sn.devletmemuru sakıncası yoksa öğrenebilirmiyiz evladiyelik gyo'yu...
Printable View
Ozkgyo dur büyük ihtimal. Yüksek faaliyet karı üretiyor. Güzel nakit akışı var.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=ferden;4960624]Bunlarin kanı bozuk; onur, şeref, haysiyet vs gibi şeyleri eser miktarda bünyelerinde barındırmazlar. O yüzden ellerindeki maldan olacaklar haberleri yok.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE
Artık yemiyor basamıyor istediği gibi bassada çok lot kaybediyor bugün çok uğraştılar açığa satışlar yaptılar Allahtan alıcı geliyor yoksa fena tırpanlayacaklar adamlar tahtada zararına işlem yapıyor alamadiya alttan
Ben şahsen yarın için pozitif olacağını düşünüyorum
Spk usulsüz işlem yapan kurumlar para cezası vermiş miktar düşük ama umarım devamı gelir
https://twitter.com/AlarkoG/status/1...139095552?s=09
Twitter da bu paylasimlari yapan bir hesap var begeni yapip retweetleyin arkadaslar bu mecrada cok yatirimci var ve twitter kullaniyor herkese ulassin reklamin iyisi kotusu olmaz bir lot bir lottur bizim icin
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AlaskaGYO bu. arada buz kesmeyi, üşütmeyi sever. Tarzı bu.
Filmi kaldığı yerden izlemeye devam
Oyuncular hep aynı sadece seyirciler değişiyor
Endeksin gevsemesine ragmen salmadi
Kagit cikarken kimse yok enteresan
Bu başlığı şu anda 28 kişi okumaktadır. (6 üye ve 22 ziyaretçi)
Nr biliyim [emoji28]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Kolki çünkü herkes çıktı kağıttan ☺
Aynen millet sattiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://share.matriksdata.com/share.a...11271335145186
Takas verileri alıntıdır.
Cumhurbaşkanı konuştu
Kanal İstanbul İhale safhasındaymış
Bu Katarlılar bizim Alageyiğe gelseler. Uçarız 😉
https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara...58101844787598
606 dönüm
Bilançoda stoklarda 3 küsur milyon TL'den (alış maliyeti) gözükür!!
Hamzalı Barajı yapıldığında Büyükçekmece Gölü'nün içme suyu havzası rolünden çıkmasıyla Katarlılara malikane konseptli yapılar için geniş alan kalacak.
bulunsun..
''Yaklaşık 689,049.05 metrekare yüzölçümlü imar parsellerinin 1 milyar 420 milyon TL (KDV Muaf) bedel üzerinden şirketimizce satın alınmasına ilişkin; şirketimiz ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında 28.08.2020 tarihinde protokol imzalanmıştır''
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...-aldi-6023824/
Alcar dan cikanlari buraya mi toka ediyor spek
Hala basma derdindeler yemezler
Şimdide endex kâğıdı olmuş şereflisi
BIST de bence birçok balon şirket oldu. Bir kısmı neredeyse saadet zincirine dönüştü.
Kısa vade için birşey diyemem ama orta/uzun vadede güvenilir limanlardan biri olarak görüyorum..
Şu an bile pd/dd si ve f/k sı çok düşük..
Yeniden değerlendirme sonrası iyice dip olur..
Gelirleri gayrımenkul satışına değil daha çok kira gelirine dayalı..
Zaten düzenli temettü de var..
Sadece sabır gerekiyor..
Becerisi ve cesareti olan için arada trade imkânı da veriyor..
Bu Bist ortamında daha ne olsun?
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha ne kadar tutacan
Kapanış 19 üstü bekliyoruz. YTD.
Ah ah beklentiler, beklentiler. Mal bu belli. Ne zaman oldu beklentiyi karşıladığını görmedim. Artı kapatırsa iyi.
********* panayır çakalları sizi benim gibi sıradan yatırımcı bile sizi çözdü 6.5 yıldır elimdekilerle birlikte size bakın nereden döşüyeceğim malı ne oldu asansör formasyonu yemiyor degilmi istediğiniz çakalligi yapın ben hedefe kadar işlem yapmayacağım milletin elinden alacağız diye 16.50 den mal satıyordunuz şimdi 18.50 den alıyorsunuz ky 'nın 3 kuruşluk mallarına göz dikmiş hırsızlar
Bu arada spk yapılan dilekçeler bence azda olsa ise yaradı ufakta olsa ceza almışlar bu bile iyi gelişme emeği geçen arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim
ERGAZI kardeşim maslakta büyük çekmecede arazi fiyatlarını son günlerde satılan gayrimenkullerden gördük bakalım bu değerlendirmede hangi emsal fiyatları baz alacaklar eninde sonunda pendoranin sihirli kutusu acilacak
Son dakikaya kadar uğraştı korku salarak..8 aydır satmadım..eninde sonunda gelecek istegim fiyata.ss