132.500 altı bozar piyasayı. İnmedikçe bugünlük sorun yok. Üst hedefleri ister.
Printable View
e hadi bugunu kurtardı diyelim. pazartesi biden kabul etti hikayesine 1 haftada ordan satar :)
Merkezî olmayan kripto borsaları var. Ne demek peki merkezî olmayan.
Hesap numarası email tc id nick ve şifresi olmayan borsa demek. Alıp satmada aracı yok sadece platform var demek. Inanılmaz bir şey ama kriptoda olabiliyor.
Alım satım yeri yok demek. Şu bu ülke de değil demek.
Theodex filan bu aracılar eskilerde kaldı.
Şu foruma nick şifre olmadan girebildiğinizi düşünün ve yazı yazınca nick geliyor onun gibi bir şey.
Peki makina senin sen olduğunu nasıl belirliyor nick verirken, yoksa bilemediği için her yazıldığında farklı nick mi veriyor
nasıl bir maliyet edinmişim geçemedi 1407.5 yahu.
O iş yaş abi bence, o şekilde sistem çöker
Makina jetonu kimin attığını bilmesi lazım, zengin daha zengin fakir daha fakir olmalı,parasal platformlarda, kumarhanelerde düzen bu şekilde çalışır, kimi zengin edeceğini makina bilmeli
Özgürlük var Reis. Freedoommmmm diyor kriptolar. Kim kime dum duma. Ohhh sabahlar olmasın. Çal keke.
YKBNK , 2.5 dolar zirve.yani 20.50 tl
şimdi 2.07 tl.
Ortalama 1000 den fazladır..
50k 100k ile oynayan çok kişi biliyorum..
Soruna cevap..
Why not..
Sen o genç yaşında böyle gaydırı guppak bi paltform kurmuş olsan..
Ülkenin başındakilerin her allahın günü soygun haberlerini okuyor olsan..
Kim kime dumduma bi ülkede yaşayor olsan..
Aklının ucundan ulan şu 1-2 milyar tl (dolar neyse işte) alsam kaçsammmmm...mı acabaaa
Diye düşünürsün..
Hah işte..
O düşünmemiş yapmış..
Hiç de bişi olmayacaktır büyük ihtimal..
Yalnız giyim kuşamı falan kaçtığı coğrafya..
Bana acaba şu meşhur mafya babası ile alakası var mı dedirtti..
Dün bofa geliyor bam bam aşağı yapıyor , sattığı 100 milyon tl ile neler yaptırdı:)
Bugun bakıyorsun yoncaya sabah sabah Ak 14 milyon alış yapıyor.
Kaç gündür birileri satıyor gözüküyor biz yabancı diyoruz burada , ben sistemin sattığını düşünüyorum .
Neden diyeceksiniz hep burada yazdım badem sistemi oluşurken , özel sistemde oluşturdu birileri yan tahtalarda .
1600 öyle oldu , şimdi yeniden kartlar dağıtılıyor .Masada oturduğumuz sürece şuanda elini göremediğimiz dışarısı , oda biraz elini gösterse stratejiyi daha doğru yapmak piyasada olan için iyi olur.
Dünya'da Nijerya ve Türkiye en çok kripto para yatırımı yapan ülkeler.
Ne gariptir ki Dünyadaki en büyük dolandırıcılar da bu iki ülkeden çıkıyor.
Sistem dağıtım yapıyor abi, bizde zaten para yok fakiriz.
mesela dolların düşeceğini düşünenler oluyor, nasıl bir düşünce tarzı bu, bunu idrak edemeyen piyasada ayakta durabilir mi.
Atatürk ülkeyi kurdu parayı çıkardı. 1 tl 1 dollardı
Yıllardır yükseliyor, hiçbir güç hiçbir iktidar buna engel olamadı, ilerleyen yıllarda da belki biz göremeyecez bu durum değişmeyecek,, altarnatiflerle başka çarelerle nebiliyim işte tl den 6 sıfır atarak bişiiler yapılsada aslında şuan dolların gerçek değeri 8milyon 270bin tl
1 tl 1 dollar iken
8milyon 270bin tane tl 1 dollar
Aç abi 50 yıllık dollar grafikisine bak, 20 sene öncesini 0.001 diye gösterir makina bile hesaplayamıyor.
Dow grafı soranlar çok ,
Kapanan topiklerde 34.000 hedefli dow grafımız vardı hedef tuttu.
