KY denilen hayalet neyse, eline hasbelkader portföy yönetimi geçmiş zat da aynı vagonun yolcuları.
Printable View
KY denilen hayalet neyse, eline hasbelkader portföy yönetimi geçmiş zat da aynı vagonun yolcuları.
Sevda yüklü kervanlar
Senin kapından geçer
se el salla emi.:wave:
Zirve+2 müşterisi muhterem, zat-ı aliniz bu aralar sizden beklenmeyecek tarzda pek de faalsiniz. Diğer forumda kadayıfın altı kızardı :hah: düğün evi tefçileriyle durgun sularda takılmak sağlığınız için daha elzem. Burası daha ham, size göre henüz erken. Uyanık Ali den size naçizane öneri.
Uyanık Ali kızaran kadayıfın altı yanmasın diyerekten 14.43 verdim gitti. :bravo: Elimizde kalan tek bu sazan. İdare edeceğiz gariii...
Akıl kıtlığı zor zaanat vesselam.
Dün 19.34+2 elimize verdiler bir kısım. hayır borsa iyesinden gelir mi? dersin :(
Deve yavrusunu severken komaya sokarmış seviyorum seni deve.
Bu kervan adı üstün gider gelir. Bir yerden al bir yere götür geri getir hesbı adına yakışır hareket.yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
qodumun kağıdı ritme göre zıplamak yasak olum. Hadi yasak dinlemedin. Nerede görülmüş merdiven aşağı RİTME GÖRE ZIPLAMAK. Yerçekimi diye bir şey var üleeyn.
Müziğin sesini duymayan Z.Yağlı bademin tıfıl çocukları dans edenleri deli sanıyor.
Hisse senedi sahibi, hem aptal hem de küstahtır.
Aptaldır, hisse senedi satın almıştır.
Küstahtır, bir de kar payı ister.
Deli mi ne?
17.50 , 17.40 der mi ki???
Derler derler bu kadar olumlu habere blançoya tepkisiz kalan hisse herşeyi yapar yapar.16,88 gapı kapatmak isteyebilir. Bu haberlerler ve blançoya. Normalde iki hafta tavan yapması gerekirken neler yaptılar onun için herşey beklenir.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
19-74 de der mi ki.?
Hisse zor bir hisse ama Sirket tam anlamiyla inorganik buyume adayi bir sirket..
Ayni hektas gibi Her sene enflasyon oranindan cok daha fazla ciro yapacak cok daha fazla kar edebilecek bir sirket..
Bu tip sirketler genelde yuksek F/K dan fiyatlanirlar.
Mesela bizim 2019 ciro 687 kar 75 ken
2020 yilinda ciro 1 milyar tlye kar da 122 ye cikmis..
Ciro gecen yila gore %46 kar ise %63 artmis..
Belli bir seviyeye kadar sirketin enflasyon oranın cok uzerinde kar ve ciro artisi elde edecegini düşünüyorum..
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çeyrek akıl Uyanık Ali'nin dolduruşuna geldik. Dün zirve fiyat bir kısım aldık. Bugün? devam mı? Bu gidişle Tükkanı tamamen buraya taşıyacağız gibi görünüyor. Londra hele bir rahatlasın.
Bu gün 3 tane olumlu haber geldi hala yerlerde sürünüyor yok böyle bi baskı başka hisse bu kadar haber karşın en az bir ay tavan giderdi yuh diyorum hala yerlerde sürünüyor utanmasalar tavan yerine taban taban yapıcaklar yuh yuh. Bu gün ekside kapatırsada şaşırmam bunların yaptıkları adilikden başka bişey değil Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Resmen asansör hisse oldu bunu nasıl yıldızlı pazarda tutuyorlar hayret. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Develerin hareket zamanı yakındır belki yarın belki daha yakın .Yeter bu kadar dinlenme.
Çıkamayan hisse düşer ama öle ama böyle demekki bilmediğimiz bişey var bu kadar olumlu haberin yanında olumsuz bişey varki çıkmıyor yoksa dediğim gibi blanço olumlu temettü olumlu bedelsiz olumlu e daha ne olsun demekki olumsuz bişey var bunları baskılıyor yoksa şimdiye bu hisse çoktan 100 ve üzeri olması gerekirdi kent den ‘ fazlası var eksiği yok kent kaçta bu nerde. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Haberler bize bundan sonra gerçekleşecek fiyat hareketinin nedenlerini mi söyler, yoksa şu ana kadar gerçekleşen fiyat hareketinin sonuçlarını mı? (Haber başlıkları geçmişi mi gösterir, yoksa geleceği mi haber verir?
Piyasa haberleri değil, haberler piyasayı takip(mi?) eder.
Herhangi bir haber, ya da haberler serisi ilerlemekte olan bir trendin gerisinde yatan neden değildir.(mi?)
Mevcut haberler ve politik gelişmeler sadece anlık öneme haizdir, kısa zaman içinde unutulacaktır; piyasa trendleri üzerinde olduğu varsayılan etkileri, sanıldığı kadar ağırlıklı değildir.
Sakallı amca yüzyıl önce şöyle demiş;
Piyasa trendlerini haberlerin sonucu olarak değerlendirenler haberlerin önemini doğru tahmin yeteneklerine güvenmektense at yarışlarında daha fazla şansları olacağını düşünmelidirler. Bu nedenle; Ormanı görebilmek için çevredeki ağaçlardan daha yüksekte olmak gerekir.
Zaman bizim adımıza karar verir. Son söz daima onun.
İlk dalga fazla uzamadan sona erer. Bir önceki trendin gücü yeniden baskın olur, dalga hızlı bir şekilde söner, geri alış yapar, ancak tümüyle yok olmaz
Düzeltmenin ardından dalga çok güçlü bir şekilde geri döner; (hadi inşalla) hacimli ve momentumludur. Tereddütleri olanları da ikna eder. En uzun ve temel rallidir.
