Vatandaş kazanacak diyorsun..:oleyo:
Printable View
tamam yabancı kötü niyetli de,ona malzeme vermezsen hiç bir şey yapamazlar.
Sen misin Yenişafak ta akıl veren gibi mi demek istediniz. Nisan'da faiz 25 o vakit. Faiz İndirimi yok.
Varlık alımi baslatilip faiz indirilmez bankalar da daha fazla yipratilmaz ise gene tavan kitler bankalar hatta müthiş olur bankalar için.. fatura yeni merkez başkanına çıkar... yeni safakcilar da manşet atamaz daha bak bu da bir çözüm...
Kral Çıplak Masalı
Günlerden bir gün, uzak bir ülkede, giyimine kuşamına oldukça düşkün, kendini beğenmiş bir kral varmış. Kendini dev aynasında göre bu kral, kendi zekasını çok beğenir, diğer insanları önemsemezmiş.
Yine bir gün, başka bir ülkenin kralı kendisini ziyaret etmek istediğini söylemiş. Kralın geleceğini haber alan bizim kralın aklına gelen ilk şey; “Acaba hangi giysileri giysem” olmuş.
Derhal tellalı çağırmış;
-“Bütün terzilere haber gönderin” demiş. Öyle bir giysi istiyorum ki, dünyada bir eşi, benzeri olmasın. Bana eşsiz bir elbise dikecek terziyi ihya edeceğim. Kıymetli misafirlerimi karşılarken o giysileri giyeceğim.”
Bir müddet sonra, haber her tarafa ulaşmış. En iyi terziler, kralın huzuruna gelmişler, yapabilecekleri tüm modelleri tek tek anlatmışlar. Fakat kral anlatılanlardan hiçbirini beğenmiyor;
-”Daha iyisi, daha güzel olmalı!” diye hepsine bağırıp, çağırıyormuş.
Duruma hakim olan bilge bir terzi kraldan söz istemiş.
– Sevgili kralım, ben size çok özel bir elbise dikeceğim demiş. Kral nasıl olacak diye sormuş.
Bilge terzi her defasında “sizin için çok özel bir elbise dikeceğim” demiş.
– “Öyle bir elbise dikeceğim ki eşsiz olacak! Ne sizden önce, ne de sonra kimse bu elbiseyi giyemeyecek.” demiş.
Kral sevinçle terziye gülümseyerek tamam demiş. Bu işi sana veriyorum!
Bilge terzi:
-”Fakat bir şartım var” demiş. ”Elbisenin dikimi bitene kadar hiç kimse işime karışmayacak, odama girmeyecek.” demiş.
Kral aradığını bulmanın sevinciyle, bu teklifi kabul etmiş. Hemen bir kaç kese altın verip;
-”Haydi o zaman derhal dikmeye başla!” diye emretmiş.
Bilge terzi hemen başlamış çalışmaya. Odasına çekilip, her gün kraldan iki kese altın geliyormuş kendisine. Aradan günler, haftalar geçtikçe kralın merakı artmaya başlamış. Nihayet bilge terzinin hangi kumaşı diktiğini görmek için odaya girmiş. Bilge terzi, dikiş tezgahının üstünde harıl harıl çalışıyormuş. Kral sessizce bir süre terziyi izlemiş, bir şey göremeyince;
– ”Demek günlerdir boş oturuyorsun ha!”diye esip, kükremeye başlamış.” Günlerdir seni besliyorum, her gün kese kese altınlar gönderiyorum bunun için mi demiş?
Bilge terzi sakin ve kendinden emin bir şekilde;
– “Sevgili kralım, bu kumaş çok özel bir kumaş. Bunu sadece akıllı insanlar görebilir.” demiş. Bakın ne kadar da güzel oluyor, öyle değil mi?”
Kral, aptal durumuna düşmemek için;
-”Evet, çok güzel. Demek zorunda kalmış ve hızlıca çıkmış odadan.
Çok geçmeden bu söylenti şehrin her tarafına yayılmış. Kralın yeni elbisesi için herkes; ”Sadece bu elbiseyi akıllılar görebilir!” diyormuş. Nihayet insanlar meraktan çatlamadan merasim günü gelmiş, çatmış. Halk alana toplanmış, meraklı gözlerle kralı beliyormuş.
Terzi kralı giyim odasına almış, eski elbiselerini indirerek ona gerçekten varmış gibi üzerine diktiği elbiseleri giydirmiş. Sonrada kralın karşısına geçip;
-”Muhteşem oldunuz sevgili kralım, gerçekten çok şıksınız” demiş.
Kral, bilge terzinin bu iltifatları karşısında, aynadaki çıplak bedenine hiç aldırmadan;
-”Teşekkürler,çok güzel olmuş, çok beğendim.” demiş.
Kral yeni elbiseleri ile gelmiş merasim alanına. Toplanan halk kralı çıplak görünce çok şaşırmışlar ama kimse cesaret edip de krala çıplak olduğunu söyleyememiş. Birden kalabalığın içinden genç bir çocuk haykırmış;
-“Kral çıplak!”
Bunu duyan halk gülmeye başlamış. Nihayet kral, geç olsa da gerçeği anlamış.
Birgün birisi çıkıp kral çıplak diyecek mi acaba..
200 milyar usd karşılığı TL var..
Dolar olarak taş çatlasa 5-6 milyar usd
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
8d
Avrupa Birliği’nden aşı pasaportu için Türkiye’siz özel zirve
Burada teknikten çok iyi anlayan biri vardı, usd opsiyon da rahmetli olmuştu..
Yarında birileri yolcudur.. Usd
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
33d
Elon Musk çok kızdı. Tesla’yı kapatırım
Normalde ABD hisseleri düşmesi gerek :)
pastada İŞYAT -16.000 SHORT açmış..
