vakvak -3,80% de devre kesti
Printable View
vakvak -3,80% de devre kesti
herkese geçmiş olsun pozitif düşünmekte yaramıyormuş demekki polyanayı dağa kaldırmışlar ohh temiz hava aldım demiş :kahkah: davadan gelecek olumlu haberle en az bir tavan diyerek saldıranlarada bu şekilde manipülasyon yapanlara da geçmiş olsun operasyon bitti tavan serileri bitti hala tavan olacak diye kimse beklemesin bu iş yılan hikayesine döndü seçimden önce bişey beklemeyin ilk etapta 6,5 gibi dengelencek gibi sonrasında 3,5 bekliyorum gelir mi göreceğiz bu sefer lot sayımı 2 katına çıkaracağım gelirse tabi kısmet diyelim:kahkah:
Bunu da bekleriz kessin devresini .................kağıdı ..:28:
Bu akşam mı karar verecekler
gördünüzmü kamu bankalarının gerçek yüzünü yıllardır uyarıyorum insanları uyarmaya devam edeceğim şu rezalete bakın özeller 1 düşüyorsa bu 3 düşüyor sanki savaş çıkmış şu hale bakın forumda bu banka için kim olumlu yazıyorsa art niyetlidir tezgahtır haberiniz olsun
VakVakın .... ne kaçtı acaba ? :drunk:
Kademeler satış ağırlıklıysa yükseltirler dedin aldık 3,5 :kahkah:
şu hale bakın bu saatten sonra olumlu haber gelse ne olur devre keseceksin nerdeyse yıllardır zaten olumsuzluğu fiyatlamadın mı rezil banka
Bak kademelere daşş gibi herkes satışta
bu saatten sonra yatırımcı için en iyisi tabana yapıştırmaları belki böyle birilerinin dikkatini çeker rezillik konusunda sınır tanımayan banka:kahkah:
çok açık söylüyorum kamu bankalarını derhal milletin zararını karşılayarak makul bir fiyattan kottan çıkarmaları gerekir zaten kar amacı gütmediklerini söylüyorlar borsada yeriniz yok
7,15 karanlığa girdik orda da bir dayak yeriz oh miss :oleyo:
7,17 çıktık eh ..
Kimsenin soylenmeye hakki yok. Dolandiricilarin sirketine ortak olursaniz bu risk zaman ver.
Herifler elimize verdi.
Dur bakayim Sotomayor bir ok desin ben de onlarin eline veririm. Muahahahaha.
Bastir Soto.
Haber gelmek üzere.
merhaba arkadaşlar eski mesajlarımı bilen bilir 28 ağustos civarı tavan serileri başladığında herkese insanların günahına girmeyin tekrar 5.50 6 ya döner demiştim ancak demedikleri kalmamıştı, maalesef haklı çıktım, umarım 7 ler dip olur
Razi Canikligil
@canikligil
ABD Anayasa Mahkemesi toplandı. Gündemde Halkbank dahil bu yaz gelen 1000’e yakın başvuru var. Bunlardan sadece 5-10 tanesini dinleme kararı alması bekleniyor. Halkbank’ın itirazını ele alıp almayacağını Pazartesi günü sabahı Mahkeme’nin takvimini duyurmasıyla öğreneceğiz.
Mahkeme #halkb nin yargılayamazsınız iddiasını dinleyip dinlemeyeceğine dair karar toplantısı bitmiş. Ptesi sabahı ilan edilecekmiş liste. Ret mi kabul mü?
