ölüm sebepleri yazıyordu 10 gün öncesine kadar insanlar açıklanan rakamlardaki tutarsızlığa dikkat çekince ölüm sebeplerini kaldırdılar
Printable View
Maltaya gönderilen maskeler Türkiye de ucaktan calınmıs. :)
Bugün güzel bir gelişme oldu kendi adıma. Malta da ödediğim bir kredi var. Ödeyebilirim ancak ertelemem daha cok işime geliyordu. Basvuru yapmıstım ve 9 ay ertelemeyi kabul ettiler.
Türkiye de de bir kredim var kısa vadeli ve 3 ay ertelesem mi diye düsünüyorum.
son 15 gün açıklanan günlük yeni vaka sayıları (global - j. hopkins) :
42,705
36,451
49,913
62,159
63,954
64,360
63,771
57,482
75,569
75,702
76,123
90,831
86,122
85,000
71,032
Dow gidiyor yine dejavu yasiycaz herhalde dünün kopyası sadece banami öyle geliyor
Dow gidiyor da bizimki uyuzlanıyor. Saat 5 e kada salmazsa dışarısı, aç köpek gibi alır.
Türkiye deki resmi ölüm sayısı ve artışı
https://i.hizliresim.com/KuJIn1.jpg
Türkiye deki test sayısı ve artışı
https://i.hizliresim.com/oKvTnd.jpg
İçimden bir hiz, üç bej gün içinde dolara fena çakacaklar gibi bişiler fısıldıyor.
Lakin haberlere bakıyorum, roketlicek durumlar var ortalıkta.
Bende indirimli fiyatlardan alış girdim,
gelirse aralığa,
gelmezse kasıma. :he:
Ne oldu bu pegasuza,
sigortalımıydı?
şerbetli mi?
Her öğle yapılan şaklabanlık yine yapıyor
sp 2900 görürmü görmezmi onu düşünüyorum..
aşağısı yukarısı önemli tabiki...
daha bir ay evveline kadar piyasaların hiç düşmeyeceğini düşündürenler şimdide hiç yükselmeyeceğini düşündürüyor:28:
Böyle ülke mi olur. Bir de insanları düsünüyorlarmıs
Teb de her ay 2600 TL ödemem var. 12 ay kaldı ve 3 ay erteleme istediğimde Faiz ve diger giderlerle 1809 TL fazla para ödemek gerekiyor.
Bu mu insanlara yardımcı olmak
Full flat still kuruş koklatmadan memnunuz şu ana kadar..
dow 2 haftada 5000 puan yükseldi 1 yılda bu kadar yükselmiyor
Dow artık işin cılkını cıkardı yani. Nedir bu iyimserlik bu olumlu hava.
Düşerken millet margin call a düşmemek icin elinde ki diger varlıkları satmıstı
Bilim insanları şaşkın! Koronavirüsün, tedavi edilen 51 kişinin hücrelerinde gizlendiği ortaya çıktı
2 saat önce
Güney Kore'de yeni tip koronavirüse yakalanan ve tedavi görüp iyileştikten sonra taburcu edilen 51 kişinin tekrar koronavirüse yakalandığı açıklandı. Güney Koreli sağlık otoriteleri, ölümcül virüsün hücrelerde gizlenip tekrar aktif olduğunu dile getirdi.
Tamda dünya hastalığı atlatıyor derken . yukardaki haberi okuyunca biraz tırstım , uzaylılar mı attı bu musibet mikrobu diye düşündüm...Bilgisayar virüsü gibi siliyorsun tekrar yenileniyor.
https://www.sondakika.com/haber/habe...davi-13095920/
Ona faiz alırlarMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100.000 e gidiyor dow.. Bence...:drunk:
dow un 23.500 de okkalı bir direnci mevcut. muhtemel açılışta veya sonrası orayı deneyerek 22.000 lere düzeltecek görünmekte. o yüzden beklemeye karar verdim. (tabi ki benim 10/10 pozum portföyün %10 una denk geldiğinden marjin riskim yok. full oynayanlar marjinle mücadele etmekteler. sabırlar olsun full cortta yakalananlara) tabi daha önce biz 110.000 lere yaklaşırsak flatlerim o ayrı...
Dowu kaçıranlar veya erken inenler etraflarına bakıp ne ucuz ise atlayacaklar bence.....:drunk:
Cabuk cabuk daha cabuk
piyasanın dinamikleriyle oynarsan dünya piyasaları coştuğu zaman böyle yokuşta tırmalarsın işte. bankalarda açığa satışı yasakla, hisselerde yasakla, düşüş yükseliş marjıyla oyna, yok devre kesici ayarı değiştir. oyuncak mı la bu
keşke hisselerde satış yapmayı, açık yapmayı yasaklayıp tek yön khk'sı çıkarsaydınız.
yok bi ara borsayı falan kapatıyoduk az kalsın.
Bankalar hariç diğer hisseler düşüşten önceki seviyelerine hemen hemen geldiler sanırım.
en istikrarlısı nikei,
3 aşağı bej yukarı hep 17 bin asdas. :he:
Dow zavadak diye dusunce zavadak diye cikiyor zaar. Sonra zigzag zavadaklanma. En son gezme ceylan bu daglarda seni avlarlar.
Bu arada Sazelinin kankisi Si Cin Ping poku yedin oglum. Seni Sazeli bile kurtaramayacak.
Yerli mali yurdun mali herkes onu kullanmali. Tasiyin fabrikalari home townlara. Bunca para bastik tesvukkk olsun size. Sin pinin tahvilleri dr kurban olsun gadanizi alirim.
http://flashresim.com/upload/MTVlOGM1NmZkOGE5MmE.png
Yabancı borsalar gibi sert yukarı gidememizin başlıca nedenlerinden bir tanesi yukarki cds fiyatları 6.70- den bugun 619 geldi.
2. neden tahvil faizleri oda bankaları baskılıyor artı virüsün bankalara faturasını ön görülemiyor.
3.katar piyasaya para sokamıyor petrolün ne olacağı belli değil o musluk şimdilik kapalı.
4.yabancı fon veya alışı yok çıkışı oldu yabancı %58 lerde.
5.Turizimden gelen dolares bu sene zor gibi gözüküyor .
6.Alımlara bakıldığında makina ve virman,karşılıklı işlemler üzerine kurulu .
7Swap hikayesi bu sefer tutmadı dolarda oda baskılıyor.
Sonuç olarak bana göre sağ şeritten devam eder, mola yerlerinde mola verir .:)