şimdi anlaşıldı.
nasıl bir saçmalıklar yazılıyor inanılır gibi değil, bir tane analiz atan yok,
jelibon vardı tırı vırı derdi, tırı vırı
http://blog.milliyet.com.tr/bir-zama.../?BlogNo=42730
KARAR VERMEK İÇİN ACELE ETMEYİN...
Yüksek Faizde, sert dolar yükselişi denenirse
Ararız bu faizi..
Bankacilarla yapılan toplantı canlı yayınlansın kim ne diyor ne karar alınıyor herkes öğrensin millet mazot olmasın.. beni başkan seçerseniz tüm görüşmeler canlı yayınlanacak gizli saklı utulmeyeceksiniz şeffaflığın dibine vuracağız.. enayi keriz olmayacaksınız..
Alkış hulogg
Ne analizi yahu?
Tek adam yarın beratı da getirebilir..
Bunun tekniği analizi mi olur..
Piyasaların içine ettiler.
Fitili ateşle, bekle ki bomba patlamasın..
aynen öyle abi. yarın ne olursa olsun daha ileriki tarihlerde pozları düzene koyacak bir fırsat mutlaka çıkacaktır. en azından zararı azaltmak için. çünkü gruplar arasında da poz farklılıkları, bilgi eksiklikleri mutlaka vardır. olay yarından ibaret değil.
şimdiye kadar pek faize para koymadım ama yarın portföyün yüzde 80'ini vadeli mevduata basıyorum. kalanı full şort ve ek kurşun sağlayan biraz teminat.
Aynı şeyi yazıyoruz
Zamanın ruhunu anlamak için.
Avrupa ve ABD TR ye
Orta Doğu liderlerine çektiği muameleyi çekecek artık.
İnsan hakları demokrasi hukuk konularında yüzeysel bir açıklama yapacaklar.
Artık rasyonel davranacak lar.
Çıkarları gereği neyse liderden iş bitirecekler.
Göçmen gönderme
Bende senin hdp ni görmem.
S400 u askıya al
.....
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen yap Bi analiz, seni okuyalım..
Beğenmek zorunda değilsin..
Benim kanaatimce Naci Agbal yüksek faiz den gitmedi. Enflasyonu tutacağım diye likiditeyi kıstı. Covid sebebiyle finansman ihtiyacı olan özel bankanın insiyatifine bırakıldı. Bana Denizbank 35 bin kredi hazır derken maliyeti %30 brüt. Ziraat öylesine başvurdum 5 bin vermedi. Bu bütün kamuda var. Halbuki önceki dönemlerde lise öğrencisi oğlum dahil herkese kağıt küreksiz vermişti.
Bundan sonra akp nin ve ekonominin dikiş tutmasını beklemiyorum. Akp altın vuruşlarını yapmaya çalışıyor ama kaçınılmaz sona hızla yaklaşıyor. Büyük oy kaybediyor.
akp Kemal Detrviş'in getirdiği ekonomi politikaları sayesinde 2010 yılına kadar geldi. Bu arada devletin malını mülkünü fabrikalarını sattı. Bik aç yıl da öyle idare etti. Sonra 2018 yılında hepsi tükendi satılacak bir şey de kalmadı Londra tefecilerinin eline düştüler.Sonra millete hayal satmaya başladılar.
Şimdi gerçekler ile yüz yüze ve bir çıkmazın içinde dolanıyorlar. Kol gibi borç alınmış gavurdan. Hazine tamtakır. Utandıklarından IMF y ye gidemiyorlar (Ki imf bunlara borç verir mi onu da sorgulamak lazım) Bir de imf ye borç verdik diyordu mahallemizin akp li emeklileri.
Damadın "at izi iti izine karışmış" sözü boşuna değil.
Gençlerin yarısı işsiz. Ülkeyi nasıl terk ederim derdine düşmüşler. 200 ün üzerinde üniversite açmışlar. Hiç biri Dünyadaki ilk 500 e giremiyor.
Yine damadın dediği gibi Allah sonumuzu hayır etsin.
Lamı cimi yok kimse teselli aramasın yarın benim gibi longcuların içinden geçecekler. Hata bizde ki sermaye piyasasına yatırm yapıyoruz. Al doları ,altını çekil kenara
Nedense bu topiği ve yazanlarını eziklemek birilerine prim getirecek sanılıyor. Siz diğer sitenizde böylemi yapıyorsunuz. Buraya geldiğiniz ilk gün gayet kibar ve nazik bir tutum varken. Şimdi bir kaç kat tepeden bakar olmuşsunuz. Önemli bir gelişme var ortada ve bu topik sitenin bir numarası, o yüzden herkes yazacak. İtirazınız varsa şikayet et butonu var. Mesela bizede senin grafikler saçma geliyor, nasıl yapacağız şimdi.
Ahmet mergen mi oldun? Yoksa Selçuk mu?
Ekotürkte 1 saat bakıyoruz, yeter..
Kendi analizini kendine sakla,
Bize de hava atma..
Bu işin babaları varken, sana iş düşmez..
3 kuruş paranıda bitirme buralarda
Kasım 2020..
Toplantı sonucunda garanti 6 lardan kaça te 11 e ralli yaptı aklını aldılar
Hahahahahhahaha analiz diyor rabbim affetsin..
diğer siteme yazmıyorum ben, buradan önce tabiatı bozmayarak ilk olarak oraya devam edecektim ancak arızalar var orada bu oranın eğer varsalar moderetörleri tarafından düzeltilene kadar oraya yazmam mümkün değil,
sayın kızıldağ beni oradan tanımanız güzel ayrıca,...