Hiperenflasyona güzelleme yapanların aksine vicdani kanaatleriniz için tşk.ler Sy.karani
Printable View
Hiperenflasyona güzelleme yapanların aksine vicdani kanaatleriniz için tşk.ler Sy.karani
Türk Hava Yolları kabin ve kokpit ekibinde toplam Covid-19 pozitif vaka sayısı 920'yi buldu.
Edinilen bilgiye göre; son dönemde büyük artış yaşanan Covid-19 vakalarından THY ekipleri de ciddi şekilde etkilendi. THY kabin ve kokpit ekiplerinde pozitif vaka sayısı 920'yi buldu. Temaslılar da dahil edildiğinde bu rakam 2 bini geçti.
Bundan ötürü nöbetlerde uçuş çıkma oranı da artışa geçti.
Uçuşlarda şimdilik bir aksama olmadığı ancak vaka artışının bu şekilde devam etmesi halinde planlamalarda sorun yaşananabileceği tahmin ediliyor.
©AirportHaber
Ne kadar kötü haber varsa tektek değil toplu göndersinler THY için rallide yakıt olur.
Sabah sabah %5 gördük maşallah en dipte fake haberi 7-8 ajansda aynı anda basanlar rallide neler yapmaz.
Ayağına taş değmesin Teyyarenin devam ulen devammmmmm
🦅✈🦅✈🧡💸🦅💸🙏🏿
26.6x!
Yaban kazımız uçuyor maşallah.
Syg.
26.6x kritik, buraya dokundu ve 20 kademe verdiler. Daha nereye kadar devam edeceksin?
Bugun ki yükseliş te guzel gidiyor. Kararlı ve azimli şekilde ilerliyor ve hisse 2 yillik iniş surecinin çıkışını yapiyor artik. Guzel haberler de geliyor
Buyrun güzel bir medya haberi daha.
Almanya’da 2022 için Tatil planı yapan tatilcilerin, şimdiye kadar yaptıkları ön rezervasyonlarda en fazla Türkiye’yi tercih ettiği belirtildi. Avrupa’nın en büyük ortak tatil rezervasyon portallarından olan HolidayCheck tarafından verilen bilgiye göre Almanya’da her 5 kişiden biri tatil için ‘Türkiye’ dedi. Yılın ilk yaz tatil ayları sayılan nisan ve mayıs rezervasyonları için yayınlanan raporda tüm tatil rezervasyonlarının yüzde 18’inin Türkiye’nin Akdeniz kıyılarına olduğu vurgulandı. AVRUPALI İÇİN CAZİP Tatilcilerin en fazla Antalya bölgesini tercih ettiği belirtilen açıklamada Türkiye’nin tercih edilmesine başlıca neden olarak kesintisiz güneş, uzun kumsallar, temiz hava, hijyenik önlemler ve Avrupa destinasyonlarına yakın olması gösterildi. 250 kilometre uzunluğundaki Türkiye kıyılarının, nisan-mayıs aylarındaki 21-26 derece ortalama sıcaklığı, 20 derece deniz suyu sıcaklığı ve günde yaklaşık 11 saatlik kesintisiz güneş ışınları ile tatilcilerin büyük çoğunluğu için optimum tatil ortamı sunduğu vurgulandı. Ayrıca 3 bin metreye varan yüksekliği ile arka plandaki Toros Dağları’nın Avrupalı tatilciler için oldukça cazip geldiği belirtildi. GÜZEL HAVA GARANTİLİ Başka bir karşılaştırma portalı olan Check24 tarafından yapılan analize göre de Alman tatilcilerin büyük çoğunluğunun 2022 yaz tatili için tercihini Türkiye’den yana kullandığı belirtildi. Tatilcilerin Antalya ve Side bölgesine büyük ilgi duyduğu belirtilen analizde ‘garantili’ güzel havanın tatilcilerin vazgeçilmesi olduğu vurgulandı. İlk sırada gelen Türkiye’yi sırasıyla Mısır’ın Kızıldeniz kıyıları ile Mayrka, Girit ve Kanarya Adaları’nın takip ettiği ifade edildi. İsviçre merkezli HolidayCheck internet portalı, tüm seyahat olanaklarını tarayarak kullanıcılarına en uygun tatil olanağını sunmakla tanınıyor. Almanya kuruluşu Check24 ise belli başlı tüm alanlarda karşılaştırmalı hizmet veriyor. Avrupalı turistin Türkiye tercihinde Türk Lirası’ndaki hızlı değer kaybının da etkili olması bekleniyor. KRUVAZİYERDE PATLAMA Kruvaziyer sektörü, Galataport’un açılışıyla birlikte kruvaziyer turizminde patlama bekliyor. Sektör temsilcileri, 1 milyon turistin aşılacağına emin. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’ne (TÜRSAB) göre, bu yıl 500’den fazla yolcu gemisinin Türkiye’yi ziyaret etmesi bekleniyor. PANDEMİDE TÜRKİYE Almanya Seyahat Acenteleri Birliği (DRV) verilerine göre Türkiye, 2021 yılının sonbahar aylarında en fazla rezervasyon yapılan ülke oldu. Alman İstatistik Dairesi’nin verilerine göre ise 2021 yılının ilk 8 ayında yaşı 14’den büyük toplam 2 milyon 870 bin Alman Türkiye’ye tatile gitti. 3 ÜLKE ARASINDAYIZ Almanya’da yapılan bir araştırmaya göre Almanya’da tatil amaçlı yapılan seyahat sayısı 2019’da 70 milyonu aştı. Bunun 52 milyondan fazlası yurtdışına gerçekleşti. Salgın öncesindeki bu veriler incelendiğinde Türkiye’nin Almanlar tarafından en çok tercih edilen 3’üncü tatil destinasyonu olduğu görülüyor. İlk iki sırada ise İspanya ve İtalya var. 2014’te 5.2 milyon Alman Türkiye’ye gelirken, bu 2015’te 5.5 milyon, 2016’da 3.8 milyon, 2017’de 3.5 milyon, 2018’de 4.5 milyon, 2019’da ise 5 milyon oldu. 2020 ve 2021 yıllarında ise salgın etkisi görüldü. 2020’de 1.1 milyon 2021’de ise 3 milyona yaklaştı. 2022 beklentisi ise yeniden 5 milyonun üzerinde Alman turist. (Hürriyet)
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Fazla şey etmeden sıfır işlem yatış devamkeeeeeee arada bir iki tane daha kötü haber atın delmicron yok ompampişton falan hahahah
Haydi be yine 26.6x denemesi yapıyoruz, ya herro ya da merro!
Bu arada donunu kaybeden var mı?
🙃👙👙👙👙👙
Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle:
''Aralık 2019 döneminde 5,5 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2021 yılının aynı döneminde 4,3 milyon, yolcu doluluk oranı Aralık 2021 döneminde yüzde 71,1 olarak gerçekleşmiştir. Taşınan kargo-posta, Aralık 2019 döneminde 138.446 tonken, 2021 yılının aynı döneminde yüzde 9,4'lük artışla 151.441 tona ulaşmıştır.''
Yani 2022 de 2019 rahat yakalanabilir gibi...
Y.t.degildir.
Bence gelen veriler çok çok çok iyi. Avrupa da havacılık sektorunde bile bu kadar iyileşme yok şuanda. 2022 de %20-30 oraninda belki de daha ust seviyede artacak bu verilerimiz. Bilançoyu da zaten şimdiden fiyatlamaya başladı yatırımcılar. Hadi hayirlisi diyelim artık tarihi zirvesi olan 26,66 seviyesinide kirdi. Hedef 30 kusurlu rakamlar artık. Turizm verileride çok iyi geliyor. Daha ne olsun. Oturup çayımızı yudumlayalım ve izleyelim.
Bu veriler sonrasi 1 haftada %10 mu gider artik, %20 mi yukari gider bilemiyorum😃
Ya birisi vardı hele yok 26,60 tarihi zirve daha yıllarca görülmez falan diyordu ahahahahahasdhkashdkjahsdkjha ulan çok garip insanlar var bu forumlarda ha
aşağıdan alırız diye 23,20 den 300,000 lottan fazla malı verdikten 1 dakika sonra çizdiler tahtayı. o andan beri izliyorum. kafam ağrıdı her baktığımda. o kadar güvenmiştim. ama bi anlık kararla işlem yapınca malsız kaldım. sonra yüzde 1-2 yukardan alamadım. ben almadıkça gitti. siz siz olun trade etmeye malınızı kaptırmayın hiç bir hissede. sonra sadece izlersiniz. psikoloji falan kalmaz.
THY'nin yuro, dolar cinslerinden borcu da var, bilet satışları da......:party:
DÖVİZ SEPETİ cinsinden AYLIK bir grafik nasılmış diye baktım... :notr:
https://i.hizliresim.com/d782z8j.png
Hocam nasip bir yerden kapanır bir yerden açılır. Altınının ve doların yükseldiği zamanlarda alttan alırım diye 700 TL den bana göre hatırı sayılır miktarda sattım. O yükseldikçe ben bakakaldım sattığımdam dahaz az gr altın almayada elim gitmedi. Zaten hissemin olduğu THY ye ilave yapayım dedim 17,05 TL den aldım. Altın gr 10-15 gün içinde 1000TL oldu. Şimdi 790 TL
Sonuç: Sattğım için başımı ağrıtan, psikolojimi bozan altın miktarının %40 daha fazlasını alabiliyorum.
Şuan bu gelen guzel taşımacılık verilerinin bilançoya etkisi fiyatlaniyordur. Ayrica varliklarinin son 3 aydaki değerleme orani artışı olacak. (%30 civari olabilir)
Ayrica turizm verileri çok iyi geliyor.
Ayrıca ucak sayısı da 400 e yaklaşacak
Ayrica suan Istanbul havalimaninin 90 milyon olan yolcu kapasitesi 2023 yilinda 150 milyona ulaşacak.
Gelecek ( 2021 son çeyrek) bilançosunda %30 bilanco değerlemesi yapsa 17 milyar artış olabilir. Bilancodan 2 milyar gelse şimdi Şubatta ki bilançosu 76 milyara ulaşabilir.
