egeen gk da bişey çıkmadı. bugün de konya gk var sanırım onda da bişey çıkmayacak gibi. kaldı bfren gk ama daha tarih bile belli değil. daha ne kadar süründürecekler acaba.
Printable View
egeen gk da bişey çıkmadı. bugün de konya gk var sanırım onda da bişey çıkmayacak gibi. kaldı bfren gk ama daha tarih bile belli değil. daha ne kadar süründürecekler acaba.
Şirkete mesaj attım. Dosya hazırlıları devam ediyormuş. Hazırlanınca KAP ile genel kurul tarihini bildireceklermiş.
Ne Konya ne egeen
Kaldı bfren
Genel kurul sonucunda
benim borsadan eylül ekime kadar bir beklentim kalmadı bazan düşerse alıp %2-3 le hisselerde hareket yapıyorum bfren ve birazcık da egeen hariç o sandıkta kar mı ediyorum yok aslında kasaya çalış dur benimkisi bu iktidar ülkeyi mahvetti gitmeden de bu ekonomi felan düzelmez gelenin işi de çok zor baksanıza cuma olanlara sanki bakkal dükkanı çalıştırıyor reisleri benim degil hiç olmadı goya emeklilerin maaşını 5500 den 7500 e çıkarttı bayram ikramiyesi diye sordu gazeteciler bir bilgim yok dedi açıklayıcı ve bir saat sonra reislerine danıştı hadi onu da 2000 bari yapalım diye lütfetti hesap kitap ne gezsin ben yaptım oldu dercesine ülkenin çivisini çıkarttı bu ekonomist geçinen zat.
piyasa testere olmuş habire yontuyor ve yonttukça küçülüyoruz kıtım kıtım talaş misali
1 nisanda 3 aylık bilançolar gelecek ve hala genel kurul tarihi bile belli değil bir şeylerin hazırlığı yapılıyor ama dur bakalım konya ve egeen fos çıktı kala kala umudumuz bfren kaldı
Hocam ben halen olumlu taraftayim. Umidimi de koruyorum. Hatta icimden gecen de gk tarihi ilaniyla birlikte haberin düşmesi. tabii haber duserse bile bolunme oranı da onemli.. artik daha da geciktirmizler heralde genel kurul cagrisini.bekliyoruz az kaldi.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Joker seninle bu konuda hem fikiriz. Ikisinin ayni anda gelecegi yada haberin gk dan iki hafta sonra dusecegi konusunda.
Oran olarak teyite muhtac bilgi duyumuma gore yuzde 1250 bedelsiz, yuzde 30 bedelli gibi bi oranki bence bu sekilde gelirse negatif yansir fiyatlamaya.
Ytd
Sn. Buraktepe, bu sekilde bence de olumsuz yansir. Ama boyle gelse bile en azindan belirsizlik bitmis olur. Önümüzü gormus oluruz..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düşüş nereye kadar olur bilinmez ama sayın buraktepe'nin söylemiş olduğu gibi bir sermaye artırımı beklentinin çok altında kalmış olur bana göre.
Sn mercek2 bu oran hissede düşüşe neden olur mu
sevgili kinsecik kardeşim bu oran düşüşe sebep olmaz aksine çok süper olur ama şu endeks ve seçim belirsizligi ******lugu bir bıraksa diyecem de seçimden sonrası da baya zor baştakiler babalarının çiftligi gibi har vurup harman savuruyorlar bu açıklar borçlar nasıl kapanır onu kestirmek çok zor giderayak içine etmeden gitmem gelen düşünsün zihniyetiyle ülke yöneten diktatörün eline düşmüşüş şu benim ömrümü ona versin diyenler YA RABBİM duy da canlarını alıver bak başka bu sözü söyleyen çıkacakmı diye içimden geçer ama nerde.
Biz cok duyum gördük Egeen de sermayeyi 1.999.999.999 a cikaracakti ama. Haci Huso ile ordinaryus Mustafa izin vermedi!
Kayitli sermaye 10.000.000dan 450.000.000.000a cikacak ve siz 1250 Bedelsiz 30 bedelli diyorsunuz!Siz Hic ama hic bfreni taniyorsunuz Nisanda ayni brisa gibi bir Oran niye olmasin?20 Nisan 2012 bakiniz:)
https://www.borsagundem.com/amp/habe...bedelsiz/65830
En az kartonsan kadar bölünmeli ki bir işe yarasın. Dağ fare doğurursa çok yazık olur. Hem de çok yazık olur. Yıllardır bunu bekleyen ve bu umutla yaşayan çok kimse olmuştur. Jantsa gibi bölünme iyi olmaz. Bölünecekse adam gibi bölünmeli. Ne o %1250 filan. Kaç seneden beri insanlar iyi bir bölünme bekliyor.
CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=esentepe54;6364754]En az kartonsan kadar bölünmeli ki bir işe yarasın. Dağ fare doğurursa çok yazık olur. Hem de çok yazık olur. Yıllardır bunu bekleyen ve bu umutla yaşayan çok kimse olmuştur. Jantsa gibi bölünme iyi olmaz. Bölünecekse adam gibi bölünmeli. Ne o %1250 filan. Kaç seneden beri insanlar iyi bir bölünme bekliyor.
İnşallah Beklentiler doğrultusunda bedelsiz bölünme yaparlar.Devir küçük yatırımcıyı yolma devri,aynen diğerleri gibi yapacaklar çünki, büyük miktarda bedelsiz sermaye artışı yaparsa beklenti biter,onlarda beklenti devam etsin kazlar geldikçe yolalım derler.
Amin. Benimde gonlumden gecen en az 115 milyon ve uzerine cekilmesi. Bakalim nasil bi oranla karsilacagiz. Tabi bu yila ozel durum icin hazirliklar ne zaman biterse. Adamlar tum son tarihleri ezip gecti.
Duyum daki gibi bi oranda gelirse muhtemelen kisa sure sonra ikinci artima gidilir. Cogu hissede yasadigimiz olay ama bize bekledigimiz artisi ilk an yapmaz.
Sabirla beklemeye devam dostlar. Bu gk da cikmasa bile bu yil bitmeden ben sermaye artirimina kesin gozuyle bakiyorum Bfren icin.
Ytd
Son 20 iş gününde 1850 lot alımla garanti de lotlar toplanıyor gibi. Bu arada garanti en fazla 3. Hissedar.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
düşüşte hep en önde koşuyor. endeks 1 düşüyor fren 3 - 5 düşüyor. çok can sıkıcı
Aynen artık bir tepki verse ve gk açıklandı, iyice can sıkıcı oldu
gk açıklanmadı henüz. yanlış yazdı sanırım
Aynen aciklansaydi yazacaktım, yanlış olmus
Teşekkürler sn mercek2, ben güzel haberi sizden bekliyorum, çok sık takip edemiyorum,
Artik kurun su hukumeti Almanlar:)Sizin yüzünüzden genel kurul yapamiyor Bosch:)
#SUWEN – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 100 milyon TL’den 300 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da da onaylandı
Darisi Bfrene:)
Cok yakin genel kurul!22 gün ortalama eger karar verirse :)
güçlendik biraz sanki
Çok al sat yapıyor. Büyük kurumlar
TOGG icin önünde sonunda araba yetistirmek icin frenleri ya senden ya egeenden alacaklar:)
Bu durum bfren icin de gecerli!Avro da 21 olmus bu arada
(Ödenmiş sermayenin şirketin özkaynaklarına ve aktif büyüklüğüne göre düşük olmasının özkaynak kalitesi üzerinde baskı
oluşturması)
Acaba bfrenin de notunu olcen bir kurum var mi?:)