Olumlu bir senaryoda, olası bir "pull back" durumunda 102k+-2K bandı ayrıca önem teşkil edebilir,
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Olumlu bir senaryoda, olası bir "pull back" durumunda 102k+-2K bandı ayrıca önem teşkil edebilir,
:ok::Sad::ok: Aynen öyle, çıkar dünyası arkadaşım adamın astığı astık kestiği kestik kimse kılına bile dokunamıyor ancak nasıl bir şahıs olduğunuda biliyorlar gün gelecek prezervatif gibi çıkarıp atacaklar ama o gün hangi gün olur bilemem hem bizede o zaman hiçbir faydası olmaz bizler kaybettikten sonra kim kimin dostu kim kimlerin düşmanı olmuş bizleri hiçmi hiç ilgilendirmez ama bir gerçek var bu güne dek mağdur ettiği insanların aldığı ahların veballerin hesabını vereceği günüde sabırsızlıkla bekliyorum..Dualarınada amin diyorum..
Kriz dönemlerinde , hele ki böyle zamanlarda psikolojimizi daha da bozmak, hatalı alım satım kararlarına yönlendirmek isteyecek organize yapıların olabileceğini sağda solda yazılanların tamamının çer çöp olabileceğini asla asla göz ardı etmemenin faydalı olacağını düşünüyorum.
Misal yukarıdaki 2 gönderimde benim dikkate aldığım olası destek dirençler mevcut, kendi analizinizi yapmadan bu tür paylaşımları olduğu gibi kabul etmeyin.
Dostlar gene gelir 2 muhabbetin belini kırarız,:wave: kalın sağlıcakla,
Sağlık demişken, AKP li olmamakla birlikte sağlık bakanını tebrik ediyorum kanımca içinde bulunduğumuz süreci çok iyi yönettiler. Vatandaş olarak bizimde bir birimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirmemiz hepsinden önemli...Misal adam çalıştıranlar vardır belki içimizde, iyi ve duyarlı bir patron olarak, 2 hafta tatil uygulamasına destek vermeleri çok hoş bir davranış olur
Hus sen dusecek yazma her yazdiginda dusuyor..rica ediyorum..yazacaksanda baska yere yaz 😊...avrupa borsalari arti kapatmis..2 senede ciktigimiz yere 2 haftada geldik..tas olsa catlar..buna sabir yeterse..ytd
Hus sen yaz kardesım ben herkesı dınlerım hep olumlu gorus olmaz zaten.
Bu ıblıslerın tavşan gıbı ınıp, cıkarken kaplumbaga gıbı olacagını zaten tahmın edıyordum şahsen hareketleri hiç şaşırtmıyor
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umutsuz olmamak lazım ama en kötüsünü görmedik bence en erken yaz sonu düzelir
iş uzarsa ekonomiye daha büyük etkileri olabilir
düşük petrol faizler borsaların çabuk toparlanmasını sağlayacaktır
işte burada mücait ören faktörü devreye giriyor ihlas ne olur
keşke kayyum atansa ama olmaz mücait itliğe devam eder
bu kadar her şeye göz yummak neyin diyetidir anlamak mümkün değil;
tipi konuşması hareketlerini izleyin bir gariplik var anlatılamayacak
nesine güvenip 150 milyon vermişler
10yıl önce 150 milyon verdiysen gazetesine çökmen lazım
tuhaf bir adam son para bükücü olabilir
Hus911,tipi konuşması hareketlerini izleyin bir gariplik var anlatılamayacak
nesine güvenip 150 milyon vermişler
10yıl önce 150 milyon verdiysen gazetesine çökmen lazım
tuhaf bir adam son para bükücü olabilir
.................................................. .................................................. .
:kahkah::kahkah::kahkah: Nasıl yani anlayamadım kesme kasa gibi bişeymi diyorsun şimdi :oleyo:Ülen Hus kızıyoruz mızıyoruz ama böyle üzüntülü can sıkıcı öfkeli bir günde güldürdün beni ya sana helal olsun bundan böyle şom ağızlılık yapmazsan ilişmiyeceğim sana :hah: Danışıklı dövüş be kardeşim kim kimin alacağını bir yıl geciktirebilir neymiş efendim on yıldır Harami mıcı beyfendinin 160 milyonunu vermiyormuş o da susup pusup zıbarmış yatmış uyumuş öylemi ikiside öyle küçümsenecek dubaracılar değiller iş spk'ya düşüyor bakalım bekleyelim görelim..
Dünyada bu kadar felaket olduğu bir dönemde gördük ki avrupa o kadar da avrupalı değilmiş
mülteci sorununda insanlıktan bir kez daha sınıfta kaldı
düşünün korona Türkiye de Avrupa dan önce yayılsa neler olurdu bir hayal edin ne pisliğimiz kalırdı ne cahilliğimiz
artık ülkemle gurur duyuyorum sorunlara karşı hızlıca çözüm üretebiliyoruz
ülkemiz sandığımız kadar çaresiz değil terör ve destekçileri ile nasıl mücadele edilir tüm dünyaya gösterdik
akdenizden vazgeçmedik
kendini aşağılamaktan yorgun bir millet uyanıyor gerçek medeniyeti bir öğretmen gibi tüm dünyaya belletiyor
bunun değeri para ile ölçülmez
tüm dünyaya kendimizi daha iyi anlatırsak yatırımcıda gelir parada gelir
işte gerçek birlik böyle günlerde olur umarım mücait ören gibilerden de bir an önce kurtuluruz el birliğiyle
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çanakkale Savaşı, tüm dünyaya ders veren bir direniş destanıydı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi asla unutulmamalidir.
:bravo::bravo::bravo:
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Milletimize Kutlu olsun..Tüm şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun..Cümlesinden Rabbimiz olan Allah razı olsun..Dilerim ecdadadımıza laik nesiller yüz yıllarca sekteye uğramadan hep yetişir hep var olur..İnşhaAllah..Amin..
Bunlar boş. Neler oldu neler moruklar ama 22 nisanda da bu ky satmayacak, herkes eşittir salgında ama adaletde başkasına kul olmakta eşit değildir aşağıda görülmekte
Deprem olur kiralar 2 katına haydeee, patatesi soğanı bu millete 7-8 liraya yedirenler haydee , kolonya olmuş 2 katı adam dezenfektanın bile sahtesini yapar, Yani toplumda ********mi aramazsın ahlaksız vatan toplum düşmanları pislikler en büyük cezayı bulmalı bunlar ama buluyormu, bre iblis ne farkın kaldı bunlardan ....
En son bir kibirli arkadaş vardı 2000 bekliyorum diyordu 85 den almıştı onada üzlüyorum halk bankta bir süre beraberdik ordan aldığının fazlasını buraya bıraktı
İhlaslar da düşmek için fırsat kolluyormuş...
Sayın getto yorumları okuyorum fakat yorum yazmak icimden gelmiyor
2 hafta once bana birisi ihlas 43 kurus olacak deseydi ona derdimki has****** derdim hala inanamıyorum cok ters de kaldim kıprasmiya takatım kalmadı inanki saclarına stresden ak düstu nasil bi cendereden geciyoruz
Ortalama dusurnek icin nakitim yok 68 kuruslar baba bedava geliyordu 43 kuruslara hala inanamıyorum
Yapacak birsey yok allah akıl sagligimiza mukayet olsun
Beklemekden baska bi care gorunmuyor borsa yatırım araci filan degil insanların parasını sirketlerin bi guzel kullanma yerine donusmus.
Yorumlarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi degildir
İ
eninde sonunda bir ilac bulunacak
yada viruste caresiz hastalik grubuna
alinip herkes bagisiklik kazananlar kalincaya kadar
olen olecek hayat devam edecek
insanlar kanser oluyor diye ekonomi cokuyor mu
tersine bir ilac sektoru olusuyor
Virus bitse bile ihlaslarin artacagi supheli
bunlarda bist in virusleri
Bana bak sınırlı sorumlu iti ;sen ne utanmaz,saygısız,ahlaksız,terbiyesiz insansın millete her fırsatta moruk diye hitap ediyorsun ama malesef forum yönetimide ceza vermeyip bu kelimeyi kullanmana izin veriyor..Seni tüm forum arkadaşları adına kınıyorum..
.................................................. .................................................. .................................................. ..
Not:Değerli arkadaşlar moruk kelimesinin gerçek anlamını neyi ifade ettiğini sizlerle paylaşıyorum yorum ve takdir sizindir..
Gerçekte Moruk "yaşlanmış domuza"verilen addır. Anne,babasına ve büyüklerine moruk diyenler utansın! Sınırlı sorumlu ky nickli şahıs günlerce,aylarca, ısarla,bilinçli olarak bize moruk diyerek hakaret ediyor.. Forum yönetiminide duyarlı olmaya davet ediyorum..
.................................................. .................................................. ...............................................
Degerli yatirimcimiz, gun ici ek alim limit kullanimi, varant islemleri ve kredili alim tekrar acilmistir. Bilginize sunariz.
