8.80 den sert dustu .. Destege gelmeden aynı hızla cıkmalı
Printable View
Garfa 23..sek fk.10.. Fin fin 131... Fakir fukara isfin 8...İs Bankası yönetimi gerçekten bi tuhaf..kendi değerlerini düşürüyorlar.Bi geri alım yapsa 15 kadar soluksuz gider...
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ve o gün bu gündür sürünür oldu isfin. Almayayım dedim size Günyüzü göremeyiz dedim.
Kağıt hazırlanıyor gibi. Potansiyel var.
Ben toplamaya başladım. Gelirse 8 altından fazladan alacağım.
Safahatı nedir bu kağıdın, bilen var mı acep?
Takip eden paydaş yok mudur?
Ebesini bellediler hissenin.
En sonunda 100 günlüklerinde altına değdi.YTD
Bilanço gelene kadar çakacanmı daha angut taktakcı.:vk:
Görelim bakalım.Yüklendim hisseye ve bekliyorum.
Bugün biraz daha aldım..
Ayakta uyumayın
100 milyon kâr yazan
Bünyesinde denge varlığı besleyen
LİDFA YA BİR BAKIN
Abiler yanlış anlamaz iseniz bir soru sorabilir miyim. Bu ISFIN de ki hikaye nedir acaba? Bedelsiz beklentisi mi varda bu şekilde süründürüyor?
Gene aynı kap.
Alım yapacam demiş lakin hangi hisselerden net alım taahutu yok.
ISFIN den hiç geri alım yapmışmı bilen varmı geçmişte.YTD.
kırmızı ile pembenin birleştiği 7.73 önemli.. turkuaz üzerine çıkmalı
https://i.hizliresim.com/8xu711k.png
yeşil ve beyaz aynı değer iken altına düşmesi ve yeşil beyazın bir bırınden ayrılması trendı bozdu.. leylak üzerine çıkmalı ve yeşil beyaz birleşmeli.. bizim iş biraz inada bindi.. al sat kavga edip duruyorum.. bu gün ümitsizce 7.80 yazıdım sorgusuz sualsız verdi..
adam olacak çocuk şimdilik aynı değeri alan 8.17 leylak turkuaz üzeri.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/pnuj6xm.png
Gelene gidene veriyorlar[emoji35]
Aynen devam.Arkasindaki bankanın nekadar .......z.oldugu belli...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu korkunç felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza yüce mevlamız gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar versin enkaz Altında sağ kalan vatandaşlarımıza bir an ulaşmağı sağ Salim kurtarılmayı yüce mevlamızdan duacıyız ALLAH Yar ve v yardımcımız olsun
Öncelikle hepimizin başı sağolsun. Bölge insanımıza yardımlarımızı esirgemeyelim. Çok veren maldan az veren candan diyelim.
İşfin de Kap geldi. İşbankası alıma başladı.
PD/DD şu an 1. Uygun bir temettü bekleniyor.
bu kağıt ölümü ne ilginç bi hisseye girdim anlamadım
sevgili harunlu nasıl bir hiseye girmmişim diyorsun keşke girmeden buradaki eski yazılarıma bir göz atsaydın .işbank grubun hakimiyeti işsandık ve chp de.işfinans olayı ise tam bir soygun hamurtlama dünyada eşi, bile yok .ve sanırım burdaki hisse hamurtlaması yarın öbür gün gündeme geldiğinde bunların vereceği cevap da yok .dünyada hiçbir zman şirket hissesinin % 35 i borsada el değiştirmez hele bu şirketi halk adına birileri denetleyip yönetiyorsa *göya*.arada yüxzlerce milyon birileri organize götürdü .ve hala devam ediyor .bu sene bak ne bedelsiz nede temettü verdi .bu arada tescilli % 35 sonra bir gecede nasıl tekrar halka açık oldu o ayrı komedi .daha büyük komedi ise grubu halk adıne denetleyen yöneten kurumun başındaki kişi spk ya eyyy spk k.y. dolandırtma bak gelirimmmm nidaları komedi gibi dramatik bir komedi .ey spk diyor k.y .soyduırma diyor .kendi yönettiği grubun işfinansı ne alemde nasıl soyuldu el değiştiridi yarın sorulduğunda neler diyecek merak konusu .bu % 35 lik pay kimde şu an .kimler işin içinde araştırılömalı .
bugün genel kurul .% 35 lik pay bakalım katılacakmı gizli ya .borsadan hamurtlandı ya.işsandık ve diğer halk adına denetleyen kurum haberi varmı ? borsadaki payların % 85 i el depğğiştirdiğinden ??? komedi gibiler.hala operasyon bitmemiş .işfinans yılbaşından bu yana % 100 e yakın çöktü .doymuyolar.işfinans hisseleri acil incelemeye alınmalı .arada birileri görme duyma avantası aldımı acaba banka hesapları incelenmeli acvil.
bide troller saldırıyı bırakında işfinanstaki bu dünyada tek ilk hisse gaspını yazın nasıl oldu kşmler izin verdi. yalanmı değil .bunu yazın önce
Arkadaşlar 5.34 ile aranızdayım..Selamlar
Arkadaşlar 5.34 ile aranızdayım...Hisse hakkında tecrübe ve geçmişe,geleceğe yönelik bilgi sahibi arkadaşlardan,yorum yapmanızı rica ediyorum.Selamlar...
Bugün ocak ayından itibaren en iyi alıcı olan garanti, 5 milyon lot sattı.
Garantinin satışlarını; iş (2,9 m), gedik (1,7 m), global (1 m) karşıladı.