yine tırt yılan hikayesi dedikya ölme eşşeğim ölme bugünkü sert düşüş neydi ozaman bugün karar alınacağına dair risk almak istemeyip satanlar ne olacak :Sad:yatacak yeriniz yok
seni yargılayıp yargılamayacağıma karar vereceğim( pazartesi)
seni süründürüp süründürmeyeceğime karar vereceğim (2022 aralık)
seni zopalayıp zopalamayacağıma karar vereceğim (2023 şubat)
senin banka olup olmadığına karar vereceğim (2023 haziran)
senin ne olup olmadığına ben karar verceğim (2023 eylül)
benim olup olmayacağına karar vereceğim(2023 aralık)
direnme sana ceza verip vermeyeceğime karar vereceğim(2024 şubat)
direnme benim olacaksın:kahkah:
resmen bankanın ır...na geçiliyor
mizah bir yana bir Türk vatandaşı olarak para kaybetmeyi geçtim artık kanıma dokunuyor
banka şamar oğlanına dönmüş
ve hiç bir yetkilinin konuyla ilgili ağzını bıçak açmıyor
umarım bunu çok samimi içten istiyorum emsali görülmemiş bir ceza alırsınız
o zamanda bakalım 3 maymunumu oynayacaksınız görelim
Pozitif kardeşim hiç boşa kendini 3,5 hayalleri ile yorma sana aldıracam bu kağıdı bir yerlerden bu da burada not olarak kalsın. :)
Bırak sadece burayı abiler yatırımcının komple herkesin her yerde içinden geçmenin peşinde. :)
erdoğan faizleri tek haneye indireceğiz dedi, kamu bankalarından kredi alın dedi, dava olayı belirsizliği kalkarsa halkb kalkar bence, dengelenmesi gereken fiyat 9 10 civarı,
tekrar almak için fırsat kolluyorum zaten :kahkah:
ama buralardan asla:kmk:
gelirse alacağım fiyat belli gelmezse de sağlık olsun
millet alıştı tavanlara çok düştü tekrar tavan serileri başlar diye atlıyor ama yemezler:kahkah:
ciğerini bilirim bu kağıdın tekrar gelecek 4-5 li fiyatlara kürkçü dükkanı hesabı:kahkah:
iş yerinde bir arkadaşım bu son düşüşte 10,80 den almış borsayla alakası yok şaşırdım
o kadar ayağa düşmüş yani:oleyo:
nasıl kalkacakmış belirsizlik uzayda karadelik belirsizliği kalkar ama bundaki belirsizlik kalkmaz:kahkah:
daha adamlar yargılayıp yargılamayacağına karar verecekler
sonra sevip sevmeyeceğine
sonra okşayıp okşamayacağına
anlayacağın şamar oğlanına dönmüş ellerinde banka
bizimkilerden de gık çıkmıyor
ah şöyle Türkiye de tüm ekonomiyi sarsacak emsal bir ceza çıkarda inşaallah çok istiyorum
bak o zaman bülbül gibi şakıyorlar mı gene sus pusmu göreceğiz
Dava olumlu olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan batmaması
Diğer bankalar eşek yüküyle kar ediyorlar fk ları 2- 2.5 arası ama hala gitmiyor banka hisseleri
Aşırı baskı var banka hisselerinde normal şartlarda yabancılar bu fk ları görünce balıklama dalıyorlardı hisselere
Şimdi nerdeee..... ortada büyük bir çekişme veya güven sorunu var gözüküyor.
İngiliz Hazinesi krize neden olan bütçe düzenlemelerinden geri adım atmıyor
İngiltere Hazine Bakanı Andrew Griffith, hükümetin yaklaşık 45 milyar sterlin hacminde vergi indirimlerini içeren, kamu borçlanmasını artıracağı için piyasalarda gerilime neden olan mini bütçe düzenlemelerinden vazgeçilmeyeceğini açıkladı.
İngiliz ITV'de ekonomik gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Bakan Griffith, hükümetin vergi indirimleri konusundaki teklifinin, ülke ekonomisinin ilerleyen dönemde büyüme gösterebilmesi için uygulanması gereken "doğru planlar" arasında değerlendirildiğini belirti.
Griffith, halihazırda her büyük ekonominin tamamen aynı sorunlarla uğraştığını savunarak, Ukrayna'da devam eden savaş, enerji maliyetlerindeki artış ve arz tarafında görülen etkilerin mevcut sorunları daha da artırdığını söyledi.
- İngiltere Merkez Bankası devreye girdi
İngiltere Merkez Bankasından dün yapılan açıklamada, "Finansal istikrar hedefi doğrultusunda, BoE piyasa işleyişini yeniden sağlamaya ve hane halkı ve işletmelerin kredi koşullarına olası bir yayılmaya ilişkin her türlü riski azaltmaya hazırdır." ifadesine yer verilmişti.
Bankanın bu amaçlara ulaşabilmesi için 28 Eylül'den itibaren uzun vadeli Birleşik Krallık devlet tahvillerinin geçici alımlarını gerçekleştireceği kaydedilen açıklamada, "Bu alımların amacı düzenli piyasa koşullarının yeniden sağlanması olacak. Satın almalar, bu sonuca ulaşabilmek için ne büyüklükte yapılması gerekiyorsa yapılacaktır." ifadeleri yer bulmuştu.
