Sabaha kısacı kıyımı olacak galiba... Fdow sinyal çakmaya başladı...
Dow un haftalıklar güçlü alda... Bizimki zaten 10 kaplan gücünde... Kısa pozisyon alırken 11 kere düşünün arkadaşlar...
Printable View
Sabaha kısacı kıyımı olacak galiba... Fdow sinyal çakmaya başladı...
Dow un haftalıklar güçlü alda... Bizimki zaten 10 kaplan gücünde... Kısa pozisyon alırken 11 kere düşünün arkadaşlar...
Mali açıdan zorda bir şirket düşünün, bu haliyle bu krize yakalandığını.bu krizin sonrasinda mali açıdan zaten zorda olan bu sirketin zıplayıp uçması mümkün olur mu???
Ne biliyim damat ferit uçacağız kacacagiz diyordu da...
Markete maskesiz gireyim
eve gelen kargolara kolanya sikmayayim,
komşumu asansörde görünce allah şimdi yandık demeyeyim,
kapiciyla konuşurken nefesimi tutmayayim,
çocuğum aşağı inelim bak baba arkadaşlarım oynuyor diyince sanki evliliğe karar veriyormuş gibi dusunmeyeyim
Vs... Demeyeyim de sonra ucariz bir ara artık...
dünya piyasalarının çirkin yüzü abd borsası
temel teknik hiçbirşeye bakmadan şuursuzca şişiyor günlerce aylarca
2. çeyrek abd küçülmesi % 45 lerde olacak
dow denen bu balon olmasa çok daha doğru kararlar alır küçük yatırımcılar
burda dow teknik çalışıyor diyen bir arkadaş vardı ne içiyor acaba bunu demek için
Özellikle 2008 düşüşü sonrası coronaya kadar gereksiz şiştiğine ben de katılıyorum ama bu kadar para basılan yerde paranın değerinin düşüp diğer şeylerin artması normal değil mi? Altın dahil dolar üzerinden fiyatlanan herşeyin fed bilançosu ile doğru orantılı olarak fiyatının artması gerekiyor gibi düşünüyorum. Makro ekonomi uzmanları daha iyi açıklayabilir.
Viop için geçersiz bir vade olacak ama düzeltme tamamen bittikten sonra önümüzdeki yıllarda aynı 2009-2020 arası olduğu gibi olumsuz hiçbir şey yokmuşcasına yoluna devam ederse şaşırmamak lazım. Tabi düzeltme çoktan bittiyse o da ayrı bir konu.
Piyasaya yön verebilecek kişi, kurumlardan sanalda, ekranda, yorumlarda, grafiklerde vs. şu ana kadar 'V çıkışı' na inanan çıkmadı, hala da yok, ısrarla (ben dahil) kaldığı yerden devam edemez dediler. Hala da şu veri son bilmem kaç yılın en kötüsü, gelişen piyasalardan böyle çıkış olmadı, dünyanın en güçlü falancası iflas etti-edecek-etmeli vs. açıklamalar devam ediyor. Dünyanın kötüye gittiği konusunda herkes hem fikir, piyasaların kötü olduğu konusunda da, ancak borsalar ne hikmetse patlıyor, sanırım 'V' nin çıkan bacağını hepimizin bi tarafına kaçacak.
SELAMUN ALEYKÜM
o şöyle söyledi diğeri farklı derken acı tatlı bir muhabbet devam ediyor bizlerin kazanımı nasıl önemli olan
ÖĞRENME ŞEKLİ VE HATIRLAMA YÜZDESİ ( % ) Grafik resimle anlatılmaya çalışılmış bir istatistik ...
https://i.hizliresim.com/27Eo9E.png
BİLGİ SAHİBİ OLUNMADAN FİKİR SAHİBİ OLUNMAZ mış
özetle
altın çıkıyor düzeltme yapıyor düşeceği yerde düşüyor
dolar aynı sekilde Euro aynı
diğer ülke borsaları temel teknik çalışıyor
bu lanet dow hiçbir temeli tekniği olmayan tamamen karşılıksız parayla şişirilen bir balon
bizdeki avod tektu rtalb hisselerinden farkı yok gözümde
Endeks gap li açmasın sonradan gap almak için çakıyorlar aşağıya. Volatilite artınca ky ye de bu işi bilirim diyeni de tokatlıyorlar.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dow cuma biz kapanırken 24.400 civarıydı şimdi 25.200 lerde. Tamda bizim şansımıza kapalıyken uçtu gitti. Dow da düşen trend 24.700 bölgesindeydi kırdı geçti. Bizde 103.500 bölgesi düşen trendin olduğu yer Açılışta kırılacak. Şimdi bu noktada bankalara el atacaklar mı yoksa kaldırıp yine mi verecekler ona bakacağız. Ytd
3 gelişme borsalarda yükselişi bitirebilir 1)fed in para basmayı bırakacağını açıklaması 2)faizleri artırması 3) bastığı paraları geri çekmeye başlaması .. Bunlarda coronodan sonra işlerin yoluna girmesi için en az 2 sene gerektiği için mart ayı gibi bir düşüş uzun bi süre mümkün gözükmüyor
Bizde tatil olan Bayram boyunca yurt dışı borsalar yaklaşık %4 prim yaptı.