Ocak ayından itibaren iş 7.7 m lot (6,24 maliyet) ile en iyi alıcı; gedik 8.6 m lot (6,34 maliyet) ile en iyi satıcı konumunda.
bilançoyu inceleyen varmı iştiraklerden nekadar kar geliyor mesele iş faktoring den
Arkadaşlar,Faiz artışı İŞFİN i nasıl etkiler..Faiz artışı satın alındı ve fiyatlara yansıdımı? Teşekkürler. Bol kazançlar dilerim..
16.07.2007 ISFIN 0.30 USD
13.06.2023 ISFIN 0.30 USD
Emeği geçenlere tebrikler !!
sevgili yatırımcı kardeşlerim.işfinans borsada başlı başına bir olay.devletin araştırması gerekn bir olay hemde.dünyada hiçbir yerde borsa payları % 40 olan bir yarı kamu şirketin %90 civarı borsadaki hisseleri apartlayıp hamurtlamalı sistemle organize ele geçiremezler.hiçbir şirket yönetimi buna izin vermez.bakıyoreuz işfinans ana yönetim chp atamalar kılıçdar zamanında , iisandık çalışanları özince yetkili ana yetkili olarak.harika sistem yüzlerce milyon lot lira balıkesirli 2 kardeş tarafından borsada iyi organize olarak toplanıp en büyük ortak olduşlar.işfinans acil inceleme alınıp geçmiş araştırılıp mal para durumları bu kişilerin araştırılıp nasıl ve kim izin verdide dahil .işfinans devletimizin öncelikli araştırıması gerekn bir borsa oyunu.gerekirse dekayyum atayıp k.y .haklarını korumalı devletimiz.işfinansta neler oluyor.izle incele araştır.dünyada yok böylesi .
sadece şu soru bile cevabı yok % 35 hisse nerede kimde nasıl bir gecede tekrar halka açık ilan edilebildi .sahi bu hisseler nerede şimdi, .
Borsada işlem gören oldukça karlı bir çimento şirketinin patronu da zamanında borsadan hisseleri toplamıştı adamı yönetime bile sokmuyorlardı sonra şirketin patronu oldu...Paran varsa gir güzel bir hisse bul zamana yayılmış halde topla ...
Ha dersen ki kar dan ne temettü ne de bedelsiz vermiyor , şirket yatırımcı dostu değil eyvallah ...
Böyle bir kurumsal şirket birilerinin elinde oyuncak olmuş..Vakıf Finans ve Sekfinsns 2gunde büyük prim yaptı.Finans leasing zaten yukarıdan bakıyor.Bu ölmüş aglayani yok....en düşük PD/DD bunda...borsa rekor üstüne rekor kırıyor.Bu hala 10bile olamadı..Oysa bankalarin kredi vermekten imtina ettiği bu günlerde bunlara çok ekmek çıkar...Az kaldı 15/20gune gelir bilanço bosmu dolumu görürüz.
Bu kağıdın aymazligina bir yorum bekliyorum.Simdiden.tsk.ler.Bir sozumde en üst yönetime.Arada bir kagidiniza bir göz atın.Kume düşmek üzere...Kaynak Foreks....QNBFinans leasing..Kapanış fiyatı 114.90 PD/DD 7.37...SekFk. 17.11 /2.94...İsfin 7.56 /1.41.....vak.fin.5.99/2.28 EN DÜŞÜK PD/DD İSFİN de ama en güçlü spek de onda anlaşılan.. piyasada 60/70/80/100 Luk kağıtlar boy gösterirken bu simitten ucuz[emoji35][emoji3]illa mal alin diyorlar.
İsfin krediyi leasing yoluyla veriyor
Bankalardan kredi alamayanlar leasing yolu ile makina ekipman ne lazımsa leasing alıyor firma kullanıyor mülkiyet bankada borç bitene kadar
Piyasa faizi ne ise uyguluyor..Yani böyle dönemlerde firmalar leasing le işlem yapmak istediği mali almak ister.(Benim bakış açım)CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Arif Turgay
faizlerin arttığı dönemde kredi bulamayan sirketler leasinge yönelmek zorunda kalıyor.
ISFIN ayrıca İş Faktoring in yüzde 80 ine sahip
faktoringler kar patlaması bekleniyor. tüm faktoringler bistte uçuyor
bu hisse neden gitmiyor?
Tek neden belli.Cok Sn ,aç gözlü ,vicdan yoksunu SPEK...Ben 1000 lotla sek fn.alip satiyordum 7/8 aralığından kağıt ikiye katladı.Vak fin.ucuz kalmış doyordum oralar %15civari prim yaptı.Finans leasing durumu fark etti 2tavanda o yaptı.Bunlar bayramdan sonra oldu hep.Buda zar zor 9lari gördü geri geldi %15..buna spek işi demeyecende ne diyecen.Ayrica is Bankası da seyrediyor durumu...benim 1000/1500lotum beklese ne olur ki..yazdıkça sanki 15/20bin lot var gibi düşünüyor herhalde..bu ortamda kağıdı 15yapsa kim ne diyecek..CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek bildigini okuyor.Vsk Fin yine tavan isfin ayıp olmasın kabilinden %3...Bankada yükselsin istemiyor herhalde kar iyi gelecekse hepsini biz yiyelim derdindeler.
Bugün işlem hacmide arttı[emoji779]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VAKFİN
%66 bedelsiz açıklamış..tavan,,Bu ne zaman sermaye artırır,veya temettü öder?