ağlayıp sızlanmak yok mal çakmak var. sende lacivertsin, merak etme....
bak diğer hastaneler temiz temiz gidiyor. bu operasyonun çocuğuna orayı bıraktıktan sonra gelir birileri...
Bedelsiz ne zaman?
fnd l gr l mll dsnlr
trbyn tkn sbm bzm
Hastasıyız dedee..😂
Sünnetin bedelsizi mi??
tınaztepe 'nin temel verileri ve büyüme beklentileri, mevcut bulunduğumuz fiyatlarda ki kuvvetli destek bölgesini aşağı yönde kıracak hareketi kesinlikle desteklemiyor...
şuan endekste yaşanan yükseliş özellikle bankalar ve bazı bist 30 hisselerinde yabancı öncülüğünde gerçekleştiği için yan tahtalarda sıkıntı yaşanıyor...
bir süre sonra mevcut endeks hareketinin genele de yayılacağını ve yan tahtalarda da ciddi primlenmeler olacağını düşünüyorum....
bu ortamda bilançosu iyi gelen yan tahtalarda öncelikli olmak üzere yükseliş yaşanırken, en şanslı hisselerden birinin de tınaztepe olacağını düşünürüm...
yan tahtalarda F/K oranı % 80 - 90 ağırlıklı olarak 20 F/K 'nın üzerinde gerçekleşirken büyük çoğunluk 70 - 80 F/K 'lara kadar uzandığını gördüğümüz bu ortamda tınaztepe hissemiz 9 F/K ve 2.5 PD/DD ÇARPANLARIYLA ADETA GÖZ KAMAŞTIRIYOR...
geçtiğimiz günlerde kayıtlı sermaye tavanı 2 milyar TL ye yükseltilmişti....
genel kurul öncesi bedelsiz sermaye artırımının da her an kap 'a düşebileceğini de unutmayın...
6 Haziran genel kurul
adam olacak çocuk, günlükte 62.10.. haftalıkta 62.95... bu seviyelerin altı, trambolin üzerinde eğlence..
iyi çalışmalar..
O kadar pazarlamaya rağmen alıcı bulamıyorlar artık…..
Senin totona düşmüş o nedenle durmadan pazarlamaya ediyorsun helarde….😁
Hayırlı uğurlu olsun...!
Sırada bedelsiz var
Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Payların Nev'i ve Devri" başlıklı 6. maddesinin tadili ve
Esas Sözleşme’den “Geçici Madde 1†in çıkartılması hususunda müzakere ve karar,
Maddesi özelinde bedelsiz de gelebilir.. ayrıca şirtin devasa yatırım süreci içinde bulunmasına karşılık az da olsa bir temettü vermesi yine önümüzdeki 5 yıl boyunca temettü verme ve veya bedelsiz pay ihracı yönünden karar olması güzel.
Bedelsiz sermaye artışı benim şu an istediğim bir şey değil sermayenin düşük kalmasını tercih ederim bir kaç yıl daha ama bu madde gereğince düşük ihtimal olsa da %1000 lere varan bir bedelsiz sermaye artışı ihtimali mevcut.
Bol kazançlar dilerim.!
75 ten 60 a 15 TL çaktılar tık yok ama iki ay sonraki 0.45 krş bravo 👏👏 bol kazançlar
bir hisse düşer, yataya bağlar ,baskı yer önemli değil......
biz şirkete ve faaliyetlerine yatırım yapıyoruz......
büyüme ve temel verilere bakıyoruz......
eğer bunlarda sorun yoksa, her şey olması gerektiği gibi gidiyorsa...
yatırımınızdan vazgeçmeyin....
kısa vadeli sıkıntılar uzun vadede büyük kazançların önüne geçmesin...
unutmayın hırs bitirir sabır getirir...
para içeride kalsın daha iyi....yatırım yapsın büyüsün ...ben ona bakarım...
Sayın arkadaşlar Şirket şu an 30 milyon dolara OTEL AVM aldı ve Hastane sağlık kompleksine dönüştürüyor ve var olan hastanelerde ise sağlık tanı cihazları yenilenmesi modernizasyonları vs mevcut yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırım bütünlüğü olduğunu tahmin ediyorum. Yatırım süreci devam ederken temettü vermesi bir gönül almadır. Gecen yılda yine azda olsa temettü vermişti.
Yatırımlar sona erdiğinde dişe dokunur temettü vereceğini şirket kültürüne ilk yılından itibaren yerleştiren bir şirket.! Nice anlı şanlı yıllardır borsada olan bir çok şirkette temettü kültürü yok! Bugün 50 kuruş yarın 5 lira ...50 lira bu şekilde zaman içinde temettü ilerler! Tınaztepe sağlık holding Temettü yatırımcısı olmak isteyenlerin radarında olmalı ve temettülerle de belirli zaman sürecinde hisse satın alınmalı ki getiri eğrisi çok dik yukarı olsun!