Bankanın açıklamasında, "Mali Politika Komitesi tahvil piyasadaki işlev bozukluğundan kaynaklı Birleşik Krallık finansal istikrarına yönelik riskleri kaydetti. Kurul aksiyon alınmasını tavsiye etti ve bankanın finansal istikrar gerekçesiyle tahvil piyasasındaki geçici ve hedefli satın alma planlarını acil bir hızla memnuniyetle karşıladı." değerlendirmesi yer almıştı.
- BoE Baş ekonomisti Pill'den güçlü faiz artırım işareti
İngiltere Merkez Bankası (BoE) Baş Ekonomisti Huw Pill ise hükümetin planladığı vergi indirimlerine bankanın dikkate değer bir para politikası karşılığı vermesinin olası olduğunu belirtmişti.
Baş ekonomist Pill, "Bunun (vergi indirim kararının) dikkate değer bir para politikası tepkisi gerektireceği sonucuna varmamak zor." ifadesini kullanmıştı.
BoE Başkanı Andrew Bailey, yaptığı açıklamada, finansal varlıkların önemli ölçüde yeniden fiyatlandırılması ışığında finansal piyasalardaki gelişmeleri çok yakından takip ettiğini kaydederek Para Politikası Kurulu'nun, görevine uygun olarak orta vadede enflasyonu sürdürülebilir bir şekilde yüzde 2 hedefine döndürmek için gereken şekilde faiz oranlarını değiştirmekte tereddüt etmeyeceğini duyurmuştu.
- Sterlindeki tarihi düşüş
İngiliz sterlini, bu hafta başında 1,0350 ile tüm zamanların en düşük seviyesini görmüştü.
İngiltere Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng, geçen hafta yaptığı açıklamada, ülkede toplam 45 milyar sterlini bulacak vergi indirimlerinin uygulanmasına hazırlanıldığını belirtmişti.
Bu durum, ülkenin dış borçlanmasının yükseleceği yönündeki beklentileri artırarak sterlinin güç kaybetmesine neden oldu.
Analistler BoE'nin, ilerleyen dönemde enflasyonu kontrol altına alabilmek için faiz artışlarına devam edeceğini öngörüyor.
İngiltere Merkez Bankası, geçen hafta politika faizini 50 baz puan artırarak yüzde 2,25 seviyesine yükseltmişti.
Ülkede enflasyon, halihazırda yüzde 9,9 ile son 40 yılın en yüksek seviyelerinde seyrediyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bankalarin sirti yere gelmez.
(sn. Zaf.Dogu'dan alintidir)
Muahahahaha. Banka da Stevie Awardlari mi ne aliyordu. Bu da Dundie'ymis.
https://pbs.twimg.com/media/Fdy1TtEX...name=4096x4096
Yeni bir gun, yeni bir baslangic.
Ayni tas, gidecek hamam.
1 Ekimde 30'dan atilacak Tellak.
PIMCO yetkilisi: İngiltere'nin piyasa kaosu sistematik değil ancak küresel bir etkiye sahip olacak
PIMCO baş yatırım yetkilisi Dan Ivascyn, İngiliz sterlinin çöküşü ve ardından ülkenin tahvil piyasasında son günlerde yaşanan satışların sistemik riskler oluşturmadığını ancak küresel piyasaları etkileyeceğini bildirdi.
Ivascyn, İngiltere Merkez Bankası'nın tahvil piyasasını bir gecede destekleme kararının, yatırımcıların İngiliz politikasına olan azalan güveni sorununu çözemeyen kısa vadeli bir düzeltme olduğunu kaydetti.
Cuma günkü İngiltere mini bütçe bütçesiyle 45 milyar sterlin (48 milyar dolar) değerinde fon desteği belli olmayan vergi indirimlerin açıklandığından buyana, sterlin değerinin % 6'sını kaybetti ve İngiliz tahvil fiyatları yükselirken rekor düşük seviyelere ulaştı. Büyük bir gelişmiş ekonomideki kaos, Amerika Birleşik Devletleri ve başka yerlerden gelen keskin faiz oranlarındaki artışların yarattığı huzursuzluğu daha da artırıyor.