Herkesin tahmin ettiği gibi bist100 yukarıdan açılış yapacak.
Dolar bazında 15,800 direnci (107,000) seviyesine kadar yükseliş normaldir.
Bu seviyesinin üzerinde kalırsak dolar bazlı 17,500 (120,000) hedefinin önü açılır...
Tamamen saçma öğretim metodları.. Kpss ye, üniversiteye hazırlanan, lisede, ortaokulda okuyan çocuklarınız varsa yeni bilgiyi öğrenmek için en uygun zaman uykudan kalkınca sabah 4 ile 6 arasıdır.. Okuduğunu anlama, beyine kodlama, geri getirme oranı 3 kat artar..ayrıca her bilgi uygulayarak öğretilemez.. Sadece psikomotor beceri isteyen işler öğretilebilir
Cümleten bol kazançlar dilerim
Hayırlı sabahlar
Global borsaları çok terbiyesizçe almışlar
artı GAP bakalım kaç puan olacak
Bu hafta teminat fiyatları değişikliği ve vade sonu nedeniyle enteresan bir hafta olacak. Çin borsaları globalden negatif ayrıştı orada da longcu yakaladılar galiba.
Bizim hikayemiz farklı, fedin dolarları bizde yok.
Aksine dolar sahibi olmak isteyene 5 kat vergi artışı var.
İlginç bir gün olacak. Açılış yanıltıcı olacaktır.
Herkese bol şans.
Orda bu sistemleri hazırlayanların sizden farkı yok.. Bir çocuğu hayatta başarıya götürecek en önemli faktör zorluklarla ne kadar erken karşılaştığıdır.. Çocuklarınızı sabah erken kalkıp yeni bilgiye ulaşması için motive edin.. Bu konuda çocuklarınıza acırsanız çocuğunuzun ilerde başarıya ulaşması yolunda en önemli direnç eşiğini geçmesine engel olursunuz..
benimle beraber ayrılmışsınız demek ki
https://i.hizliresim.com/2cFdxH.png
2000 puan yedik sabah sabah hadi hayırlısı bakalım
Ali perşembenin tespitine göre biz doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ama kendi DAVULUMUZUN sesine çok iyi kulak vermek şartıyla
https://i.hizliresim.com/fGGjmd.png
Tüm Lönglerim teslim edilmiştir
Löng ile bağım kalmamıştır
https://i.hizliresim.com/3lPOIR.jpg
Riski almak istemeyenlere kıyak bir açılış denilebilir mi ?
şu an itibariyle Vadeli piyasa %+1.7 artıda açtı gibi gelişmeleri iyi takip etmeli .
Bu vade ilk defa kara geçtim.. 132 bin hedefini güncellemek gerekicek..
Aktif 120.700 den Short 🐻🐻🐻
Ağustos vade 121325 bakalım buradaki makas ne olacak
2 vade arası 1200 makas vardı şimdi 600
Kardeş sizlerin borsa tecrübeniz belki benden daha fazladır SHORT kısmı grafikte işaretlediğim yer geçilemediğinde düşünülse daha güzel olmaz mı ?
nacizane
https://i.hizliresim.com/9DAzOZ.png
Bu tür diyaloglara girmeyi pek sevmem... ancak vatandaşı da uyarmak görevdir..
Bu forumda trollük, özellikle cezası olanlar gelince arttı. büyük bir yönlendirme peşindeler.
Finonacci, emalar bilmem neyler herkes höstad..
özellikle DeliKAN denilen eleman bana baya salladı. Bloğa bile sahte dedi..
Neyse ben vatandaşa uyarımı yaptım..
Burada bu tür diyaloglara girmek istemiyorum. Karakter olarak uygun değilim...
O bakımdan foruma yazmayı bırakacağım, okumaya ara ara gelirim... belki geceleri ariston ile 1-2 laflarım..
Herkese başarılar dilerim arkadaşlar..
Ralliye devam