 yada taban kapatırsa yine bir kaç zaman bekletir.
%25 daha aldım, toplam sattığımın %50 sini almış oldum.
3.64 zor gibi taban olmasada oraya yakın ir yerden kapatır. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün tavan beklerken bugün taban bekliyoruz. Bari aradan 3-5 gün geçseydi yaw
Tabanda 1,2 milyon lot var.
Tavan yapmadı ama taban yaptı. Kısa metrajlı film bitti bu şekildeYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatımda ilk kez tabandan mal aldım, asla işim olmaz tepe ve dip avcısı değilim orta karar alır satarım. Bundaki 65 milyon hikaye için aldım. 1 kez taban çözüldü, bakalım neler olacak.
Spk bülten var bu akşam olumsuz sinyalmi aldı bu...
SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın da taban yaparsa oradan sepete atarız biraz
Belki de 65 milyon lot satısı bugün başlamıştır
bu şeref yoksunu yine 3.2.. leri görmeden rahat etmez....hatta borsada düşüş sürerse 3 altını da rahat görür... satsa 65 milyon hisseyi parası olan birine de şu 3 kağıtçıdan kurtulsak.
Mal dağıtmanın yada mal çıkmanın daha güzel yolları var. Mesela 3,93 üstü 3 gün kapanış yap, herkes üşüşür. Bunun niyeti mal kaptırmamak.
İyi gününde tavan yapmayan hisse anlam veremediğiniz şekilde taban yaptı. Gel de çık işin içinden
Şaka maka taban kapattı ya...
Günlerdie yükseliyor olsa bu hareketi anlardım da, pis oyuna geldik
Yeni bir kap haberi yok, düşüş neden acaba
Az sonra çıkar kokusu... bülten yayınlanır bu akşam...
Bültende yok salıya bakacağız. Demek ki biliyordu ve demek ki bu SPK onayı önemli. Hımmmm yazalım bunu.
Öyle ya da böyle, beklentili bir hissede bu denli sert düşüş anormal geldi bana. Daha düne kadar uuzn aradan sonra haftalık macd al vermişken, bugünkü sert gerileme ile macd tekrar sata döndü. Yarın ki hareket önemli hissenin niyeti açısından. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bültende olumsuz sonuçlanan başvuruda yok....ama bugünkü satışın bir oyun olduğu açık.. oyak bastı , merill seyretti almadı... bakalım yarın oyunu nasıl oynayacaklar...
65 milyon hisse adedi olarak ciddi üstünlük sağlar, tabiki bunu 1 kişi alırsa. Para şirkete gelecek. Muhtemelen bu hisse yani 65 milyon Rıza bey alacak ve parayı kendisi verecek. Belki bunu bir kurum eli ile yapabilir. Şayet böyle olursa Rıza bey şirkete verdiği 225 milyon karşılığında 65 milyon senet sahibi olacak. Bu 65 milyonu satmak isterse senedi 15-17 liraya getirmesi lazım. Yok satmak istemezse senet 4-6 arasında yılı kapatır.
Halka açıklığın tamamına yakın bir ortaklığı nominal değer yani 1 sermaye payı olarak 65. Milyon adet ortaklığı satmak çok sık rastlanan bir durum değil. Daha önce Banvit yaptı dediler ama pek incelemedim. Bugün tekrar geri almam tamamen 65 milyon hikayesini izlemek için oldu.
0,8 krş değeri olan merkoyu 22 lirada alanı, 40 lira olacağına inanı gördüm. Buradaki sorun 65 milyonu kim alacak ve ne yapacak. Örneğin ben aldım, temettü beklerim satmam bu birinci yöntem. Ama Rıza sanırım ölene kadar temettü vermeyecek . Şirketin sahibi benim ya, 65 milyon lotu aldım ve atıyorum 225 milyon ödedim. Yahu bu 225 milyonun 1 yıllık faizi 42 milyon falan yapıyor. Düşünsene 1 yıl elimde bekleyecek ve 42 milyon faiz gelirim olmayacak. Demek ki 1 yıl beklemem. 65 milyonu alırım. Şirketim kar etmeye başladı bakın ilk 3 ayda 80-100 milyon kar geldi. Enerjileri topladım şunları halka arz ediyorum diye hisse fiyatını yükseltir, uygun yerlerden malı satarım . Kimse be olduğunu anlamaz bile. Tabiki bu bir senaryo.
CAKIR24 hemen hemen aynı durumdayız. 65 mly satış sürecini görmek için burdayız. Onun için bugün hiç satmadım. Tabii gün sonu beklediğimden fazlası oldu ama sağlık olsun.
Rıza Bey ortalama 225 mly luk hisse parasını cebinden vereceği hiç aklıma gelmemişti. Olabilir tabi. Ama bunun yerine bedelli de yapabilirdi. Sermaye tavanını da yükseltti bu da ileride bedelli yapabileciğinin emaresi. Bu kadar hisseye sahip olursa bedelli Rıza Bey e biraz ağır gelebilir.
Tabii bu kadar hisseyi satarak halka dağıtmak o daha da zor bir ihtimal.
Değişik bir deneyim olacak kendi açımdan.
meizu X8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
65 milyon mal satılacak, hisse taban olmuş. Ky fırsatını bulduğunda kaçmak isteyecek. Adrenalin bu nedenle fazla gösteriliyor. Borsanın tersine hareket etmeyi seviyor. Bu ileride faydalı olacak.
Bu senaryolar geliştirilebilir. Ama böyle bir ortamda küçük yatırımcı 225 milyonu çıkarıp vermez. Bir ihtimalde şu olabilir. 65 milyon parası Rıza beyde hazır. Sok ya onaya verdi. Ama evraklar eksik onay gelmesin diye verdi. Ve nihayetinde onay yerine red gelecek. Zaten ky 65 milyon belirsizliği yüzünden hisseden uzaklaştırıldı. Elindeki 225 milyonu masaya vurarak bedelli ile bu parayı şirkete sokacak. Ama bana göre bu mantıklı olsada kurnazca olmaz. Kurnazlık yani verdiği 225 milyonun karşılığında 450 milyon toplamanın en kolay yolu hisseyi 15 liraya getirmek ve oradan satmaktır. Meşhur Rıza bey bunu yapmazsa namına ters düşer. Yani buradaki seneryolarda doğum sürecinde ky olmasın biz hazırlığı yapalım sonra gelsinler . Sürpriz doğum günü partisi.
Dolar %3-4 lerde, umarım yarın ki endekse dayanır
Kurula onay için başvuru yapılan 65 milyon lot hisse akça holdingin elindeki b grubu paylar, (imtiyazlı pay değil)...kap bildiriminde böyle yazıyor... bunların hepsini tek kişi alsa ne olur, yönetimde söz sahibi olur mu? Sanmıyorum...
Takasların tarih aralığı ile sağ üst ve sol en alt rakamlarına bakmak lazım. https://i.hizliresim.com/LQcJES.png
Bugün tekrar alırken pozitif uyumsuzluk ve alan satan yüzünden aldım. Maldan çıkma değilde fiyatı dengeleme çabaları çok barizdi. Gedik 53 de aldı aynı lotu 51 de sattı. Çok fazla karşılıklı işlem oldu.
Muhtemelen yarın da eksi kapatır diye düşünüyorum. Umarım yanılırımYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.