Aykut bu kafayla giderse takımı düzeltmezse, 1 ay sonra kim liderse aradaki fark 10 puan
NOT ALIN....
Futbol cahilleri bunu göremez aramızdaki fark bu....
Printable View
Aykut bu kafayla giderse takımı düzeltmezse, 1 ay sonra kim liderse aradaki fark 10 puan
NOT ALIN....
Futbol cahilleri bunu göremez aramızdaki fark bu....
Futbol yok,futbolcu yok,hoca yok,transfer yok....
Ligin yarısına gelmişiz hakem diyoruz, adamlar hakemle 15 puan toplamış jetin yeni düşüyor...
Biz Mart gibi yine baskete yoğunlaşalım....
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz mal deyince ağır geliyorda...arkadaşlar Fenerbahçenin face de bir çok taraftar sayfası var girin okuyun Taraftarın tamamına yakını aykuta sovüyor, azizden nefret ediyor taraftarın canına tak etti, artık sabrı felan kalmadı...böyle devam ederse bu hakaretler artarak devam edecek ve şampiyonluktan umut kesilince stada yansıyacak...şampiyonluk giderse azize aykuta statdı dar edecekler....siz şu pembe gozlüklerinizi çıkarın veya görmezden gelmeyi bırakın....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a821ee8c12.jpg
Adam sol tarafa saydırmıs ama saga bakıncada isla ve dirar görünüyor....
Bugünki maçı seyretmeyeceğim...
Sahamızda küme hattına yakın gençleri yenmek başarı değil...
Atıfı, dirarı seyretmeyi hucrelerim kaldırmıyor, haftaya istanbul maçını seyredebilmek için dinleneyim ))))
2 topumuz direkten döndü şu ana kadar. Baskılıyız, fizik güçte üstün kalırsak rahat alırız maçı.
Gençlerin kırmızı kartı(2.sarıdan)verilmedi.Aykut' kızarım ama geçen de çıkıp " bu hakemlerle bizi şampiypn yapmazlar" demekte haklı.
Bugün de Dirar..Sıradaki kim? Niye "güya takım savunması bu kadar iyi iken" her 2 maçta br bireysel hatalarla gol yiyoruz?
Sadece tesadüf mü yani?Şanssızlık mı? Bu aykut'u hoca diye beğenene sadece gülerim.
Rahat maç olur dedim, ki gidişat öyle gösteriyordu, 2.yarı için anti-kanserojen araştırmalarına başlayayım şu dakkada.
Kazık 1 tane değilki, atıftan kurtulsan dirara tökezliyorsun...neyse atıf kurtarır bizi 2. yarı girerse patlama yapar. bildigin messi adam
Pes , pes , pes ve pes .. Aykut hoca ne yapsın o gole ? Adamlar atak yapmadan gol attılar .. bu nasıl bir dusmanlik be kardeşim ? 2 top direkten döndü ne yapsın Aykut hoca mi alıp içerisi atsın ? Takımın gücü ortada oyunda ortada bukadar da ayıp artık.. Bireysel hatadan gol yiyoruz diyorsun ama Aykut hoca hoca mi diyorsun ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?
Bence 2. Sarıdan atılması gerekirken atılmayan oyuncudan daAykut hoca suçlu ? Ayıp ayıp ..
Aykuta bir şey diyen oldumu ? Oguz kaanı almış, atıfı kenara almış güzel yapmış...dirar kabiliyetsizinden bahsettik...atıfı oyuna alırsa diyede önceden eleştirdil
Evet bireysel hatadan gol yedik, bu sezonda herhalde 6. veya 7.kez.
Dünyanın her yerinde, mental konstantrasyonu, pozisyon/kademe bilgisini otrtmakla mükellef kişi teknik direktördür.
Sen de naısl bir aykut aşkı var ki , sıradan anadolu takımına üstün oynadık diye( o da oyun yani, yoksa öyle yarım saatte üç gol falan var da ben mi görmedim) aykut'u hoca falan mı sandın?
