Büyük olasılık olacak.. sebepleri var.. sonuçları daha güzel olsun diye...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Büyük olasılık olacak.. sebepleri var.. sonuçları daha güzel olsun diye...SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tavana yazdım giderse çok yordu beni!Belki önünü açmasın lazım birilerinin hem pınsuda hem de bunda kaşındım
Yatırım için döviz kredisi çekmiş, paralı ortak gelirse borçları sıfırlayacak çok rahatlayacak, beyannamedeki kambiyo borcu aldığı krediden kaynaklanıyor.
Ortak kap a düştüğü anda şu anda hisseye küfür edip satanlar almak için sıraya geçecekler. Ytd
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umut güzel şey ama çok bıktırdı artık. dengesi bozuk kağıdın bu kadar düşüşe 4 tepki verdi. üstüne şimdi de eksi 1. hiç hoş değil. RTA gibi olmasa bariiiiiii
YTD DEĞİLDİR
Hocam kusura bakmayın ama bu kağıdı rtalb ile karşılaştırmaniz aklı selim e uymuyor. Rtalb 2.4 krizler öncesi şu an 17 yani 7 kat fazla. Uluun 4.60 kriz öncesi zaten yatirimlari yeni fiyatliyordu en kötü 7 olurdu. Pandemi satışların artması, ortak hikayesi de var. Kağıt *2 bile olmamış bu kağıdın rta gibi olması için rta nin 4.8 TL olması lazim
VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortaklık hikayesi noldu arkadaşlar bir gelişme varmı bu konuda
maliyet düşürürken bir baktım yeni lisanslı depoya ortak olmusum :D
3.00 alışa yazdığım emirlerimi nasıl sildim hala inanamıyorum.şimdide 8 lerden alım emiri yazıyorum.:)
sokağa çıkma yasağı yok diye un almadık:)
ulan sepek ulan sen var ya sen hançeri hak ediyorsun kama yı sokcam sana en sonunda dünyada herşey uncuların lehine iş bitmiş havası yaratıyorsun hiç birşi üretmeyen gıda şirketleri bile %2000 küsür yaptığı bu sende de sen bize kumpas kuruyorsun
bu hareket bir kaç haftadır devam eden hareketlerden farklı gibi umarım yanılmam akşama kadar al ver al ver akşama boş ver yaparsa işimiz kötü 9 üzerine atmamız lazım dı geçen gün baya direnç oluşturdu haber lazım patron neredesin
Bu hafta kek börek yedirecek gibi:)
Gıda güvenliği gününüz kutlu olsun!
9.36 direnç akşam bilanço bakalım bu defa hangi oyunu oynayacak???
yine petuna takılacak gibi o gitmeden gitmiyor kerata!:)
9,20 üzeri kamayı bozar
Arkadaşlar geçen gün twitter da birisi yazmıştı.
Uluun'un bu sabah ki 8.59 fiyatı, covid 19 öncesi son fiyatına göre %116 pirimliymiş.
Rtlab 4-5 liralardan 50 liraya giderek 15-20 katı prim yapmıştı.
Corona önsesine göre bazı kağıtların 2-3 kat prim yaptığı ortamda kağıdımızın primli olmadığını düşünüyorum.
İlk çeyrek bilanço son gün yarın açıklanacak.
Bilanço açıklandıktan sonra Temmuz ayında açıklanacak olan 2. çeyrek bilançolar satın alınmaya başlanılacak.
Şirket en çok satışı Nisan-Mayıs aylarında yaptı malumunuz.
O yüzden asıl 2. çeyrek bilançodan çok umutluyum.
Hiç sanmıyorum.covid öncesi 4.9 u görmüştü.bir yıldan beri nadasta bekliyordu hisse.yılbaşında kapasite %66 artarak yeni tesisin devreye girmesi ile dikkati üzerine çekiyordu.Yabancı ortak arayışı ile (kapa düşen haber) soluksuz 15 lere gidiş ve düzeltmeyi yapınca yarınki bilanço beklentisi kaldığı yerden devam edecek hissini uyandırıyor.Bende fazla yok en son 10.30 dan çıkmıştımGeri alım fırsatı vermedi sayıyorum..
MR da gördüysen bilemem ancak kapasitesi %66 artan tesisin bilançosunun kötü gelmesi için daralan bir pazarı olmalı.Millet in undan başka beslenecek gıdasımı kaldı bu zor ekonomik şartlarda şu an hisse %5 in üzerinde pirim yaptı bir günde ,herhalde benim gibi düşünenler yada bilançoyu öğrenenler alıyordur.Bakalım akşama bilanço gelir.ytd
son dakikaya kadar bilanço bekletmesi canımı sıkıyor 150 tane iştiraki 40 bin çalışanlı şirketler bile hesap kitap edip yolluyor bilançoyu ama bu baskıladı baskıladı iki üç gündür bir hareketler bi hareketler ama gün içinde çok geziyor umarım bilançoyu fiyatlıyordur ben aslında 6 aylıkta güzel gelecek beklentim var ilk üç ay zaten vergi dairesine zarar bildirmişti nen yapıyor diye kafam karıştı bir miktar kenara aldım izleyeceğim haber patlatırsa içerde haber sızdırıyor diye spk ya şikayet edeceğim bizimde hakkımız aynı anda öğrenmek
Vergi dairesine bildirilen zararlar yeni yatırımın sonucu.Spk ya bildirilen se karlı bilanço.Çoğu yatırımcı bunu gözden kaçırıyor.2019 vergi dairesi zarar.spk kar dı .Bence ilk çeyrek te aynı şekilde güzel karlı gelecek kanısındayım.Borsa bu hiç belli olmaz.Yatırım tavsiyesi değildir.Malum bir sürü hisseleri manupule ediyorlar.hİSSELERİ İNCELEYİP ALMAK LAZIM.sON ZAMANLARDA TEK PARA KAZANMA YERİ OLARAK BİSTE YÖNLENDİRME ORTAMI OLUŞTURULDU.
bilançonun ayak sesi duyulmadı demek ki iyi değil:)
Hayırlı olsun, yaklaşık 20 mio kar geldi geçen yılın 3 katına, tüm çile çeken hissedaşlara gelsin. 2. Çeyrek bilançosu geçen yılı 6’ya belki de 10’a katlayacak. Çok yordu çok can yaktı ama inşallah değecek bekledğimize.
Bilanço geldi. Hayirlı olsun.
19 mn.mudur?
Çok iyi bilanço :wave: