Benim gümüş fon bugün +6 geçmiş yine
Arkadeş ben böle şansın içine edeyim ya
Bu nedir bende kar ettim ama benden alan hergün +6 +5 DİE DİE kısa sürede benim karı geçkin kar etti nerdeyse
Bizim fon gümüşten fazla uçtu gitti
Printable View
Benim gümüş fon bugün +6 geçmiş yine
Arkadeş ben böle şansın içine edeyim ya
Bu nedir bende kar ettim ama benden alan hergün +6 +5 DİE DİE kısa sürede benim karı geçkin kar etti nerdeyse
Bizim fon gümüşten fazla uçtu gitti
Bugün ne olduda böyle oldu. Özetleyebilecek arkadaş varmıdır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 ay önce 21/22 olan
Gümüş fon 44 lira
I.g yüzde 100 yaptı böle şansın içine edeyim ya
Aynen bu haldeyiz feci sopaladi namussuz
Powel kurtar bizi
Ben mi yanlış görüyorum 1600 puan artı makas mı var? Tatilde denk geldi alışamadım yeni sayılara.
Öyleyse biraz daha short ekleyip yeni şişe açtıracağım.
Ayrıca bence düşüş trendine girdi. 40.000 puanlık rallide 3 veya 4 kez sert düştü. Bu sefer tepkisiz düşüyor.
özel mesajla geçen haftaki ''leş bilançolar öncesi son satış fırsatlarınız'' diye uyarımı dikkate alıp satış yapıp teşekkürleri görünce mutlu oldum.
Bir şekilde birilerine faydamız olduysa ne mutlu.
Tüm periotlar satta palanın burdan çevirip göstergeleri düzeltmesi imkansıza yakın bana göre.
Heleki bu bilançolarla dayanak bulup çıkması imkansız.
Çok büyük konuşuyorsunuz çok...
Karşınızda kimin/kimlerin olduğunu bilmeden...
Bugün ayar çekme günleriydi. Mesajı almıştır bizimkiler. 20 sene bu şekilde yürütüldü.
Yabancı İstediklerini alacaklarını biliyor. Bakmayın bizim vatan millet Sakarya türkülerimize.
1130 kırdırmadıkları sürece ben hala yönü yukarı görüyorum. Saatliklerde aşırı satımda yarın yukarı tepki bana göre kesin olacak. 1150 altına sarkıtıp iyicene stop patlatıp yukarı kaldırabilirler.
1150 ye reis direnci denmeye başlanmış. Reisin gücü endeksi tutmaya yetmez. Bunu da gösterecekler.
Money talks...
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spot 30 endeks saatlik grafik.
Kanal alt bandı çok sert şekilde kırıldı. Bundan sonra aynı kanalın içine dönemez bence. Tekrar yükseliş trendi oluşacaksa farklı bir kanal oluşacaktır. Şahsi kanaatim yeni yükseliş trendinden ziyade 992 - 1362 yükselişinin düzeltmesinin başladığı yönünde. Dövizin tekrar yükselişe geçmesi bu tezimi destekliyor.
Bir destek bulabilmek için mavi çizgiyi çektim. Kabaca 1290 - 1294 puan civarından geçiyor. Burası da kırılırsa şelale devam eder. Ayrıca saatlik göstergede henüz hiçbir uyumsuzluk yok.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...1886375388.png
secbul dostumuz nerede?
Özlemiyor musunuz onu?
Bir çağırın gelsin...
Bunun istihbaratını almak bile çok zor. Çünkü protokol (devlet erkanı) test için hastaneye geldiğinde kayıt dışıdır. Örneğin şu anda bir ilin emniyet müdürü, cumhuriyet savcısı Corona pozitif ama kimse bilmiyor ve bu kişiler temaslarını sürdürüyor.
Yani, saldım çayıra mevlam kayıra formasyonuna devam.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
135.500 den 131.500 den 4.000 puan satış geldi en ufak bir tepki hayat belirtisi yok.
Sabah Abd borsalarında büyük eksiler görme ümidiyle profil fotoğrafımı değiştirdim.
Shortlarımı düzenbaz makasçı palaya vermedim.
Özetlersek bazıları bayram tatilini evde geçirir , bazıları ege sahilleri , akdeniz sahilleri bodrum Marmaris Antalya gibi yerlerde geçirirler.Biz bayramı nasıl olsa evde geçireceğiz.Onun için borsayı bize emanet ettiler.Önemli bir şey değil bayram dönüşü tekrar yeşillenmeye başlarız.Evde bayram tatili iyi olur , güneş yanığı ile uğraşmassınız
alacağı ,vereceği,borcuyla belirlenen dolar
mb nin viobta yüklü short açmasıyla düşer mi.?
Bugunun takası bayram ertesine
Bayram önü paramı çekeym ben düşüşü olamaz o zaman ya ney?
Millet korksun bayramda yükselişi tek başıma yeyiym düşüşü mü?
çok gergin gördüm seni hayırdır. :)
biraz teknik çalışsan bu yükselişin bittiğini görürdün.
daha önceki düşüşlerin hepsinde trend içindeydi.
80.000 den gelen trend bitti bunu kabul etsen iyi olur.
bilançolar öncesi satan kurtardı kendini bilançolar gelmeye başlayınca kralın çıplak olduğu görüldü.
113.000 den çevirdiğinde kanal içindeydi.
şubat vadede 150.000 de gezerken hep senin kafanda düşünenler vardı pala asla salmaz düşürmez diyen hepsi tarih oldu.
çok gerilme bu kadar sağlığından olursun.
https://i.hizliresim.com/XX66Ph.jpg
Pompacılara dikkat
Gömçürme can acıta bilir aman dieyim
Hiç pozitif gözükmüyor bana dostum. Dİrencin üzerinde kalamayıp aşağı döndü.
https://www.tradingview.com/x/15ghKVrn/
Bu da DJI kanalın altında kapanış yapmak üzere.
https://www.tradingview.com/x/hXZMAxuB/
bence dow 27.600 görecektir.
Bakalım açığa satış yasağı gelir mi :)
Gerçi oranı %20 altında ama.
1000 puan 1000 puandır eski rakamlar ile :)
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Danıştay batı illerine de kayyum atayan karar verdi... Doğu ya alışmıştık ama batı alışır mı bilinmez
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.