Zirveden bugün de bir kısım alım gerçekleşti.
Düz ovada yatay seyir de olabilez mi?
Mikro düzeyde şirketten gelecek olumlu ya da olumsuz haberlerin hisse senedinin trendine yön vereceği algısının hala devam ediyor olması, kendilerine KY olarak adlandıranların tekrar tekrar kendi kişisel deneyimlerinden ders alamaması. İstisnasız bütün forumlarda;
Yuh artık bu haberle de hisse gitmezse nasıl gidecek
Anladığım kadarıyla herkez dolmuş trenin kalkmasnımı bekler acep
Ondan şüpheliyim.
Bir hisseyi bir diğer hisseyle temel (ve teknik) analiz itibarıyla karşılaştırmak, elma ve armudu karşılaştırmak olur. Kent gıdanın borsa mazisi yanında bu hisse daha henüz bebek bile sayılmaz. Artı kent gıdanın takas dökümünü bir göz atın derim.
Forumda bu yoğunlukta negatif enerji yaymak da ne kadar rasyonel bir davranış tartışılır. Biraz daha hassas davranmakta yarar var diye düşünüyorum.
Sessizlik iyidir diyorsun saygıyla karşılıyorum kardeşim bizimkisi sadece yorum düşünce kimsenin ekmeğine mani olmak istemem.Herkeze bol kazanç ve selamlar sesizlik moduna geçiyorum saygılar
Muhterem 19.99 sonrası oluşmakta olan üçgenin 3 dalga mı ya da 5 dalga mı gelişecek beklemek gerek. En geç cuma'ya çıkmaz ise (mazallah senden bahsetmiyorum :hah:) muhtemelen 5 dalga oluşacak. Bu durumda 17.60 seviyelerine gözardı etmemek gerek. Vakko'dan dönenleri hepsini tüketmesen iyi olur. Gerçi +, - %2 pek önemli değil ama. Çeyrek akıllıdan bir öneri gibi düşün.
Zamansız öten horozu keserler.
İstikametinden şaşan develeri de kurban ederler.
Yolunuzdan şaşmayın eyy develer.
Yeni uretim bantlarinin devreye girmesiyle 250 milyon civari ciro garanti oldu.
2019 ciro 687 milyon
2020 ciro 1 milyar tl
2021 ciro 1.250 garanti gibi ustuyse sirket alimi ve Walmart etkisiyke 1.5 milyara kadar olabilir..
Ozetle bir seviyeye kadar cirosunu her sene %30-50 arasi arttirma potansiyeli olan bir Sirketimiz var..
Gerisi piyasanin fiyatlamasina kalmis.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün resmen bir alt lige küme düştük iyi mi. Zirve fiyatlardan kucağında hisse bırakılmış biri için alışılmadık bir gündü. İlk kez günlük dip fiyattan 2 kademede hisse al. Olacak iş değil. Uyanık Ali nin işgüzarlığı. Yarın rutin hayatıma dönerim umarım. Seans açılışı zirveden son alışı yapar, köşeme çekilirim. Korkarım benim totem bozuldu. Hadi hayırlısı.
Z.Yağlı bademlerde ne para varmış arkadaş. Sat sat bitmek bilmedi. Zinhar boşuna değilmiş. London CİTY den mahalle satın almalar. Doğa ana gibi maşallah. Ağaca su yürürken ilk bademler çiçek açar. Nazar değmez inşallah. Mevla verdikçe veriyor.
Bizim bir kedimiz bile yok.
Naifliğin bu kadarı da pes dedirtiyor.
Adam kumar masasında oturduğunun farkında bile değil.
Eşit şartlarda kağıt dağıtılsa ona da amenna diyeceğim. Öyle bir kumar masası ki, rakibin sürekli kağıt çalıyor.
Londra kripto CAİZCOİN de çıkarmış. Zamanın ruhuna uygun.
16,88 deki gap bölgesinimi doldurmak’mı istiyor acaba
Kervan (alış)yolculuğum bugün nihayetlendi. Dün totem bozuldu ya, Henüz doğmamış toruna mı ya da torunun evladına mı kalır bilinmez artık. Hele yeni evdeki çürük elmalar bir temizlenerekten sil baştan döşenip, donatılsın. O zamana kadar iki yakın istasyon arası misali gidip gelir kervan.
Biraz da sevgili sakallı amcanın yadigarına takılayım. Bu günlere gelmemizde üzerimizde çok emeği var. İtirazın mı var uyanık?
Kavgasız gürültüsüz bol kazançlar dilerim sevgili forumdaşlarım.
Yolculuk nereye, ben anlayamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Ali Doğan, mecazi anlamda söylenmiş sözler. Bu hisse için ayırdığım portföy tamamlandı. Bundan sonra bu forumda birşeyler karalamanın artık anlamsız, bir mana ifade etmeyeceğini düşünerek artık aktif olmayacağım.
Yazıdaki ikinci parağraf yönlerdirmeye girer. açıklaması benim anlayışıma göre etik olmaz.
Dün uyanık ali, hissede ne olabileceğine dair subliminal mesajı benim üzerinden vermişti. :hah: Ali arada bunu yapar. Kendisi hem deli hem çeyrek akıllıdır.:kahkah:
Mesele nedir bilirmisin yegen. Mesele tahtacinin isbank mobil borsa yukselenler listesine girmek istememesi. Dotunden korkuyo lot kaptiracagim diye parasida yok surup yukari temizlemeye. Is te boyle durum nacizane
Düne bak bir de bu güne cüss deve diyesi geliyor insanın. Tam kumarbaz kağıdı yaptılar. Bul deveyi al parayı misali.