https://i.hizliresim.com/SMT898.jpg
Internette heryer etil alkol, imbik, anason satıcısı dolu, sosyal medyada herkes nasıl damıtacağını konusuyor.
Üretim 20 milyon litre azaldı ise, tüketim emin olun 30 milyon litre artmıştır.
Printable View
https://i.hizliresim.com/SMT898.jpg
Internette heryer etil alkol, imbik, anason satıcısı dolu, sosyal medyada herkes nasıl damıtacağını konusuyor.
Üretim 20 milyon litre azaldı ise, tüketim emin olun 30 milyon litre artmıştır.
Yeterince salladık, ben bir BAG-GUR mayaşımı çekip geleyim, Reyise para lazımdır akşama rakı çekecem.:bravo:
Buralar size emanet, trol falan gelirse salman, hemen gelcek deyip oyalayın.:yes:
Erdoğan: 28 Şubat hadisesi bir darbe hareketidir, ülkemize ağır faturası olmuştur
Erdoğan : Milli iradeyi yeniden egemen kıldık
Erdoğan:"Siyaset kurumunun en önemli sorumluluklarından birinin Türkiye'yi ayağına vurulan darbe anayasası prangasından kurtarmak olduğuna inanıyoruz"
Erdoğan: Bugün açıklanan ve yüzde 1.8 olarak gerçekleşen 2020 büyüme oranımız izlediğimiz politikaların başarısının en somut örneğidir
Erdoğan: "Hedefimiz her bir vatandaşımıza dokunacak, refahı artıracak, sağlıklı ve istikrarlı büyümenin orta ve uzun vadede güçlenerek sürmesidir."
Erdoğan: Reformların devamı gelecek
Söylediği herşeyi itibarsız kılıyor..
Erdoğan : Türkiye hem sağlık hemde önleyici tedbirler hemde ekonomik destekler bakımından herkesin takdir ettiği bir yerdedir .
Erdoğan: Salgın tedbirleri nedeniyle işi bozulan, geliri azalan vatandaşlarımız olmuştur, bunları yakından takip ederek farklı yol ve yöntemle kendilerini desteklemeye çalıştık, çalışıyoruz
Erdoğan : Bugün itibariyle kontrollü normalleşmeye geçiyoruz
Erdoğan : Bilim kurulunun illerinin sınıflandırmasına göre normalleşmeye başlıyoruz . Tedbirler 2 haftada bir gözden geçirilecek . İllerin iyileşme veya kötüleşme durumuna göre tedbirler yeniden gözden geçirilecek .
Erdoğan : Düşük ve orta riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı kaldırılacak diger illerde devam edecek
Ankara hazırmıyız hafta sonu alemlere akıyoruz. 21 milyon sokaktayız haftasonu
Yürü be koca yürekli Reis yine başımı ağrıdı ne diyenceğin diye beklerken. Ama yine boş geldi...Esnafa pek hoş gelmedi. Sadece pazara kapalı gün sayısı indi demek ki
4 te 1 i yırttı haftasonları bizanstakiler dertlerine yansınlar
Erdoğan : Düşük ve orta riskli illerde 65 yaş üzeri ve 20 yaş alti kısıtlaması kaldırıldı
Sağlık Bakanı :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3bf78541f0.jpg
Erdoğan, "Restoran, lokanta, kafe, tatlıcı gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında Türkiye genelinde sabah 7 ile akşam 19 saatleri arasında yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek.”
Erdoğan: İlkokul, 8 ve 12. sınıflar için 81 ilde yüz yüze eğitime başlayacak
Erdoğan: Düşük ve orta riskli illerde ortaokul ve liseler dahil eğitim başlayacak
Saat 19’a kadar açık kalma çok erken , ayrıca seyahat yasağı ne oldu bunun dışında hafta sonu yasak olmayan ilden yasak olan ile seyahat olabilecek mi ? Çok eksikler var
Yüksek ve çok yüksek illerde cumartesi günü yasak yok sadece pazar günü sokağa çıkma yasağı var
Kaldırmadan kaldırmış gibi yapıp.. yada tersi ;) sorun olursa sorumluluk almama..
hem
:) pazar neden yasak cumartesi serbest ???
Reha gayanın memlekettede yasak sürüyor
Yine toplu açılış. Kademeye gerek görülmemiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
:))))))))))))) 3 çocuk da deseydi anlardım..
işallah ellerinde yamuk açılmayı destekleyen tutarlı veri vardır...
yada 2 haftaya az risk olur çok risk.. :)
ha olay vergi/destek sorumluluğundan kaçmaysa ok.. 10 numara hareket
Bu altına ne oluyor bilen var mı...
Orta risk ile yüksek riskli ilin farkı nedir ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim dikkatimi çeken Güneydoğu ve Doğu illerinin düşük riskli olması.
Geçen temmuz güneydoğu ve doğu illerinin hemen hemen hepsine gezdim. O dönem en riskli iller arasındaydılar. Maske, mesafe kurallarını dikkate alan yoktu.
Bir yıl içinde büyük gelişme.
Bu arada sezonun ilk çağlası 100 tl den piyasaya çıkmış market fiyatımı ağaçtaki fiyatı mı çözemedim yarın bakacağım.