DNISI da da benzer çıkış (grafik) var.. bu aralar yeni arzlar moda.. :)
Printable View
DNISI da da benzer çıkış (grafik) var.. bu aralar yeni arzlar moda.. :)
43,50 ortalama ile çıktım gene esenleri bakalım pala çok fırsat veriyor beğenmedim dinlemiyor beni gene.
endeks sıkıntılı biraz.. bahane eder mi bilemem..
yarısını ben de verdim bugün.. bugün de tavan hareketi bekliyordum ama pasif kaldı.. günlükteki indkatör hoşuma gitmiyor bu fiyatlarda.. devam etmem için daha yukarılar yapması gerekecek.. duruma göre diğer kısmını da verdirecek mi bakalım..
iyi kazandırdı.. ortalama 25 den 43 e..
endeks..
https://i.hizliresim.com/4YBvhX.jpg
Yapıyla merill in robotlarına artık gün doğdu, 3-4 kademeye milyon lotlarla açık yapa yapa at koştururlar tahtalarda.
Şu ortamda esen kaya gibi durdu ama hala şelale modu gelmedi demekki güzel KY döktü pala ama şu ortamda taş olsa çatlar yahu natene sağlam bastılar bizim aslan parçası acımadıki modunda hala.
40,60-40,70 bölgesine alımları yerleştirdim bakalım pala verecek mi ?
43,50 den verilen esenler geri 40,65 ortalama ile yerine konuldu sağol palacımmm cansın.
Şaka maka merillin robotu sanırsam üçtür düdüklüyorum başımıza iş gelmese bari hahahahaaha
dün aklıma da gelmedi değil.. neyse yarısı daha altı var mı görelim..
https://i.hizliresim.com/MURZNM.jpg
40 altı stop olurum demiştim özelden ama dayanamadım stop oldum..
devam edenlere bol kazançlar olsun..
kısa vadeli dalgası 4,238 fibo 40,50 bu bölgede tobo yaptı robot bakalım çalışacakmı, hadi esen reis üzme bizi ciğerini söktük azıcık ama napalım çok fırsat verdin be palacım.
Valla bugün salağımı cikardi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün sağlam düştü düşüş iyi olmadı düzeltme sert olacak pazartwside devam ederse sıkıntılı
800 milyon hacimle realizyon yüzde -3
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ESEN 30 lu seviyelerden beri takip ediyorum.Temel olarak uzun vadede iyi yerlere gelebileceğini düşündüm bir şirket.
Haftalık takası hoşuma gitmedi.İş garanti yabancı satışta.
Teknik olarak bir önceki zirvesi 39.56 seviyesinin altında bir kapanış gelmediği sürece belirlediğim ilk hedef 50-51 seviyeleri.Hisseyi elinde bulunduranlara bol kazançlar diliyorum.Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir alan da satan da kendi bilir.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Palacım canım benim 1 saatlik obo gösterdin ama 5 dakikalıktan simetrik üçgene sağ omuzu bağlayıp D noktası 42,80 ordan huoppp E noktası 41,70 lere bağlayıp tavanlarsan fitim canım benim yok düşürücem dersen onada eyvallah ama kırma beni palacım öyle kabak gibi obo gösterip aşağı kırmak yapma gözünü sevdiğim yeterli malı daha kitlemedin sen hele bir 48 lere gel orada böbrek dalak alacak ne yerli trader yiğitler çıkar be palam.
40.70 den alınan esenler 43 den verildi , Allah bereket versin. Esen hanımla işimiz bitmiştir, kalan arkadaslara Allah bereket ve bol kazanç versin.
Bu gün girdim. Aylıkçıyım. Herkese bol kazanç dilerim.
Terk edilmiş köy in cin bile yok
Belki birileri vardır ve hocam, ayrıldık dedik esen hanımla ama gene cezbetmeyi başardı bugünkü düşüşle
Sevgili ortagim böyle güzel bir hanım terk edilirmi. Bence daha yolun başindayiz. Bu hanimla daha gidecek yolumuz var. Sevenhill ve sen erken terk ettiniz[emoji4][emoji4][emoji4]
Sevenhill üstat gene iyi yere gitti dnisida tavanı aldı, ben bugün gene düşüşte geri esenleri aldım ancak maliyet soylemeyeyim ayıp olur.
Bakalım bu sefer şu 48 i gösterecek mi ?
Cep değişti vizyonlu biri geldi falan deniliyor yarın 16.00 da bloomberge çıkacakmış bakalim.
Hoş 48 gösterirlerse 2 güne gene bir trade denemesi yaparım ayrı konu.
Kazancin bol olsun. Hoşgeldin beraber 48 e yolculuk yapalim. Bskalim 48 de dinlenecekmi
Esen de hiç mi yorum yapacak babayigit yokmu
Brüt takasa mi gectik
Bizim kurumlarda gerizekalılıkta sınır da yok ulan adamın karı artmış, öz sermaye malı mülkü hayvan gibi artmış. PDD ve FK sı düşmüş adamı brüte neden sokarsın kardeşim.
Sabahtan beridir haybeye milleti döktürdü spk sağolsun sorsan ky koruyor.
Bu saatten sonra 14 gün merilldi yapıydı robot falan bulaşamaz esene bakalım ralli yapacakmı ki bundan sonra trade falanda şahsım adına yapmam seri halde tavan giderse kaçırırsam çok yazık olur kahrımdan keserim kendimi yeminle.
Stonhand tavan serisine bağlama ihtimali sence ne kadar yatirim tavsiyesiz söyle[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Şuan ki kademeye baksana mübarek 39,18 alış 39,70 satış tahtacı malı toplamak için yapmadık şey bırakmıyor bugün satarsan 39,18 den alırım ama almaya kalkarsan 39,70 diyor yahu 0,50 kr spreadmi olur kitapsız.
Ben 2 böbrek 1 dalak esendeyim bakalım bugün brütün ilk günü bir bitsinde şu ilk günü atlatırsak önümüz açık olacak inşallah yoksa şu bilançoya bu ceza sözde SPK küçük yatırımcıyı koruyor deniliyor ya birde delirmemek elde değil ya.
https://i.hizliresim.com/fvBUle.jpg
Buda benden olsun grafikte zaten bir hedef falan yok. Mübarek kanal içinde git gel konya ama o düşeni kırınca görecem ******** palayı. Şu düşüş içinde çarp çarp manyak ettim kamili ama artık yeter ula kanal tepesinden öyle bir marj açtı ki öyle böyle değil artık çinekop sarıkanat derken lüfere doğru gidiyoruz.
Ben 2 böbrek 1 dalak esendeyim, diye yazmişsın ben full esendeyim. Cok umutluyum. Güzel bilanço'ya iyi rakamlara gelmesi lazim