VOB YAPILMAZ..AMA İLLAKİ YAPILACAKSA MUTLAKA 2 SİSTEM VE SADECE LONG/FLAT...
Ayrıntıları geçmiş mesajlarda ifade etmiştik.
Printable View
VOB YAPILMAZ..AMA İLLAKİ YAPILACAKSA MUTLAKA 2 SİSTEM VE SADECE LONG/FLAT...
Ayrıntıları geçmiş mesajlarda ifade etmiştik.
Bugün akşam pazarı trendde dönüş emaresi gelip gelmiyeceğinin ilk işaretini alıcaz die düşünüyorum.
thebigshort nerede?
EREĞLİ alalım mı?
şaka bi yana itkisel düşüşlere veya çıkışlara sürekli düzeltme demek rahatsızlık
teknik analizci kafayı yemiştir sürekli herşeye düzeltme der
ADİos.. 19904
Ailem bana okula başlarken "hep geride dur" dedi.
Arkadaşlarım askere giderken "hep ortada dur" dedi
Borsadaki ilk hocam " hep önde dur " dedi.
https://i.hizliresim.com/53a4cs1.PNG
dayı dalga tükendi mi bi analiz edermisiniz.
VOB YAPMAYIN
Bozkurt üç zenci pala beni sıkıştırdı. Biri çivili sopa ile dövüyor diğeri zincirli ıslak hortum ile dövüyor. İri kaslı olan donunu indirdi üstüme geliyor sanki sarılacak özlemiş beni
Bozkurt koş vazelin getir canım acıyor. Boksörler dayak yerken sürüyordu oradan şey ettim. Belki faydası olur göğerdi her yanım. Arkamdaki ne ediyor hissetmedim narkoza girdim
Örtüyü açayım dedim ne o gtün mü gidişti diyor ağzı bozuk papağan
Ayasofya abi tavan tavan giden bankalar birden tabana yapıştı, neyin analizini yapıcan, kaç taban gidecek belli değil
Sadece vobda işlem yapan değil, Spotta hisse alan da batıyor.
Oyun tamamen batırmaya yönelik
Bozkurt yardım istedim senden sortunu indirmiş öyle niye geliyorsun. Amacın ne
Kusura bakma yardım edemem Ayasofya abi, terste kaldın mı acımazlar burası acaip bi yer, her koyun kendi bacağından asılır, düşene tekme çıkana tuğla koyarsan bu piyasada ayakta kalırsın, yoksa benim gibi fakir fakir dolanırsın
İlk yapacağın şey, duygusuz olmak ve rüzgarı arkana almak, gerisi berisi kolay
Her gün para dağıtıyorlar burda, dalgaları yakala sende zengin ol
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor
Kamu şirketlerinde 2022 yılında en az getiri %29 ile tcell de en yüksek getiri %250 ile vakbn da oldu.
Kendinizi sünnet ettirmeyin bademlere , daha ameliyat bitmedi
bak memed gibi olursanız hiç bir şeye inanmazsınız :kahkah:
güzel tahtalar belirleyin SEPET yapın macera aramayın onların oyun tarzında olsun yeter.
bist 30 hisselerinde 2022 yılı en az getiri %18 ile eregl de oldu.
hangi cenabet bunu öneriyordu... :)
Kapanışa kadar kıpraşmak yok , al gülüm ver gülümdeler long severler ve kredi severlerin kıl dönmesi ameliyatı bitene kadar.
buradan Ahlatçı yatırımı ve ona pusula olanlarıda kutluyorum.:rtfm:
Bankalar alıcısız kaldı artık işlem hacmi yerlerde sürünür
:)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçende yazdım bankalarda döndürdükleri oyunu petkm ve krdmd çevirdiler.Eregl onu takip etti değişen birşey yoktu yani etki tepki
bu yüzden bugun krdmd çıktığı kadarını veriyor.
Alper kardeşim bu Ereğli yüzünden bugünlerde evde sürekli çamaşır bulaşık yıkıyor temizlik yapıyordur. Yoksa evden atacak yengem
dün işlem hacmi ile ilgili yazdım sabahdan 11 20 de 38 milyar olunca.dayanamadım ki.yorum da yapmam kolay kolay.
işlem hacmi 3 bardağın hızlıca çevrilmesidir.
ütülecek olanın aklını karıştırmak ,gördüğünü unutturmak adına yapılır.
en son çevirirsin bakarsın ki.bardağın altı boş... olayın sıcaklığı geçince anlaşılır açılan yaranın derinliği.
batikon filan da fayda etmez sölim.öle köze çeliği koyup dağlayacan .anca belki oda kışın sızlar genede.
Düzeltmenin derinliği önemli..
Bakalım ne kadar sürecek..
Borsa değil bildiğin soygun yeri olmuş, bizde burda para kazanacaz diye uğraşıyoruz. Dün türkceli tabana veren arkadaş bugün niye vermiyon, döktün mü yoksa ky yi :)
SASA HEKTS
Bu 2 sine dikkat..
Bu 2 sinde fiş çekilmeden endeks de her zaman dönüş yeniden ralli potansiyeli var demektir.
https://pbs.twimg.com/media/FcmdNJ9X...pg&name=medium
Ha Babam sınıfı.!!!!:oleyo:
Beştepenin rüzgar gülleri.!!!!:oleyo:
İstanbul finans merkezi.!!!
Pardon soygun merkezi.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Ayasofya abi izle sen eregliyi nasil alıyorlar. :) ytd haaa.
21 aralık günü borsa çöktüğünde de tastamam aynı yazılar yazıldı idi.
Tuprs 220 den 130 lara geldiğinde..
220 den alan bile yüzde 50 den fazla getiri elde etti..
Keza GARAN 17 den 14 lere basılırken geri alım furyası bitince...
Bir daha uzun süre 17 leri göremeyecek GARAN diye laf edildi..
Ben BANKALAR dahil endeks de de işin bitmediğini düşünüyorum..
6 ay sonra yine yawww nereye kadar alacaklar dediğimizi duyar gibiyim şimdiden..
Xu100 saatlikte 20 ort 50 yi kesmeye çok yaklaştı. Momentum çok düşük, hacimsiz bir çıkış var. Hiç güven veren bir durum değil. Ayrıca DI- DI+ ADX trend gösterdiği gibi PSAR satış ta. Özetle aşağı trend devam ediyor düşüşe hafif bir tepki var gibi...Bekleyelim görelim.
fotoğraf çekerken bende öyle yapıyorum.kadraja sadece işime gelen yerleri alıyorum.mesela bilgisayarımın ekranını çekerken burnumu sildiğim mendili almamaya gayret ediyorum...
Taraflı yazılarım olursa uyarınız.hisse senedi ismi geçerse uyarınız.
sindoma53 den GBT yi zor aldık zaten .
Borsa bu ilk girdiğim günden beri mütamadiyen (cumartesi ve pazar dahil ! ) dalgalanır.