Son olaraki yaşınızı bilmiyorum, saygıda kusur kimseye etmeyeceğim gibi Fenerbahçeli biri ne de olsa ayrıcalıklıdır, bu yüzden şu ayıplama laflarınızı bu sefere mahsus es geçiyorum. Başka bir zaman ve durumda beni "ayıplayacak" kişiyle farklı konuşurum.
Hakem konusu atı alan üsküdarı geçtikten sonra gundeme geliyor...
Aziz başkan ve aykut hoca daha ilk hatada tepkisini koyacaktı, hakemlerle ilgili konuşmayı dogru bulmuyorum demeyecekti
Bu maçı alırız rahat olun
Eskiye bakarsanız ben hakemlerden bahsedeli en az 4 ay oldu !!!!
Aykut hoca günaydııınnnn...derim sadece
Alper güzel attı, golün erken gelmesi de iyi. 2-1 bari alalım.
Bakın ben karşılıklı tartışmaya birşey demem aksine sevinirim böyle böyle insanlar bir yolu bulabilir ama anlamadığım ve bu tepkim Aykut hocaya hoca diyen diye bir lafınız var, İlk yâri oyunumuz ortada karşı takım atak yapmadan gol attı , elimizdeki kadro ortada Aykut hocaya hoca diyene lafını demenizi gerektirecek ne yaptı ki? Hocanın hatası yok mu var bir çok hemde ama bu ilk yarıda Aykut hoca gerek kadro olarak gereksese oyun olarak diyecek bir laf yok.. Eimizdeki kadrodan olabilecek seyler belli , eleştirileceği zaman eleştirilir ama ilk yarı be ikinci yarının şuanina kadar Aykut hocanın bir hatasi veya yapmadığı birşey yok
Savunmaya geçecegiz diye yazılanları anlama zahmetine girmiyorsunuz....
Buyrun valbuena....
Elbette mükemmel degil ama atıf tan 3 gomlek iyi...
2-1. Valbuena asist, ve Dirar kendini affettirir :) Böyle bitsin ona da razıyım yeter ki 3 puan olsun.
Hoca denmez demek belki abartılı olabilir, ama üst düzey bir hoca olmadığı kesin. Şu paun durumuyla tribünler hala dolmuyorsa oynanan futbol keyif vermiyor demektir. Ben kendi adıma süper futbol beklemiyorum zaten, ama hocanın da biraz eleştirilerden ders çıkarması lazım.
Neyse dediğim gibi bugün futbol hiç fena değil ama şu bireysel defans hatalarına çözüm bulunması lazım.
Soldado ve oğuz kaan....böyle sarı kart yenirmi arkadaş insaf yaw...
Oguz kenara, atıf oyuna....
Anladınmı şimdı ?
Neyse bugunü de kapatayım...
Yememezsek dirarın, topalın suçu yok...
Hocanın hic yok...
Tek suçlu benim ))))
Normal sonuç. 2-1e razıyım dedim ama olmadı.
Yineliyorum. Bu sene maçlar-futbol vs hikaye. Tüm camia Ali Koç'un Başkanlığında kenetlenmelidir.
Malesef malesef malesef....
Büyük Fenerbahçe 3-5 hakeme, kabiliyetsiz 3-5 futbolcuya, yeteneksiz 1 hocaya, menfaatci bir başkana ve bunlara destek olmuş bir avuç taraftara teslim olmuş durumda...
Biz bu tehlikeleri aylardır yazdık....
Ama birileri 1 maç kazanınca hocayı, 1 gol atınca furbolcuyu yere göge sığdıramadı....
Şapka düştü ama keli girmemekte ısrarcı oldunuz, kendinizi kandırdınız...
Şubat sonunda gerçeklerle yüzleşeceginizi söyledim ama daha şubat ayının ilk maçında havlu attık....
Daha önce yazdım kırılan bozulan umurumda değil...ben maç kaybetmeyi hazmedemeyen bir insanım, futbolda 3 ihtimalim yok, 2. Olmayı basarı saymam...kusura bakmayınız
Şu mac bana kafayı yedirecek....saldado çıkar fermandao niye girer arkadaş, haa illa fernandaoyu oynatacan çift forvet oyna...
Atıf niye girer ? Hangi maç ne faydası olduda nasıl bir beklentin var ?
