Var mıymı$ pozu ki ?? )))..
Bear Bull'dan liste almı$ deyollar "engelli" style.
Printable View
kentuf ???
Biden tecrübeli devlet adamı olduğu için yönetime geldiğinde akp ile önce diyalog yolunu tercih edecek diyorlar..Suriyede, Libyada, doğu Akdenizde ve s400 konusunda vs. dediklerini yaparsak, akp-Biden ilişkisi düzelir deniyor..ama bu seferde MHP ittifakı bozulacak ve çatırdı burdan kaynaklanıyor deniyor..çünkü birlikteliğin altında özellikle dışardaki milli politika var..
şimdilik AKP, Bidene yeşil ışık yaktı ve faiz lobisinin yanağına öpücük kondurduk..ama devamı olmayabilir..herşey ittifaka bağlı, daha doğrusu milli politikaya bağlı..çok yakında Mhp den ilginç çıkışlar bekliyorum
Aksam seansına sembolik long.
Konuşulduğu kadar sert kısıtlamalar geleceğini düşünmüyorum.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
333 yıl oldu o iş tespit edileli .. İshak Nevzat ( kod adı isaac newton , gizli müslümandı ) ağaçtan kafaya elmayı yiyince ( sene 1687 önde zeytin ağaçları arkasında züleyha , yar yar sen kara saplı ) yer çekimi kafasına dank etti... yani bi şeyi yukarı fırlatınca ( mesela pizza hamuru ) daha hızla geri geliyor yani daha kısa zamanda ...
bi tane de manyak vardı tas suda yüzünce anadan üryan dımdızlak hamamdan fırlamıştı ... aha işte o da destek ( süppört ) direnç ( rezisdans ) dediğimiz şeyi keşfetmişti teknik analiz hülyasındaki ...
geçen hafta short pozisyondaydım cuma günü stop oldum bugün olanlara bak :)
[IMG]https://i.hizliresim.com/OykQ2i.jpg[/IMG]
saray açıklama yapıyor
1000 dene alış girmil bakalım silmezse
kısıtlama beklentisi bitti
yarın tepki gelir muhtemelen
500 puana kapandım. Çıtırlık 10 dkda iyi oldu iyi akşamlar.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben neden long olamıyorum!..
Bu psikoloğun konusumu,psikiyatristin konusumu?
Tedavi olmak istiyorum...:kahkah::kahkah:
Kuşlar uçmaya devam şşşş.
virüs hücreye girmeden önleyici tedbirler almanız gerekir... hücreye girdi mi nanay .... adaçayı ebegümeci karışımı var onla gargara yapılıyor... uçucu yağlar var nioli gibi( aktarda satılanlar değil !!! eczanede satılanlar ) o uçucu yağlar da koklanıyor ,ortama su içinde dağıtılıyor falan filan , maskenin bir ucuna damlatılıyor kıyafetin bir ucuna eczacınıza danışınız o da bilmezse ısrar ediniz eczacılar odasından bilgi alsın aktarsın .. o uçucu yağları kesinlikle cilde değdirmiyorsunuz aman haaa sakın sakın !!! .. uçucu yağlar korona virüs ( cavit 19 benim koyduğum isim ama millet her nedense ısrarla corona 19 demekte ilginç ? ) yazarsınız arama motoruna mesela bing de arayın yandex te mesela ask.com var mesela duckduckgo var başka arama motorları da var siz en pratiğinden google layın.... gerçek hipoklorözle fısfıslarsınız etrafı kendinizi falan filan... ama öyle fişe takılıp da su tuz karışımı ile olan hipoklöröz olmassss !!! normal hastanelerde kullanılan hipoklöröz olacak farmisol ya da eşdeğeri diğer markalar...
her şeyden önce kesinlikle üzüntü ve korku yok ! üzüntünün ve korkunun insan bedenine ruhuna ve düşün dünyasına verdiği tahribat , fıtrartı ile uyumlu değil... sakin olunuz ... güzel şeyler düşünün geçmiş olsun
hafta ici 21.00 ile 05.00 arasi hafta sonu tam zamanli sokaga cikma yasagi
Hamamlar masaj salonlari kapali olacaktir diyor :) CHP ye taktigi gibi hamam ve masaj salonlarina takmis bu
virus 21 ile 05 arasindami yayiliyor ?
konuşma bitse endeks çıkacakta
şimdi cehape ye giydiriyor başkan
Geçen bulgurdan tatlı olur mu diye tarif bakıyordum. Biri tarif vermiş içeriğe tereyağı da koymuş Bir kadın da yorum kısmında tereyağ yerine margarin olur mu yazmış. Tarif veren de olur xyz hanım demiş.
Ben de ilk denemede 5 liralık malzeme içine 50 liralık tereyağdan koymak riskli diye düşünmüştüm, ama muhtemelen kadının durumu farklı.
Bu durumda long olmaya korkmak normal.
bu sokağa çıkma yasağında bi şey anlamadım ... 20 yaş üstü 65 yaş altı olan yurt paydaşları , akşam saat sekizden sokakta mı kalmayacak evine - ana yurduna (dinlence yurdu ) dönmüş mü olacak , yoksa saat sekiz oldu mu herkes evin yolunu mu tutmaya başlayacak bi şey anlamadım halen
Long olmaya alışırsam,algılarım bozulacak,iki tarafa da hata yaparak girecekmişim gibi geliyor...
Mesela tepe konusunda sezgilerim güçlü...
Dip konusunu beceremiyorum...
Aslında trader olarak yarım yamalak gibiyim...
misal consensuz şiir gibi trade ediyor...
dev opera binası yapılacamış..
[IMG]https://i.hizliresim.com/7rWbSM.jpg[/IMG]
umarım burdan tepip yarın onaya giderde oradan shortları geri yerine koyabilirim
1491 zorda oraya yaklaşsa yeterli benim için