YYAPI icin de dusuncelerinizi destek direnc fikirleriniz ogrenmek isterim.
Printable View
YYAPI icin de dusuncelerinizi destek direnc fikirleriniz ogrenmek isterim.
hocam isterseniz bana da özelden söyleyebilirsinizSM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam,isyat listedeki kagitlarimizdan biri. Bugun 3,51 den biraz aldim. Uzun zamandir bir hareket yapmiyor. Değerli yorumunuz nedir? Ytd.
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senkron çok iyiydi değerlendiremedik o ayrı Çelik hocam Yatırım tavsiye olmayarak paylaşırsanız yada arkadaşların dediği gibi çıtlatırsanız her zaman olduğu gibi herkes kendi kararını verecektir.
Üstad bir kaç kendini bilmezin laflarına kızıp senkron gibi güzel kağıtlardan bizi mahrum bırakma. Akşamı zor ediyorum senin ve sayfaya destek veren diğer arkadaşların yazdıklarını okuyabilmek için. Ben kendi adıma sizden razıyım. Allah’ta senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yyapı ıeyho ygyo kumbara hisselerimizdi 7.8 hedef vermiştim ana kağıt 15 lirayken paylaşmıştım yolu uzun demiştim biz her zaman olduğu gibi %100 gördükmü yarısını cıkalım derken bazen hepsini cıkıyoruz ki bende öğle yaptım diğer fırsatları kacırmıyım diye gel görki kacırmak istemediğimiz fırsatlardan yeşil kadar para kazanamadık
İyi aksamlar cumleten celik hocam ostim beklemeye devam ediyorum lakin ne gitmeye ne dusmeye niyeti var gibi tum seans oldugu yerde duruyor 3 gundur ne dersiniz sirasi ne zaman gelir
Neredeyse ayni durumu yasadim. Ben de bugun ayni dusunceyle tamamini cikardim. Sonra da kanal direncini de aşacağini dusunerek 2.8 den alıp sonucta terste kaldım. Biliyorum yolu uzun fakat bazen bu sekilde prensiplerime de uymayacak sekilde hareket edip yanilinca sinirimi bozuyor. Neticede yeni maliyetlendim. Taşımaya devam hisseyi:)
baskılanan tahtaların sıçraması pek olur sabırla beklemek lazım bu baskı boşuna değil ilerki günlerde anlıyacaksınız vkgyo ayen bunlardada baskılar var şu yıllık listemde baskılanan kağıtların hepsi alıp başını gidecek nasibi olanlar sabredenler kazanacak etmeyenlerde izliyecek şimdi baktım öğle koşacak hisse varmı diye şimdilik sisteme 2 hisse düştü ucuz değil o yüzden gerek yok ben ucuz hisse seviyorum pahalı sıkıntı
Bu arada Biden yemin etti. Trump başarılar diledi. Amerika Borsaları güzel karşıladı. Yarın bist te olumlu başlar umarım . Ytd
Ucuz hisse var bunlar olurmu . Ieyho , KUYAS, Tektu, IHLGM, yggyo ...
Link hakkında düşünceniz nedir?
Hayırlı Geceler Çelik Hocam Pagyo da hareket başladı mı sizce.. Yarumlar mısınız ? Hadad fiyatınız var mı?? Tşk.ler
Eski takip ettiğimiz ALGYO ya en benzer iki gyo. Biri PAGYO ve YGGYO
sen zarardan cıktıysan iyi ıhlgm de ben halen zarardayım 1.56 maliyet yarın bende zarardan cıksam artık :)muco vampiri yedi bitirdi bizi gerci ben sabırlı ve inatcıyım :) cıktı cıktı cıkmadı çocuklara miras bırakacam :)
Çelik hocam yıllık liste 2021
1. ısyat ....3.43 => 16.0
2. Petkm...4.79 => 13.4
3. Afyon...4.43 => 40.0
4. Pagyo....6.37 => 20.25
5. Ozgyo....2.23 => 35.40
6. Ekgyo....1.99 = 12-14
7. Trgyo....3.74 = 17-20
8. Tektu....1.92 = 35 -40
9. Brksn....7.33 = 25-30
10. Polho...3.85 = önce 9 sonra mrshll
11. ısdmr....9.62 => 40.5
12. Sanko...7.85 = 27 veya 54
13.gsdho...2.45 yıllık (B) = 9
14.usak...2.29 = 8-9
15.cemts...16.66 = 100-150
16.mndrs...3.10 => 50.60
17.gsdde...4.95 =
18.ıhlgm...1.27 => 7 => 22
19.ykbnk...3.09 =
20.zoren...2.70 => 13.4
21.ıttfh....2.25 => 12.3
22.gsray..3.98 => 20.25
23.yyapı...1.83 => 7-9
24. btcim....4.75 => 17.18[/QUOTE]
İyi geceler değerli arkadaşlar, çelik üstad alcatel 2-3 aylık periyotta nereleri hedefleyebilir,fikriniz nedir
Çelik hocam geçenlerde bahsettiğiniz alka baya gitti 2-3 gün üst üste lakin alamayıp izledim sadece. Haftalık ya da yarın için sisteme takılan bir şey var mı acaba? Sistem hiç sektirmiyor maşallah tebrikler.
Yarın için
anele
hlgyo
bakab ytd
İyi geceler, teşekkürler
Teşekkürler hocam , mtryo çok hacimsiz seyrediyor ve bir hareket yok beklemekte fayda var mı sizce ? Bu kağıt için çok kararsızım sizde nasıl duruyor acaba? Şimdiden teşekkürler , iyi geceler dilerim.
[QUOTE=nirvana7;5100832]İyi geceler değerli arkadaşlar, çelik üstad alcatel 2-3 aylık periyotta nereleri hedefleyebilir,fikriniz nedir[/QUOTE
GÜNLÜK SAT KONUMUNDA AMA 31.ÜZERİNE ATARSA AL POSİZYONUNA DÖNER HAFTALIK DİNLENMEDE AYLIK TERS CEKİÇ VAR DÜŞÜNDÜRÜCÜ İZLEMEK LAZIM BEN BU HİSSEYİ 6Ç50 CİVARLARINDA PAYLAŞMIŞTIM BANA GÖRE PİRİMLİ
İyi geceler link ve despc hakkında düşünceleriniz nedir
Çelik hocam iyi geceler.işteyim ara ara takip ediyorum.hepsini okudum.Lkmnh ve klmsn için bi çift laf edersen sevinirim.sabırla tutuyorum hocam.tşkler.iyi geceler.
Bugün yakından takip edeceğim hisseler
KLMSN, MEPET, CEMTS ve BIZIM YTD.
Bugun oyakc ve bntaş gidermi?
Günaydın hayırlı sabahlar cümleten malum işe gidiyorum Boooll kazançlı bir gün olsun esma sorularınızı cevaplıyor sağolsun kolay gelsin
Herkese hayırlı günler. Herkesin yüzü güler umarım
Selamunaleyküm.günaydın hayırlı sabahlar.bol kazançlı sağlıklı bir gün olur inşaALLAH
anele ve hlgyo için destek direnç bilgisi paylaşabilir misiniz