Ozan tamam kötü futbolcu çogu kez eleştirdim de ozanı gözden çikaracak zamanmı ?
İşin özü hocasından başkanına, malzemecisinden futbolcusuna değişim gerekliyken kimse koltugunu bırakmayi düsünmüyor...
Aziz,aykut,dirar vs vs kimseye şahsi bir duşmanlıgım elbette ki yok...
Tek derdim var kim kötüyse gitmeli, kim iyiyse gelmeli...kim kötü oynuyorsa çıkmalı kimse kimseyi kollamasın Fenerbahçenin menfaati neyse o yapılmalı kimseye taviz verilmemeli
Futbolculuklara FENERBAHÇE tarafundan bakınca...
Volkan, i.köybaşı,h.ali,atıf,dirar,m.topal oynadıkları bölgede fenerbahçede oynayacak kalitede futbolcular değil...
Önceden iyiymiş !!! orası beni çok enterese etmez, krasic de önceden iyidi, guizada,rvp de...
Taraftardan begenen var !!! Volkan şeni de begenen vardı hemde pek çok )))
Ardayı barcada futbolcular dışladı...niye çok calışmıyor emegimize saygı göstermiyor diye...
Böyle yürekli bir takım kurulmalı...mac bitince kendini gece kulubüne atan değil
Aziz başkanı yıllarca destekledik ne zaman şahsını Fenerin uzerinde girmeye başladı destegim bitti....
Bunak deyince kızdılar ama hakkikaten bunadı, MAA ile isbirligi bunun en son örneği...
Aziz Yıldırımda gerçekten Fener sevgisi varsa aday olma...aday olursa bu da bunaklıgın ileri seviyede oldugunun göstergesi olacaktır...
Futbola dönersek çok bir alternatif yok...
Başaksehir ve cicon puan kaybeder, biz basaksehiri yenersek umut var....
Biz sampiyon olamayacaksak cicon ve 8taş ta olmasın...bu sebeple başakşehiride desteklerim
Attamah bize uyar seneye sozlesmesi bitiyor bu adam incelenmeli....
Başakşehir berabere,cicon yeniliyor....
Şu skorlara bi taraftan seviniyorum, gençlerle kaçan avantaj bi taraftan kafayı yiyecez
Bu hafta ilk 45 dk ya göre takımların oyununa bakınca en iyi futbol bizde....
10 haftadır yazıyoz 100 defa söyledik...Atıf takımı 10 kişi oynatıyor ama ne hikmetse her maç oynuyor....
Ozan ne halt yedi söyleyen yok...
Bir parmak ödemi, bir omuz çıkıgı neden iyileşmez, m.ekici öldümü ?
Arkadaş şu takımı toparlayın, her hafta fırsat geliyor biz tepiyoruz bırakın şahsi kavgalarınızı, triplerinizi,inatlarınızı....
FENERBAHÇE İÇİN KENETLENİN...topu topu 3 ayınız kaldı, yoksa hepiniz s...tir edileceksiniz....
Bize taraftar olarak birşey olmaz olan sizlere olur....
Burada dursun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0d086e46e0.jpg
Mahmut Uslu: Fenerbahçe başkanını “yetiştirme taraftar” değil kongre üyeleri seçecek.
Ali Koç: Yönetiminden futbolcusuna herkes gidici asıl olan taraftar kalıcıdır!
Hiçbir şeye değil sadece ve sadece bu iki cümleye bakın, aradaki uçurumu görün; tarafınızı seçin.
#YetiştirmeTaraftarım
Seçilmiş başkan değil kendini seçtiren başkan....bunu da söyledik bunada çemkirdiler....
Devrin bitti Aziz direnme,direnişin sadece Fenere zarar verir
Hakemleein yeteneksizligini ve kangren sorunu önceden yazdık....
Hatası dolayısıyla kaybedilen puanlardan dolayı hakemlere verip veristiren aykut efendi, hatası nedeniyle en az 10 puan kaybettiren volkana, m.topal a ne yaptın aynaya bi baksan diyorum...
Adamlar döndü dolaştı ilk 11 e yerleşti...biri cameniyi harcadı biri ozanı ))))