https://amp.dw.com/tr/t%C3%BCrkiyede...mpression=true
Printable View
iyi akşamlar, koronasız günler.. bugün de para yok, ama sağlığınız yerinde en azından.. :) ))
https://i.hizliresim.com/VGMLPp.png
Havayolu firmaları leasingçilere gidip indirim veya kira durdurma istiyorlarmış, kimi kabul ediyormuş, kimi kabul etmiyormuş. Sözleşmede erken iade var ise aklı olan iade eder şimdiden. Sonra ikinci el daha ucuza satın alabilir.
Arabada ikinci el fiyatı düşük modellerde artabilir.
şimdi her yerde 1929 buhranına eşdeğer gösteriliyor bu kriz. bence farklı
1.çok daha şiddetli çünkü yapay bir kriz...(balonu söndürme, enerjisini boşaltma eylemi)
2.1929 3 yıl sürmüştü bu yapay olduğundan 1 yıl bile sürmeyecek...
3.1929 2 nolu dalgaydı bu ise 5 nolu dalga içinde 4 nolu dalga(2 nolu dalga 9 yıl sürmüştü almaşıklık gereği bu kısa sürer)…
4.dalga büyüklük etiketleri farklı...
5.yemezler...
TL yi altına endeksleyebilirler diyordum geçen yıllarda, TCMB eldeki dolarlardan kurtuldu, altın sürekli borçlanılıyor, satın alınıyor istifleniyor.
Komplo teorilerime göre;
Bir gece altın lira diye yeni bir para birimi çıkarsa çok şaşırtıcı olmaz.
TL veya döviz her şey ona çevirilir.
Ramazan Kurdoğlu sadece TCMB rakamlarına bakmayın yerini söyleyemeyeceğim bir yerde istifleniyor demişti.
blöömberg nerde....açıl......bı swap haberı daha vere....tutsun döları
kafa karışıklığına neden olan covit-19 un arkasından gelebilecek olası 2,3,4, 5 vs. dalgalar..:)
hafta sonu bu sefer geçecek diyen de var, 2021 ortasını bulur diyen de var, 20-30 yıl virüs ve bakteri savaşları olacak eski dünyayı unutun diyen de var..
biz orta halli vatandaş olarak max.1-2 yılda geçer deriz ama birileri ısrarla eski dünyayı unutun diyor..
Cumhurbaşkanı dahi artık eski dünya olmayacak diyor..
eee 1-2 yılda bitecekse neden eski dünya olmayacak densinki..
kaldığımız yerden devam ederiz desinler değil mi..
bugun 100.000vaka artmıs nerdeyse 2 gundur cogalıo...11gunde 1.1oo.000 artıs var...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...52d3ff841c.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ev giyimi de artar, evde kot rahat değil, pijama vs de sinir bozuyor iyi değil. Gömlek de ütü istiyor o da problemli.
Her an dışarıdan görüntülü konuşma isteği de artık gelebilir, eskiden bazıları sesini duyayım diye arardı, görüntülü konuşma taleplerinin artacağını düşünüyorum.
Eşofmanımsı şeyler gider, en kötü yürüyüş bandıydaım vs bahane de uydurulur.
maske kodu gelmıs evde 4 kısıyız ben ıle oglana hanım ve obur oglana yok..:halay:
yıllardır uğraştık bizi Avrupa Birliğine almadılar ama yeni dünyayı hemen benimsedik..
belki yeni dünyaya da almazlar diye korktuk..:)
yeni dünyada ne olacak, neler değişecek,neler değişmeyecek, bilgi yok..öğrenmişler eski dünya olmayacak..
ne olacak ya:)
Tüm dünya da eşofman altı satışları patlamış mart ayı verisi duymadın mı Ariston bey
Üst resmi alt gayriresmi 🤪🤪🤪
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Dün insanlar nasıl kitap yazıyor diye düşünüyordum, TV zaplarken biri de ben nasıl kitap yazılır adında kitap aldım dedi ilginç geldi sonra tekrar düşündüm. Birisi içindekileri yaz sonrası kolay demişti.
Öte yandan ben kitap yazarken o sürede düşüncelerim değişebiliyor, yazsam adam başta ne diyordu sonra ne dedi, sırf kafa karıştırıcı derler.
dowu zopaya basladılar yıne
vallahi de kimsenin bir halt bildiği yok..bu virüsü icat edenler varsa onlar ne yumurtlarsa onu yiyecez..
Bedelini ödeyeceksiniz.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...clama-5752925/
ABD’den Çin’e şok suçlama: Corona virüsü savaşları başladı
Fox News’e konuşan Pompeo, “ABD hükümeti, corona virüsünün nereden çıktığını bulmaya çalışıyor. Çin bizimle bu salgının kaynağı ile ilgili yanıtları paylaşmadı ve bu çok şey anlatıyor. Başkan Trump farklı kaynaklar olduğunu söyledi. Biz şu an bu salgının Çin’in Wuhan kentinden çıktığını biliyoruz. Orada Wuhan Viroloji Enstitüsü olduğunu ve oranın çok yakınında bir canlı hayvan pazarı olduğunu biliyoruz. Öğrenecek çok şey var. ABD hükümetinin bu konuyu öğrenmek için çok çalıştığını bilmeniz gerekiyor” dedi.
Pompeo, “Onlar iş birliği yapmak istediklerini söylüyorlar. İş birliği yapmanın en iyi yolu dünyaya, dünya üzerindeki bilim insanlarına bu salgının nasıl çıktığını açıklamaktır, bu salgının nasıl yayıldığını anlatmaktır” ifadesini kullandı.
Dün cezaevi çantasına bakarken şöyle demişler 1 takım eşofman (alt üst takım olmak kaydı ile)
Takım almak gerekiyor ama genelde alt eskiyor. Alanlar eskiyen alt mı alıyor yoksa üst bir şekilde uydurulur mu diyor.
Bir satıcıdan FB, BJK, GS eşofman takımı almıştım, şimdi GS Ultra Aslan var üzerimde.
Abd de bir gunde 5k insan ölüyor ama Cin de üc ayda 3000 kişi öldü tabi yersen.
#SONDAKİKA New York Valisi Andrew Cuomo: "Salgın hastalığı kontrol altına aldığımızı düşünüyoruz. Veriler bize bunu gösteriyor. Hastanelere kaldırılanların sayısında büyük düşüşler var. Bu sayı 18 binin altına düştü. Yoğun bakımdaki hastaların sayısı azalıyor''.
vay anasını be .....bakan ıkı gun once ıyılesme var dıyordu suraya bak..
Bizim borsaya şekil verenler akşam Dow'da ne olacağını kesinlikle çok iyi biliyor..15 dak önce + olan Dow şimdi -%1,15
yakında iranı geçicez vaka sayısında farkındamısınız?
Şimdi dow eksi 3.5 yapıyormuş, yarın bütün borsalar 3.5. Atıyormuş.
yarın gecerız 40 bın test 4800 vaka yuzde 12......esasında yuzde 15.16lardan dustuk.....ama ölü sayısı ıvmelenıo...