Yarın müsahit olursam hem bıst , hem dow analizi yapıcam daha doğrusu önümüzdeki 7-8 aylık stratejim olacak.
Son 24 saattir internet sistemlerini kapatan kripto para borsası #Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, yaklaşık 2 milyar dolarla dün akşam İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıktığı öğrenildi haberturk.com/cumhuriyet-tar…
Afferrim oğluma az bile yapmış
Bozkurt ,
Bu yazdıklarının tek kalem cevabı doğru YÖNETİM .
Millet naci gitti diye oldu diyor , tamamda naci haziranda faiz indirse olmıyacakmıydı bu dolardaki hareket ,
Merkezin kasasını yaralı insan olarak düşün , o kan kokusunu alan piyasa oyuncusu saldıracak.
İşte baştan doğru YÖNETİM yapılsa idi olmazdı veya bu kadar yara almazdı ülke.
Turizm den 30 milyar dolar bekliyoruz her sene bizim en büyük gelirimiz bu senede es geçilirsek ne olacak ,
Cari açığa etkisi ne olacak , bak bugun sabah buraya attım iklim değişikliğinin 2050 de Türkiyeyi nasıl vuracağını gitsinler onun üzerine eğilsinler , onlar ne yapıyor KANAL İSTANBUL maliyeti 40 milyar dolar ,
Bu yüzden yazdıklarının tek cvp DOĞRU YÖNETİM.
Tospik reis dipte obo tepede tobo aranmaz sen zaten haklısın. Sen yazdıktan sonra orayı üçgen flama arası bir görüntü olarak değerlendirip 1 tur daha yükselebilir, görüntü olarak tobo ya benziyor diye seni zaten onayladım. Benim yorumum her halükarda patladı zaten o ayrı konu. Üçgen flama ne varsa kırıldı oralarda.
Sindoma Abi, senin dediğin işin kılıfı
kanal olmaz, havaalanı olur o olmazsa f35 olur şu olur bu olur hiçbişii bulunmazsa papaz olur
dünyada ki para baronları senin tl ni her türlü ezer
çünkü sistemi onlar kurmuş, zengin daha zengin olması için dollar boyna yükselir
sen doğru yönetim de yapsan, kanal da yapmasan iktidarı da değiştirsen bu kural değişmez
link: https://www.linkedin.com/posts/isik-...339102209-t4l-
Bazı gerçekleri ilkokul çocuğuna anlatır gibi veriyorum:
1) günde $5 trilyon dolar hacim olan FX piyasasında, kur dengelensin diye yapılan her müdahale, rezerv para birimi değilseniz, günü kurtarmaktan öteye gitmez.. referans için Rusya/Brezilya yetkilileriyle görüşünüz��
2) sorun borçlanmakta değil yeğen! Sorun maliyette!!
Mısır’ın 40 yıllık tahvil ihracına çıktığı piyasada risk algısı, misk algısı Lafontaine masallarını keselim..TRYZAR 1.74 grafiğine bakalım, ağlayalım beraber..ama küresel fiyatlama deme, akıl seviyemi lütfen aşağılama��
3) lira değer kaybettikçe ne ‘’ihracatçımız kazanıyor’’ ne de ‘’rekabetçi oluyoruz’’.. çünkü dünyada fiyatlamasını yaptığımız herhangi bir sektör/mal yok..
Lira değer kaybettikçe fakirleşiyoruz, alım gücümüz azalıyor ve yüksek FX borçluluk seviyemiz nedeniyle cezalandırılıyoruz;
4) dolar bizler bu dünyaya veda ettikten uzun süre sonra da rezerv para birimi kalacak.. çünkü dünya ticareti devam edecek.. çünkü Kore’li kardeş TV satıp won kazanınca, ithal edemiyor��
Doların tahtına kripto da yaklaşamayacak;
5) halka arz için ninesine, dedesine 5000tl hesap açtırıp, KMH/kredi üzerinden ‘tavancılık’ oynayanlarla yeni yatırımcı bazı kazanamayız.. nefret ve sinir dolu bir kitle yaratacağız arz olayı patlayınca ����
(Işık ÖKTE) 22.04.2021
Dolar desteklerse 1350 üzeri bıst kapanışı gelecek gibi.
Devletin en tepesinden birileri 128Milyar dolarcık kadar iflas ettik diye açıklama yapıyor borsa bugün yüzde 1 e yakın artıda falan..
