Dow...23,525...
Nıkeı... 22,500
naşdag...6,385..
çküş başlıyor.....şon çırpınışlar ......arkalarından..........,,,, biş100..................çökeçek ...........
Printable View
Dow...23,525...
Nıkeı... 22,500
naşdag...6,385..
çküş başlıyor.....şon çırpınışlar ......arkalarından..........,,,, biş100..................çökeçek ...........
yükşeliş başladımı yazarım
iyi akşamlar.arkadaşlar
.........................................
varantta üzülmeyeceksin üstad..kar kardır..ben thdmf leri 20 sinde 0,30 dan aldım 0,33 den verdim..uçtu gitti :)dün erivf 0,30 dan aldım 0,40 dan verdim..bugun akdvm 0,27 den aldım 0,30 dan verdim şu an 0,52 :( erivf 0,32 den aldım 0,35 den sattım şu an 0,31 :)
kısmet yani karı görünce satmak mantıklı :)
BUTÜN DÜNYA ENDEXLERİ ÇÖKEÇEK bu tarihi not alın
Hocam hepsinden önce senin Türkçe çökmüş :)
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
alibey thyao çok sismedi mi?
Artık satım zamanı geldiğini düşünüyorum. 31 Ocak vadeli THİVO satım varantı almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
XT1635-02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vrnt arkadaşa kesinlikle katılıyorum. en geç 1 aralıktan itibaren tüm yabancı borsalarda % 10 luk bir düşüş yaşanacak. hepsinde shorttayım biraz biraz...en çokta dax shortta.
elimdeki THIVO satım varantını verip UZIDB aldım 0.33 endeks alım varantı
Alibey endeks alım varanti duruyor mu halen
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzidb
UZDCJ aldık, 0,30 dan ve UZİDB aldık 0,22 den. İşimiz yarın zor.
amerikanın biraz daha süresi var.. ama daxa pis verecekler...
almanyada faizler sıfır arkadaşım dax o nedenle ciddi yatırım enstrümanı..neye dayanarak verecekler diyorsun açıklar mısın?
sen uyanık mısın adın mı uyanık arkadaşım... grafiğe bakarsan koca omuz baş omuzu görürsün... hedefi de 12300 ler ve aşağıda bir sürü devasa gap var. Amerika yukarda yataya girerken Avrupa borsaları çökecek önce Amerika 15 gün sonra... ha bu kadar adam fikrini yazıyor onlara açıklama sormuyorsunda niye bana soruyorsun o da bi garip???
Merhaba arkadaşlar THY de 11,20 civarında thıjn den çıktım, artık düşer diye. 100bin adet kadar Thıvg ve h aldım ama hüsran. Düşer dedikçe çıkıyor. Kararsız kaldım artık düşüş başlar mı yukarı devam edermi kestiremez oldum. 0.50 civarı aldığım varant 0.07 oldu. Bir miktar yükseliş thıjn de var elimde ama yine zarardayım düşüş varantından. Çıkış devam eder mi acaba. Tavsiye olarak ne yapmam gerekiyor vaktinizi ayırıp yazarsanız çok memnun olurum. Çok teşekkür ederim.
LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gulesci bende sorttayim sonumuz nolur bilmiyorum hayırlısı olsun
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın mgulesci valla ben de THİVL satım varantini almak istiyorum elim gitmiyor. Ama 13 olduğunda THY dayanamayacam ve THİVL yi o andaki fiyattan alacağım.
Ben zamanlamayı tutturamadım inşallah siz tutturursunuz ama Aralık ayı genelde satışların yoğun olduğu kanaatindeyim. Maliyeti düşürüp beklemeye devam. Sürekli çıkacak değil ya.
LG-X240 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garantinin alım varantı Gribc yi, Garan 9,30- 9,40 tan alıp, 9,70- 9,80 olduğunda satmayı ve satım varantı Grist alıp düşünce satmak ta iyi kar bırakıyor.
Thyao buralar tepe diye ümit ediyorum artık
Thivl bende yüksekten yakalanadim 48 kurustan pazartesi alacağım maliyet dusurmek için vadesi 2 ay daha var
Varantta cazibe yuksek oldugu icin sonunu dusunmeden alim satim yapmak en buyuk yanlistir arkadaslar unutmayin biz kesinlikle ne dibi ne tepeyi yakalayabiliriz. Cok yukseldi diye alinan satimlarin cok dustu diye alinan alimlarin sonu husran olabiliyor. Tombul kusda oyle islemler donuyorki aha dondu dedigin yerde yukari ziplamaya devam ediyor. Bende uygun bi yer bekliyorum ama millet satima yuklendikce kaldirabilirler. Umarim zararlarinizi cikartirsiniz. Elimde tcell alim var ayin sekizinde almistim yariya dustu simdi ise maliyetimin %50 yukarisinda cikacagini biliyodum ama maalesef zaman en buyuk sıkintimiz. Spot 1 hafta sonrasi bile aldigin seviyeye gelse varantin o seviyeye gelmiyor zamansalliktan. O yuzden cok cikti satim alayim cok dustu alim alayim hatasina dusmeyin. Pacal belki alin zarar az olsun. Bir anda yuklenmeyin. Yaptigimiz en buyuk hata bu zaten. Bi anda %100ler yapan varant yakalayalim istiyoruz ama hayaller uzay gercekelr yeralti. Zarar da israr bazen husran olur. Umarim tombul kusu hunharca almaya devam etmezler ama ben sahsen bi 14 denemesini yapacagini dusunuyorum bu hafta ici. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir. Sahsi dusuncemdir. Dibin dibi zirvelerin zirvesi vardir unutmayalim. Takip listemde Gozum gozbebegim eregl de tcell den sonra. 8.00 alti gorursem yapisirim. Oraya kadar verirlermi bilmem ama benim icin muthis bi kiyak yapmis olurlar.
Lenovo P1ma40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kısmını vermiştim yarısı duruyor ama versem iyiydiÇünkü vade kaybını fena kullanıyor iş yatırım. 0.26-28 arası vermi,ştim maliyet 30 civarı idi. Cuma 23-24 kapattı ama aynı verilerle açsak bile 20-21 açar muhtemelen. Aynı fiyattan açması için viobun 0.40-50 artı olması lazım. önceki tecrübelerime ve dayanak fiyatına uzaklşığına göre. Ocak vadeye geçecektim fırsatım olmadı UZDCJ daha mantıklı şu an Endeks hızlıca yukarı atar 135 bin vadeli bulursa o zaman bendeki daha fazla pirim yapar. Bu arada THYO varantı özellikle satımda dikkatli olun en azından gün içi tepelerde pirimli iken açın derim. Mal toplu olduğu için önü açık 15 deolsa 20 de olsa kime ne %90 ı neredeyse yabancı da ha olurda siyasi bir olumsuzluk olur ve yabancı satayım derse o zaman başka.
KCIJD - V
için birşeyler yazabilecek arkadaşımız var mı.?
Koskoca koç holding hala düzeltme yapmadı yukarı doğru
Erken gittin bebegim eregl ama ben asagida bekliyo olucam nasil olsa firsat verecen gene :D
Yazımda UZIDB nin eksi açacağını belirtmiştim sabah güzel alım fırsatı verdi.Sattıklarıö 0.19 ve 20 den koyup 0.27ve 28 den boşalttım.Sabah yine UZDCJ aldım 29 ve 30 dan duruyor.ikiside 135 bin dayanak DB ile biten Aralık vade onun için haretleri marjı geniş 31 Aralıkta 135 bin olur diyorsanız tutun yada kapanışta verip sabah alabilirsiniz.aşırı yukarı gap yapmadıkça kaçmaz UZDJG Ocak 30 vade daha rahat ama marjı düşük.THYO için satıma erken demiştim mal toplu ağalar ne zaman tamam derse o zaman düşer.Farkındaysanız bazı günler tek başına tutuyor endeksi lokomatif oldu.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks gevşeyerek açılış yaparsa yarın GRİBİ veya AKİKJ alım varantina giriş yapılabilir. Açılışta endeks yukarı yaparsa bekleyip 106500 de endeks satım varantı UZDSH alınabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi risk anlayışına göre hareket etsin. Sonuçları kendisini bağlar.
Endeks yukselisle acilis yapar. Msci Turkey dun aksam kapanisimiza gore 0.90 + kapatti.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bişey sorucam yeniyim ve uzdsu ya az bi miktar para yatırdım deneyim maksatlı.nedir bu uzdsu vadesi dolunca sıfırlanıyormu ve vadesi nekadar nasıl öğrenebilirim.tşkler.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında fiyat beklentisinden ziyade 15 dk lar ve saatliklerle çalışan bir ao lu sistem kurup ona göre alım ve satım yönüne geçseniz başarı şansı artar gibi. Ben ereğlide genellikle ao larla alım ve satım noktalarımı buldum.Ancak genellikle her iki durumda da karı erken realize ettim. Bu da psikolojiden kaynaklanıyor sanırım kendi eksikliğim olarak.
Haklisiniz. Aslinda tcell den cikamadigim icin kacirdim diyebilirim. Erken gittin dememdeki kastim oydu aslinda. Gerci 8.20/8.30 arasina gelseydi de kacirmazdim. Bugun aldik bakalim hayirlisi gunun en dusugunden ocak sonu vadeli.
Kap : Dbagl
acıklama usd1a.v varantı nakavt olması sebebıyle ısleme kapatılmıstır.
Hocam bilmeden etmeden para yatirmayin .. 10 tl de olsa yatirmayin. Girdiginiz varant endeks satim varanti. Endeks eksiye gectikce varantinizin degeri artar, endeks ciktikca duser. Ocak satim varanti almissiniz 31 Ocak 2018 vadeli.. Gireceginiz varantlarin vadesini ,islem yaptiginiz sayafadan gorur
Hocam bilmeden etmeden para yatirmayin .. 10 tl de olsa yatirmayin. Girdiginiz varant endeks satim varanti. Endeks eksiye gectikce varantinizin degeri artar, endeks ciktikca duser. Ocak satim varanti almissiniz 31 Ocak 2018 vadeli.. Gireceginiz varantlarin vadesini ,alim satim yaptiginiz sayfadan gorursunuz.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tşkler sadece deneyim maksatlı küçük miktardı forex e benziyor ama birazdaha tehlikeli gördüğüm kadarıyla.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.