Şirketin yatırımlarını finanse eden gayrimenkul işleri olduğu gibi esas faaliyetleri de önemli Sosyal Güvenlik Kurumu SGK, Bugünkü mükerrer resmi gazete yayımlanan kararı ile özel hastanelere %50 oranında zam yapmış, bu gelirlerimizin artmasına yol açacaktır.
Hayırlı uğurlu olsun!
Bol kazançlar dilerim!
https://www.resmigazete.gov.tr/fihri...-09&mukerrer=1
Bilanço, 100 üstü, temettü, f/k pd, bedelsiz olmadı şirketin 30 sene sonraki performansını verelim… bol kazançlar
Buradalarda baskıyla yavaş yavaş toplarlar sonra biraz yukarı bak biz demedik mi? derler. Çaktırmadan yavaş yavaş doldur boşalta devam ederler. Pazarlama tekniklerini geliştiriyorlar bakalım neler bulacaklar…
Sayın arkadaşlar, sataşarak veya hakaret ederek hiç bir sonuç alamazsınız, hisse fiyatının 77den 60 lara düşmesi bende istemezdim
İtirazınız buna ise eyvallah ancak isteğiniz şahsıma sataşarak hisse fiyatının olumsuz etkilenmesini istiyorsanız nafile çaba içinde olduğunuzu söylemekten başka bir şey gelmez elimden ancak size tavsiyem olumlu yazan bir beklentisi ve umudu olan insanlara hakaret aşağılama alay yerine şirketteki olumsuzlukları verileri ile ortaya koyarsanız bizimde göremediğimiz şeyleri ortaya çıkararak bir hayır işlemiş olursunuz.!
Bu önerime sizin de katılacağınızı umarak, az sabırla çok şey olur ve hep oldu eğer doğru yerdeysen.
Bol kazançlar!
Kendilerini biliyorlar hasta olmuşlardı 1.2 mil bilanço gelecek, 110 daire parası olacak, sermaye artışı, hastayız vss diyerek alıcı oluşturarak ver malı sonra bilanço öncesi 75 ten itibaren bas gülüm. O gün yazdım buradan veriyorlar 60 kadar düşecek diye. Hastamız iyileşti galiba. Pazarlamacıları iyi tanımak tanıtmak lazım. Neden alınıyorsun yalan mı? Oynanan tiyatro. Başka hissseye geçip geçmeme konusu o kadar basit değil… kuruş yedirmem bu ahlak yoksunlarına
Spekülatör değilim, yatırım işlerinden de hiç anlamam bir iki hisse belirlerim ve 4-5 yıl kalırım en iyi bildiğim şey ucuza alıp sabırla beklemek. Satın aldığım yatırım yaptığım hissenin yükselmesini isterim. Ve bir gün satarsam eğer... sattım da derim ki her zaman dedim.
Piyasa dinamikleri içindeki fiyat hareketleri benden kaynaklı değildir, hissenin o zamanlar ki fiyatı olan 35 ila 42 lira arasında alımlarım oldu, hatta spekülasyon olduğunu hissettiğim segyo daki paylarımı satıp bir kısmı ile de Tınaztepe aldım 67 liradan ve bir kısmı ile de pınar süt aldım, spekülasyon olan hisselere bugüne kadar girmedim. Ana hissem adel kalemciliktir ve 6 yıldır halen daha bir lotunu satmadım velhasıl tınaztepe'nin sağlık üniversitesi ile ilerideki 3 , 5 yılda büyüme kayıd edeceğini düşünüyorum. Tüm herkes tınaztepeyi bir masa bir telefon 3-4 hastane sanarken o günlerde gayrimenkullerini ve diğer varlıklarını tanıttık. Herkes gibi bizde sürekli borsadaki hisselerimizin yükselmesini istiyoruz ancak bu maalesef gerçekleşmiyor.
Yavaş yavaş dökülüyorlar i küçük yatırımcıların bunları tanımaları açısından iyi oluyor şahsen ben de ellerine vermeden gitmem üç-beş-on yıl ne kadar sürerse
https://i.hizliresim.com/36tfvcs.png
hisse kuvvetli destek bölgesine girdi...
(57 - 59) bölgesinde 200 günlük ortalama, trend desteği ve bollinger altbandı bulunuyor...
desteklerin altına sarkma olursa 55 de yatay trend desteği de var...
20, 50 ve 100 günlük ortalamalar 65 tl civarında kaldı...
desteklerden dönüşte ilk tepki 65 e kadar gerçekleşebilir...
operasyon çocuklarının küçük yatırımcıyı yanıltmak ve aldatmak maksatlı fiyat vss vererek yaptıkları paylaşımların, hesap hareketleri, yazışma ve haberleşme kayıtları tüm faaliyetlerinin incelenmesi için ilgili yerlere başvuruları yapılacaktır