Bu yabancı lar bizi çok seviyorlar yaa..aman şu iflas etmiş arkadaşların borsasına biraz daha para sokup artı ya geçirelim diyorlar herhalde..
neeeee
ahahahahaha
:oleyo:
O zaman bugun bak bakalım en çok bizim ligde kimin parası düşmüş .
bu yanlış yapılan yönetim anlayışından dolayı sandalyenin bir tarafına Rusya ile bir tarafına ABD oturmaya kalkarsan bunları yaşarsın.Dolar üzerinden köprü yaparsan yaşarsın, senin ülkene giren dolar belli .
İthalat ihracat yaptığın ülkelere bak anlarsın bozkurt.
Erkan Öz çıkıp açıklama yapmalı. Bu Thodex denilen kurumun 2 yıldan fazladır tanıtımını yaptı. Öyle diğer youtuberlar gibi sadece alt yazıyla geçilen bir sponsorluk değildi. Thodex daha önce koineks adıyla işlem yapıyorken de Erkan Öz yine bu şirketin tanıtımlarını yapıyordu. Gidin youtube videolarını tarihi sıralamasına bakın koineks haline de sponsordu. O zaman güzel bir manken kızla soru cevap şeklindeydi programları...Daha sonra thodex diye isim değiştirdi yine tanıtımını yaptı. Öyle 2-3 saniye reklam değil en az 2-3 dakika tanıtımını yapıp yorumlarıyla öve öve bitiremedi. En azından etik olsun diye bu bir reklamdır yazısı alt yazıyla geçmeliydi. Gerçekten hukuk olan bir ülke olsaydı durum çok daha farklı olurdu. Şu an Türkiyenin 2 milyar doları Taylanda uçtu.. Ben burada defalarca uyardım milleti...
Sindoma hocam. Alımlar güçlü mu ?
ayucuklarım tuzak olabülü gelmeyin palanın tuzağına
https://www.ar-tur.com/FileUpload/ds...ane-sozler.jpg
128 milyar nasıl buharlaştı???
Kim buharlaştırdı.!???
Man. adası offshore hesapları.???
Beş tepe uçak filosu??
Patates soğan??!!
Köprüler, yollar, hastaneler dolara endeksli.!!
Öde dur geçmediğin!!!
yolun köprünün parasını.!!!
Abi sermaye çıkışı, ZK olarak tutulan meblağ üzerine Özel sektör işte. Özel sektörün borcu devletin borcu yani bir ara bu tartışma vardı. Özel sektörün dış borcu azalırken, MB nin rezerv gitti, kamunun borcu arttı. Kime gittiği belli. Bir günde olan bir olay değil 2 yıldır sürüyor en az. Deniz Hocanın topikte adam her hafta rakamlarla anlatıyordu. Kerim Rota falan sürekli söylüyordu. Bu işlem sürerken herkes izledi. İş bitti, deniz bitti, rezerv gitti millet ayaklandı.
Özel sektör net dış borç ödeyicisi diye habire söylenir. Nereden buluyor dövizi de ödüyor aga. Hadi döviz geliri, giderinden çok olan şirketler var onlar hariç. Hiç döviz geliri olmayan şirketlere dış borçlanma izni verildi bu ülkede. Aha işte onun sonu.
İşin kötüsü bir kısmı TL kredi aldı, gitti bununla döviz aldı borcunu ödedi. Kredi borcunu ödeyip, ödemeyeceği de muamma.
Velhasıl kelam. Ferrarilere bindiler, kaçak et kesip ne cevizler kırdılar. Sen ben de parasını ödüyoruz, ödeyeceğiz. İş bu kadar basit.
Para nerede diye sormanın alemi yok artık. O işlemler olurken ortalık ayağa kaldırılacaktı ki bir işe yarasın.
16.00 da görüşürüz kolay gelsin
Barış Soydan
@barissoydan
·
13m
Thodex'in uyanık patronunun kaçmadan önce piyasa fiyatının yüzde 30 altına 500 milyon dolarlık Dogecoin sattığı iddia ediliyor burada.. Ortaya atılan rakamlar doğruysa Çiftlikbank'tan da büyük bir vurguna doğru gidiyor bu olay.
Quote Tweet
Cedric Gerard
@advirtua
· Apr 17
Replying to @CoinDesk @btcturk and @onurgozupek
Have you been looking into Turkish exchange Thodex? They are selling Doge 30% under market price, and are withholding the coins when you try to recover them. Sounds like an escape strategy? All this coinciding with the doge pump? They traded over $500 million of Doge in 24 hours.
https://mobile.twitter.com/barissoyd...82023912919043
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi