Döviz fazlalığına rağmen Özkaynakların etkilenmemesi çok garip.
Printable View
Döviz fazlalığına rağmen Özkaynakların etkilenmemesi çok garip.
Yine 2$ üstüne attık, düzeltmeni yaptın artık dönme buradan.
Hemen 60 ın üzerine atmasını bekliyorum. Çok vakit katbettik..çok geri kaldık..
Pazartesi Bankalar İŞBANK öncülüğünde tekrar hareketlenebilir..
Anladık buralarda dinleneceksin.. 54.70 üzeri kapanış burayı kopartır.. İlk gün tavan yapan tayfa malı ertesi gün verdi.. Verecek kimse kalmadı..Heran 55 üstü tekrar hareketlenebilir..
Anlaşılan vade kapanışının buradan yüksek olmasını istemiyorlar!
Viop ta short pozisyonu olanlar tahtayı indirmeye çalışıyorlar ama yemiyorç Bugün düzeltmesini yaptı bakalaım daha nereye kadar baskılayacaklar General i Bu hafta 60 üzeri kapanış bekliyorum..
işc alış geldikçe bunlarda fırsat satışa geçiyorlar iyi mal yedirdiler 54 artık mucize oldu
işc Akbank da yabancı fonlar mal alırken ,yabancıların gözdesi General Garntiye kimse uğramadığı gibi birde mal verdiler. Ancak sanji sıra Garantiye geldi gibi..
Off aq offf İspanyol!
Son bir aydır tüm bankalara göre ucuz kaldı nedense. Bir ara bu da gidecektir.
https://img.imgyukle.com/2023/09/08/r42XYq.jpeg
fazla zamanı kalmadı hadi bakalım nereye göreceğiz.
İlk durak 55 üstünü bilemem ...Teknik olarak artık tamam olgunlaştım diyor ama hergün yabancı satışı geliyor.. Akbank ykb ve işc alıp bunu veriyorlar anlamadım ama artık yabancı verişlerde bitti gibi.. Ufak bir yabancı alışı zaten aportta bekleyen bir sürü çakal saldırmak için bekliyor.. Bizdesabırla bekliyoruz..
yabancıdan ziyade yatırım ve emeklilik fonlarının satışı mevcut. son zamanlarda citidende satışlar gelmeye başladı ancak doçede kıpraşma yok şimdilik.
ovp açıklandı, kredi notu belli oldu, kısa vadede TCMB faiz oranı ( muhtemelen en az 2,5 puan daha yükselecek ) ppk toplantısına kadar pek bir haber kalmadı.. haftaya satış baskısı bekliyorum.. yatırım tavsiyesi değildir...
12 Eylül'de ABD merkezli Saturna Capital'in, fonlarına #Bimas alımını önerdiğini paylaşmıştım. 15 Eylül'de de İspanya merkezli Garanti BBVA model portföyüne ekledi.
Tabi şaka barındırıyor bu ifade ama hakkaten Garanti BBVA'ya yerli diyemi bakmalıyız, yabancı mı? Arada kaldık Yunus Kaya
https://i.hizliresim.com/n2i7yjd.png
Türkiye'ye yabancı ilgisi arttıkça artıyor. İslami finansın önemli fon yönetici şirketlerinden Saturna Capital, bugün itibariyle Türkiye'den #BIMAS'ı önerilenler listesine ekledi. Uzun zamandır ilgilerini kesmişlerdi. Hayırlı olsun. Şirket sayısı artsın diyelim.
http://saturna.com sitesinden önümüzdeki aydan itibaren hisseyi ne kadar aldıklarını takip edebiliriz.
Garanti Bankası hisselerinde tuhaf durumlar var..Son dönemlerde sık sık işlem yasakları ile adı duyulmaya başladı.Ne genel endekse ne de bankacılık endeksine tam anlamıyla ayak uydurabiliyor.Kurumlara bakıyorsunuz fiyat hedeflerini hep yukarı yönlü revize ediyorlar alım yönünde teşvik ediyorlar.Bugün İş Yatırım raporunda son 6 ayda yabancıların en çok alım yaptığı benzerlerine göre ucuz BIST şirketlerinde yer vermiş.Yine bugün bankadan gelen bildirimde bankanın bünyesindeki takipteki krediler portföyünde yer alan kredi kartı,destek kredisi,çek hesabı,taksitli kredi,kredili mevduat hesabı alacakların çeşitli varlık yönetim şirketlerine satıldığı bilgisi verilmiş.İnsan ister istemez acaba nakit döngüsünde bir sorun mu var da böyle bir yola gidildi diye düşünüyor.Tüm bu durumlar gözönüne alınınca acaba kim haklı çıkacak sorusunu merak ediyoruz.Bilançosunu en çok merak ettiğim bankalardan.Umarım yukarı yönlü fiyat analizini revize eden kurumlar haklı çıkarlar.
Bu baskı nedir aq?
Bugün baskıları kırdıkmı?? Bu ünlü aldığını genelde 1 gün sonra satıyor.. bakıcaz
Bofa sen git 8 F/K lı Halkbank ı al Vakıfbank ı al 3 fk lı Garanti buralarda beklesin..Bir 6-7 milyon lotluk hsbc alımı Garantiyi yine 57 lere çıkarır.. Bekleyelim bakalım. 9 aylık bilançolar yakında gelir.. Takke düşer kel görünür..
3 . Çeyrek bilanço gelince göreceğiz bakalım..
Garanti üvey evlat oldu sanki tüm kurumlar akbank yapı kredi ye al veriyor..Garanti pahalımı kaldı acaba?? Aslında en kolay giden kağıt.. Lotu az.. 3-4 milyon lot alınsa kağıt 55 i görür
Yeni bir çocuğumuz oldu İSRAİL/FİLİSTİN. BİR tarafta ABD ve Avrupa diğer tarafta Arap ülkeleri
Bı rahat gün yok dünyaya.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Afganistan da deprem oldu 300 kişi hayatını kaybetti..Dünyanın umurunda değil.. Binlerce insan göçük altında..Yazıkkk
senin sorunun ne ispanyol. daha ne kadar yan yan gidecen yengeç gibi. başlasan artık bir flamenkoya.:notr:
Bu ne yahu savaş katliama dönmüş bu durumda borsa açık olurmu.Pazartesiye kadar kapatın.Kredi ve açık islemleri durdurun hicbirsey yapmazsanız zira borsada da kötü şeyler olabilir yatırımcılar için.Ey ABD.bir İsrail'e lafın geçmiyor.nasil büyük bir ulkesin.Yada İsrail mi buyuk
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer bankalara göre çok geride kaldık. Anlamsız bir baskı var.
Garanti bankasının bedelsiz potansiyeli yüzde 3535 olarak yazılmış.
4.2 milyar çok düşük kalıyor.
Sermayesi en düşük banka.
Misal İş Bankası 10 milyar
Ykbnk 8 milyar
Akbnk 5.7 milyar
sermayesini artırması lazım artık
https://parafesor.net/dev-banka-yuzd...sede-son-durum
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Citinin sat raporundan sonra 143-144 milyon lottan 136 milyona düşmüştü citi deki lot miktarı. . An itibarı ile 145 milyon.doçe deki miktar 5-6 yüzbin lot azalmasına rağmen oda eski seviyesine geldi..😁
Hsbc nin aldığı mallar direk deutsche gidiyor..Çok sağlam ordino var.. Alışların devamını bekliyorum.. Hscb nin alımı diğer yabancı fonlarıda tetikliyecektir. Bu arada açıkçı info da dün iyi dayak yedi..Millet elindeki malları deli gibi boca etti..Uzun süredir böyle bir yabancı girişi yoktu..
citi 42 fiyat biçerken bofa 78 biçiyor.bu ne la.....herkiş spekülatör olmuş.iyice midem bulandı amk.bu arada an itbarı ile citi 147 oldi.:notr:
brikaç gündür 55 te dayak yiyor görüntüsü var.hazır dayak yemişken 52-52,5 boşluğuna kadar yerde yatayım derse.yada roki misali yumruklara kafa tutup sertcene 56 diyecek mü bakalım.citi an itibarı ile 149....:notr::byr:
Çok sağlam alımlar geliyor.. Devamı gelirse hafta içinde eski gördüğü en tepe noktayı yüksek hacimle geçebilir.. O zaman 60 lı rakamlar şaşırtıcı olmaz.. HSBC ve diğer kurumlarda S&P not artırım açıklaması sonrası alımların artarak devam etmesini bekliyorum..
Diğer bankalardan çok geride kaldın.
Merhaba Değerli Forumdaşlar,
Sizce Bist100 bu yılı nasıl kapatır?
Size uygun aralığı seçip, oy kullan butonuna bastık mı tamamdır.
Oyumuz memlekete millete hayırlı olsun.
Ayrıca bu başlıkta günlük Bist100 Kapanış tahminlerine katılım hepimize açıktır. Buyrun.:.
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=57694