Kriz zamaninda mal tasiyana kazandirtiyordu eskiden pala ama artik o da yok. Tasiyan mal mal tasimiz oluyor 2018'den beri.
Printable View
Kriz zamaninda mal tasiyana kazandirtiyordu eskiden pala ama artik o da yok. Tasiyan mal mal tasimiz oluyor 2018'den beri.
Bir de millet indikator diye TREND'e laf soyluyor... O gecti Tombik'ten vurdu, laf soyleyenler hala mal mal tasimaya devam!
kasamızda cash 500 milyar dolar 250-300 milyar dolar abd tahvilimiz 200-300 milyar dolar altın vs varlığımız var ya şimdi şak bir 100 baz daha indirir faizi bana verin yönetimi ben 1 senede düzeltirim işim borsadan başlarım
Tüpraş bu sene çok zarar ederse seneye de temettü yok. E tüpraşın temettü den başka fonksiyonu yok. Yabancının satması doğal
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik Mart 2019 da çizilmiş bu nedenle rakamlar temettü gördü. Ew olarak izlenmeli yapı bize ne diyor. https://i.hizliresim.com/YYNMpH.png
Gercek yabancinin agirligi oldugu hisselerde yerli para ile grafikler ne kadar anlamli olur ki?
Bloomberg HT'nin faiz anketi sonuçlandı
Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin TCMB faiz kararına ilişkin anketi sonuçlandı
Ankete katılan 17 kurumun medya beklentisi Mayıs toplantısında 50 baz puan indirimle politika faizinin %8.75'ten %8.25 seviyesine inmesi yönünde.
17 kurumun 1’i herhangi bir değişiklik beklemezken 2 kurum 75, 1 kurum ise 100 baz puanlık indirim bekliyor.
Merkez Bankası Nisan toplantısında politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 8.75'e çekmişti.
ABD Senatosu'ndan Çinli şirketlere borsa engeli
ABD Senatosu Çinli şirketlerin ABD borsalarında listelenmesini engelleyebilecek yasayı onayladı
ABD Senatosu, Alibaba Group Inc. ve Baidu Inc. gibi Çinli şirketlerin ABD Borsalarında listelenmesine engel oluşturabilecek yasa teklifini Çarşamba günü ezici bir çoğunlukla onayladı.
Dünyanın en büyük iki ekonomisi arasındaki gerginlik giderek tırmanırken, Lousiana'dan Cumhuriyetçi Senatör John Kennedy ve Maryland'den Demokrat Chris Van Hollen tarafından getirilen ve oy birliğiyle kabul edilen teklif, şirketlerin yabancı bir hükümetin kontrolünde olmadıklarını belgelendirmelerini gerektirebilir.
ABD'li kanun yapıcılar, önemli bir bölümü yüksek getiriler peşinde koşan emeklilik fonları ve kolej vakıflarından gelen milyarlarca dolarlık sermayenin Çin merkezli büyük şirketlere akmasına dur dediler.
Hiromoto paralari ne zaman getirecekmis?
grafikten sonra a - b - işlemiş, c nin içindeyiz. Ereğli olarak.
Japon Abe:Türk ekonomisine mali destek sağlamayı planlıyoruz.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çöp ya da kumar hisseleri ile ilgili güzel bir makale.
https://www.borsagundem.com/haber/bo...-dustu/1491622
borsa gündem okumayın bence, sizi yanıltır. dardanel için haber yaptı, dardanel muhteşem kar açıkladı ve güzel prim yapıyor. bloomberg olsa sözüm yok. ama borsa gündem dikkat edilmesi gereken bir yer.
Bu arada bende bir çöp hisse buldum. Az az alıyorum. biraz pahalı, ARDYZ Ard Bilişim diye bir senet, yeni arz olmuş, 3-4 kat çıkmış, 10 kat olması için 3-4 kata daha ihtiyacı var. :)
Borsa gündem milyon senet varken dardaneli konu yaptı, dardenel zamanında 1 lirayı görmüş batık bir firma, sonra düzeldi, dardanel bugün tavan, ama ky ya borsagündem üzerinden derinhisse üzerinden haber yapılarak brüt takas gibi konularla korkutmak istediler. Borsa gündem bir senet için bu şekilde haber yaparsa almak şart oldu.
sayin #agha teşekkürler.
Çöp hisseleri veya patron hisseleri hakkinda
bir not düşeyim.
Hatiri sayilir bir mal almaya kalktiginizda
tahtanin seyri bir anda degisir.
efendim ,adam 100 bin liralik almis da birkac haftada veya ayda parasini 5 e 10 a katlamis.
La fonten'den masallar.
Neyse efendim ,ben çöp hissemden alimlarimi tamamlayim.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
az evel birini takipden çıkardım, etkileniyor insan doğal olarak, ikide bir hedef veriyor, güzel çiziyor ama hırs yapıyor, olmaz dedim. Bu bilişim firmaları sürpriz at, batman çok hızlı ve acısız, bir günde sıfırlar, yada tersi. Ard Bilişim covit yüzünden ilgi görebilir, termal üretimleri var. Kenarda 10 bin liralık dursun.
Doco, Thy, diğer havacılar, ne polho, tekfen ne yazdıysak gitti. mesela tekfen pazartesi yazdık, bazen bende kendimi takip edemiyorum, iş de 40-50 bin lira ile onlarda işlem yapıyorum. Bu arada halkbank kötü günlerinde taziye çadırını hep acık tuttuk, kötü günlerde gidip başka yerlerde yazmadık. :)
Dardanelin gozalti pazarinda oldugunu bilyorsun herhalde. Gunde 5 dakika islem yapilyor o hisselerde. Gerek yok oyle seylere bence. Biraz para soktugunda herifler ustune yikiyor.
Kazananani yok onlarda. Pokerde double-or-nothing oynayan bilir, yukseltirsin yukseltirsin, hep daha fazlasini beklersin. Sonra yari fiyatina ancak satarsin.
Ya da parani alirsin devam etmezsin, 5 kati gider, sonrasinda grafigine bakarsin vay soyle yapmis vay soyle yapmis dersin.
Eldeki paranin miktari buyudugunde oyle hisselerde ters bir durumda likit olamiyorsun.
Ben anlamiyorum degisik degisik hisselere girip cikmayi. Benim stilim ayni hissede hem mal tasiyip hem trade yapmak, artira azalta gitmek. Yeni yeni seyleri ogrenmekle takip etmekle ugrasmiyorsun.
Bu arada Turkiye disindaki hisselerim son 5 senede burdaki kazancin tam 8 kati kazandirmis. %10-20 demiyorum, 8 kati. Hicbir cirkef, lagim, bataklik, secim mecim zart zurta bulasmadan sinirlerimi yipratmadan. Allahin izni, peygamberin kavli ile bundan da kurtulayim, hukumet degisene kadar son.
bu tarz müziklere bayılıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=9TQKyDD9Yig
Ben halkb'a , grafikte 5 dolar sınır çektim.
Rahmetli Mustafa hoca, "Borsada olmaz deme,olmaz olmaz " derdi.
Benim sınırım bu.
Ağanın eli tutulmaz ,bakalım birkaç senede
ne yapacak.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.