2022 yili sonunda bilançoda 20 milyar deger artışı yapsa, ve 2022 genelinde 15 milyar kâr etse, toplam bilanço 110 milyara varabilir. Bir hisse ederinin fiyatı yil sonunda 79 lira civarinda olabilir gibime geliyor. Tabi birde boyle guzel hissenin piyasada fiyatlanmasi var. Bence boyle guzel bir hissenin gercek ederinin 1,3 ve uzerinden fiyatlanmasi gerekir diye düşünüyorum. Bu pd/dd 1,3 ten düşünürsek 79x1,3=102 lira gibi bir fiyat çıkıyor ortaya.
Tüm bu etmenlere bakarsak 2022 -2023- 2024 yılları THY için müthiş bir büyüme rakamlarını ortaya serebilir bence. Havacılık sektorunde en hizli buyuyen THY havacilik firmasi olur sanırım.
Herşey hayal ürünü ve ihtimal üzerine dir. Dikkate almayalim.
dağılım #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...01101414303357
Tsk akdeniz
Uyyy iyi destek yaptık!
26.6x🙏🏿
THY tav'dan daha büyük ve daha karlı bir şirket... Tav'ı geçmesi lazım bence, ne kadar vadede olur bilemem...
ytd.
para girişi 151 milyon tl dağılım #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...01101552194049
Taşınan Açıklar, sadece THYAO nı açıkcılar terk etmemiş, onda da açıkcılar ciddi zarardalar!
https://i.hizliresim.com/4q6i4bu.PNG
Günlük takas şampiyonlar ligi satana gel %50 le gariban vatandaş rıza üstüne twitterda kim varsa 19 dan THY almış hepside bugün satıyorlar citi ünlü ak bu üçü mal bir tek bizim %50 ile satan diğer satıcı millet süper zekalı hahahaha
THYAO günlük, piyasa satıcılı görünüyor, ağalar da almış, açıkcı arttıkça bu gider daha!
https://i.hizliresim.com/oks677w.PNG
Daha önce dedigimiz gibi yolumuz daha da uzun. MaşALLAH nazar değmesin. ufak ufak çok güzel hareketler bunlar. Daha yolumuz uzun bu sene... Hayırlısıyla daha da iyi gideceğiz pandemi azaldığında daha da iyi gidecek... Şahsi fikrimi söylüyorum herkes kendi aklını kullansın..YTD...Veselam.
M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THYAO günlük, bu takasla 22 kademe alttan eşleştirdiler, viop30 +%1 den negatife dönmesi etkili odu,
https://i.hizliresim.com/9gv8xja.PNG
#Paxlovid.
#Thyao.
#Aort üstü kapanış.
#Üstüste altıncı yeşil gün.
27.38 i gör gel sonra 26.70 kapat oldumu şimdi bu ??Umarız Bugün Alan city Yatırım finans yarın satmaz..
Türk Hava Yolları, 2021 yılına ait trafik rakamlarını açıkladı.
2019-2021 karşılaştırmalı tablo
https://www.airporthaber.com/thy-hab...elli-oldu.html
Yurt içi kargo taşımacılık rakamları neredeyse yok hükmünde hatta ciddi düşüş var yıl genelinde 2019 a göre,kargoda olay tamamen yurt dışı.2022 de Ocak tan itibaren; aylık ihracat rakamlarını da takip etmek lazım.Yolcu sayısı 2022 de 2019 a göre rakamlara yakın veriler alınırsa ve kargoda ki kapasite biraz daha artarsa 2022 bilançosunu konuşmaya bile gerek kalmayacak...2021 bilanço beklentim 9 aylık bilanço ve artan dolar kurunu düşünürsek başında bir olan:)güzel çift haneli rakamlar gelebilir...
Oynaklık çok fazla!
Bankaların endekse el atması gerekiyor!
Bütün Twitter hustadlari thyao shortluyor neymiş THY yorulmuş falan ulan pala şunların donunu al donsuz kalsinlarda akillanmasinlar tekrar para bulup gelsinler tekrar sonsuz kalsınlar. Su piyasa değerinden THY shortlayana donsuz kalmak mübahtır
Bugün silkeleme ve dökme günü anlaşıldı. Yalniz bu şekilde silkeleme yapıp boşlukları daha da doldurarak yukarı yine gitmesi bence çok guzel. En azindan sağlam adimlarla gidiyor. Hisse bazli grafik olarak 26,24 ve 26,10 destek var tutunamaz ise eğer 25,50 yi de gorebilir ama ben 26,10 rakaminin altina inmesini beklemiyom şahsen. Aşağısı pek sağlıklı değil.
Düşüşü bitirdiğinde yön yine yukarı döneceğini düşünüyorum ve 28,50 rakamlarini test etmesini bekliyorum birkaç gün içinde.
Artık yeni bilanço fiyatlanacak malûm.
Panik yapacak bir durum yok bence. Sağlam adimlarla devam gibi. 2 ileri 1 geri devam etsin yeter bence.
Ama bu saatten sonra hızlı çıkış yerine daha ılımlı yavaş çıkış olabilir diye düşünüyorum.