Patron hisselerindeki aşırı fahiş yükselişlerde millete mal kitlediler ve bu dehşet %400 primli hisselere millet atladı pazarlamayı yuttular!!
Bu Şekerbank eninde sonunda bu bankaya birileri sahip çıkacak!!
BDDK BU BANKAYI İZLİYOR İNCELİYOR
Printable View
Patron hisselerindeki aşırı fahiş yükselişlerde millete mal kitlediler ve bu dehşet %400 primli hisselere millet atladı pazarlamayı yuttular!!
Bu Şekerbank eninde sonunda bu bankaya birileri sahip çıkacak!!
BDDK BU BANKAYI İZLİYOR İNCELİYOR
Allah gani gani belani versin godumun speki
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalektersiz haysiyetsiz adam,fazla degil 3-5 kademe sal yukari vercez ** bu neyin hırsi gotveeen
Sinir hasttasi ettin ********in önde gideni
Tam 2 ay dir 1.04-1.06 ulann 04 e alsan 06 ya satamiyosun amine goydumun evladi gunde haftada olmasada en azindan ayda bir iki takla at puşst bir sen birde ihlas la tskb kucuk yatirimci soyucular yamyamlar veyrin selleri ac yirticilar
İki sene önce çıktım hala bişeyler değişmemiş, Allah sabır ve kazanç versin
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatırlamammı, ne acılar paylaştık, kaç üstad yedi bu kağıt, iki senede ben taşıdıydım gerçi %40 karımı aldım çıktım iki sene oldu, şimcik cimcik yine başka banka hissesindeyim, tatildeydim anca işbaşı yaptım, özür
Arkadaşlar bu hissedeki tecrübem şudurki
Ağızda dağılmayan şeker, az şeker yetersiz şeker %2 şeker, herhangi şeker, geçersiz şeker, arka boşluklara ilerlemeyen şeker, dışa bağımlı şeker, açıkta satılan şeker
Dagnarus arada gelip şekere laf söyleyelim, rahatlarız
29 bin hisse aldım 1,06'dan.
forumda yazılanları okuyunca eşşeklik mi ettim ne diye panikledim valla.
Bu bankanın tepe yönetimi ve piyasaya bakış açısı değişmeden bu banka hisse fiyatıda değişmez!!
Yönetim sanki öyle olsun benim olsun ne büyüsün ne küçülsün aman ha koltuğum sabit benim olsun diyor!
Bu banka normal bir şahsın olsa 82 şehir ve onlarca büyük ilçede şubesi olmasına rağmen hisse fiyatı minimum 3₺olurdu!68 yıllık banka her sene piyasa payını kaybetmiş ve hisse fiyatı çöp fiyata düşmüş aynı yönetim yerinde!!
ŞekerGYO halka arzını BİLE beceremediler SPK BİST red etti baş vurularını gidin evraklarınızı adam gibi düzenleyin öyle gelin dedi!TAM BİR REZALET
Buna sabaha kadar sövsem azdır... Ben bu adam olmadığı 3 sene taşıdım baktım bi bok olacağı yok satıp çıktım.
İyiki de öyle yapmışım. İnşallah satılır falanda kalan arkadaşlar zararlarını çıkarırlar.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi banka ayıptır sorması .
Bende yapı kredi alıp sattım kar ettirdi. Şu an pusudayımM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,040'da %95 alım var bugün.
https://i.hizliresim.com/jmqrnpz.jpg
Açığa satışlar da yeşil gösteriliyor, asıl hisseye giren çıkan paraya bakın
Skbnk epeydir bakmıyordum, bugun haberlerine baktığımda seker gyo arzini engec 31.12.2022 yapilmasi ıcin başvuracaklar onu geçtim 26.08 2021 de kenfilerine gonderilen yazıyida
06 /07 .09 .2021 de kap ile bildirmisler
Ulan yeminle éssék sudan gel8nceye kadar dövmek diye bir tabir var; bu islerlden sorumlu skbnk ta kaç kisi va4sa ama hepsini hastanelik oluncaya kadar dövesimvar
Ulan Bir halka arz bu kadar sürer mi lann
Bir halka arzi bu şekil *** edilir mi lann
Lann altı ustu kurallları ,kaideleleri ,zamani belli
Artik siradanlasmiş bir isi yapacakdiniz okuma yazma bilmeyen kör sagir dilsiz elleri olmayan birine mi seker gyo nun halka arz sorumlulugunu verip bir odaya mi kapattiniz oda bu şartlarda beceremedi arz
S.km.sizin in gibi şirketi
Bu aralar yine satış dillendirilmeye başladı, bakalım nasıl tepki verecek...
[/URL]Bu aralar yine satış dillendirilmeye başladı, bakalım nasıl tepki verecek...
Bu hikayeye inanacak kaldı mı?
SM-T290 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah belani versin baska ne denir ki
Sürekli ve davamlı düşmesinin bir açiklamasi varmıdir, aylarca veya günlerce ayni kademeden durup yine bir kademe aşagiya
Yine bir kademe aşagiya verilmesi
Amaçsız bir hareket olamaz gelişi güzel
Bu fiyat hareketinin bir anlami olmalı böyle bakıyorum 11 aydan az fazladir bu kagittayim
Bu gunden once herhangi bir siradan mesai saatiicinde senedi satsam ,yadadunsatsambu gun yine karda olacakmisim
Var bir .bne.lik bu fiyat hareketinde
08.07 de yazmısiz yinede saglam kagit birden ve birgunde ,1 hafta da de degil 5 kademe asagiyi 60 gunde ancak geri gelmiş demekki sağlam kagit
Dimi
Laf yok kagida. bunlar yatsın kalsinlar bende para yok yoksa ben bilirdim
Bu arada skbnk ta kardayim ben;
3458 adet skbnk hissesini sattim zevkine su an skbnk ta karda sayilirim
İluvatar kardeş havada toparlanma kokusu var reelde göstergeler nasıl?
Bu kagit yukselse yukselse 2022 nisan ordada yukselmedi kesin 2022 mayis haziran arasi bir yerde yukselir
*ytd bunuda yazalimm
Kazaklar kagida girdiginden beri iflah olmadi.Onca banka batti bu ayakta kaldi.Ama borsada surunuyor resmen.Seker finansal kiralama bile bundan cok cok iyi..halbuki oda bir zamanlar 0.70/0.80 lere takilmisti..sabir isi bu kagit
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu baskının elbet bir gayesi var ama ne?
Bence bezdirip milletin elindekini toplayacaklar!Bu bezdirme operasyonu son 8 aydır başarılı bir şekilde uygulandı!
Sanki 3 aracı kurum anlaşarak bir kademede paslaşarak aşağı doğru düşürerek hisseyi 1.50’den 0,95’e değdirip 0,98’de kapadı!
Banka yönetimi duyarsız ve görmezden gelerek bunu mal mal izliyor ve hissesine sahip çıkmıyor adamlar sallıyor başını alıyor maaşını!
saldım çayıra misali olmuş bu kaç aydır....
pes ettim.
52 bin hissemi kademli 0,98-097 bandından sattım.
haram zıkkım olsun.
YTD her halukarda tabi ki!!!
Üstâd hemen hemen aynı sayıda hissem var buradan iki katına çıkarsa ancak kafa kafaya gelirim. Sen pes etmişsin ben inad ettim. Her türlü hayırlı olsun. SM-T290 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki biseyler olacak gibi maliyet dusurmek gayesiyle diger hisselerde satip buna geciyorum Egerki yine zikerse belamizi yine oyuna getirirse bizi gidip en gakin şekerbankin camini kiracayim benden yonlenipte yatirim yapmayin yatirim tavsiyesi hic degildir
6 ekim 1923 & 6 ekim 2021
istanbul'un işgalden kurtuluşu....
Buralar dip bence çok zorlarsa 0.90 falan tekrar görür. Sonra film yeniden başlar. Ama YKB tskb varken banka diye buna tekrar girermiyim bilmiyorum. Tadımlık alırım büyük ihtimalle ama çok az daha zamanı var gibi
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu banka değil olsa olsa zamanı geçmiş bakkal dükkanı :))
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ulan bu bakkal dükkanı şekerci efendi eksi bilanço açıklayacak vibi.. başka izahı var mı bu fiyatların..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
borsa gidisatına bakan, bu nasıl banka diyordur....