Gelen yeni mesaj dibi gördikmü acaba
İhyay da pay alım satım haberi var ama anlamadım egerki bu havada mal sattıysan yuh sana patron efendi
Sayin cumhur baskanimiz ne guzel anlatmis, bu zor zamanlari da atlatacagiz yeter ki hem cevremizdekileri hem kendimizi korumak icin gerekli onlemleri alalim. Kalin saglicakla
İblis hergun aşağı hergun asagi,Allah sana bize yasattiklarinin on katını yasatsin. hayır ve şer Allahtandir,bence ser görünen bu kayıp müthiş şekilde geri dönebilir. Lakin dayanma gücümüz ne derece el verir onuda zaman gösterir.Herşeyin başı sağlık evet ama onun için şartlar gerek bizde maalesef stres topu olduk.herkese iyi akşamlar.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şeref yoksunları borsa % 30 süşşün sen 2 katı düş arkadaşlar kusura bakmayın affınıza aığınarak yazıyorum son 1 ayda 300 zararım var ekrana öküz gibi bakmaktan başka bie şey yapamadım buhran aslında geliyorum dedi ama olmadı işte belki teselliniz olur diye yazıyorum 2000 yılından beri sırtlandım bu ********i son bir ayda saç sakal hepsi birbirima girdi pu... lar borsa 1 düşerken sen taban ol ya Rabbi sabır....canım çok sıkkın koronasınada ....
Aşağılık herifler karantinadan kaçıyor , emirle otobüs durdurulup imtiyazla insan alınıyor bunlarada yuh kendin öl geberde bari diğer insanları tehlikeye atma , bunlar kimin klonu ben çok iyi biliyorum sevgili patron..
Kardeşım bende de zarar cok. Bu küresel krizi ön goremedık bangır bangır gelmesıne rağmen. Çoktan gemıden atlamam lazımdı. Neyse uzuncuydum zaten devam edıyorum mecburen aynı tas aynı hamam
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevdiğim saydığım bir büyüğüm aradı, borsa çok mu düştü borsaya para yatırayım mı diye soruyor. Şaşırdım tabi millet haberlerde borsa uçuyor kaçıyor bu yıl borsaların yılı olacak dendiğinde genelde borsaya koşar...Çevremde farklı bakış açısında olayları değerlendiren insanların olması beni mutlu ediyor amma ve lakin bu aralar ön gördüğüm bütün riskleri tek tek anlattım, tabi dip noktalarının da en kötü zamanlar olduğunu da belirttim...
Sanırım su gibi olmak lazım, ünlü düşünür Bruce Lee'nin dediği gibi :
" Empty your mind, be formless. Shapeless, like water. If you put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle and it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Now, water can flow or it can crash. Be water, my friend"
Su gibi aziz olmanız dileğiyle
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Konu :
Yapılan Açıklama Düzeltme mi :
PAY ALIM SATIM BİLDiRİMİ Hayır
Bildirime Konu Borsa Şirketi :
İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş.
Açıklama
18.03.2020 - 18.03.2020 tarihinde İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,5 - 0,53 TL fiyat aralığından 162.900 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 107.600 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 18.03.2020 tarihi itibariyle %0,014378 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı :
Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı:
Görev :
Uğur ÖZCAN
Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
İNŞAAT YÜKSEK MÜHENDİSİ
Alım İşlemine
Konu Payların İşlem Tarihi Toplam Nominal
Tutarı (TL)
Satım İşlemine
Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
İşlemlerin Net Nominal Tutarı (TL) ( * )
Sahip Olunan Payların Gün Başı Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Payların Gün Sonu Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Sahip Olunan Oy Sahip Olunan Payların Gün Başı Haklarının Gün Başı Payların Gün Sonu
Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Sonu Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
18.03.2020 162.900 107.600 55.300 0 55.300 0 0,014378 0 0,014378
( * ) Net satış olması durumunda net nominal tutar negatif gösterilmektedir.
Alsana alım satım pay
Ekonomi nasıl çalışır? Bazen tekrar temellere dönüp bilgileri tazelemek faydalı olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=PHe0bXAIuk0
0.43 destek gibi görülüyor, kaç lot alıcı var.Görebilen paylaşabilir mi?
[QUOTE=heilzede;4252206]0.43 destek gibi görülüyor, kaç lot alıcı var.Görebilen paylaşabilir mi?[/QUOTE
http://hizliresim.turkiyepanel.net/u...DB3E2DB92.jpeg
Çok teşekkür ederim sayın getto 35:hi: (35=izmir mi?)