Nasıl eğleniyor muyuz dedi biri,çok da güzel yaptı
Printable View
Nasıl eğleniyor muyuz dedi biri,çok da güzel yaptı
https://i.hizliresim.com/gqwrzrb.png
gedik yatırımdan onun bunun çoçuğu bilerek 36 42 den 34 92 kadar 53 bin lot ile seans durdurdu sanki sana buralarda mal verecekler kendi payıma mal verirsem en adi olayım .bunlar büyük balığı bildikleri için büyük balığın peşindeler
yatırım tavsiyesi değildir
Elin oğlu yapar .Ama iş kuleleri kağıttan mis bunu öğrendim bu yaşta.Rezillik ötesi bişey.Bu kadar geliri neresine sokuyorlar
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gün sonunda bakarız mal sahibi yeter diyecek mi demeyecek mi,
bunu yapan spek tahtacı her kimse . iş bank kurumsal bir şirket şahıs şirketi değil şirket adına bu işlemleri yapamaz bu riski alamaz . şahıs olsa her türlü dalavereyi dümeni yaparlar . y t d
İsmen benim borsa hayatımda ilk adam gibi para kazandığım ve portföyümü büyütmeme yardımcı olan hissedir. Bu nedenle yeri bende çok ayrı. Ben bildim bileli kademeleri genelde zayıf oluyor. Bugünkü durumlar bazen oluyor. uzun bir aradan sonra ben de bugün aldım biraz.
Işmen (orta uzun vade) yatırımcısı taşıdığı malın kıymetini bilen, iyi kötü finansal bilgisi olan kesim... Böyle basit fiyat baskılamalarıyla bu kitleden mal almanız zor hatta elinizdekinden olursunuz.... Düştükçe alırım sıkıntı yok, ederini bulmadıkça anca çamurda patinaj yaparsınız..... Son 4 yıldır malda olan zaten bedava maliyetlerde neyini alacaksın...
Ytd.
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah -5 bas,milletin ilgisini topla hacimle ordan 500k lot gönder. Bu ölü halı ile akşama kadar satamazdi o kadar lotu,bunlar şeytan olmuş
2018 de 400bin tl lik ISMEN alan birisi şuan 170 milyon TL e sahip ve temettüleri hesaba katmadım bile. kaça katladığını hesap bile edemiyorum. Şunu merak ediyorum
Biliyorsunuz bu kadar katlamasının bir sebebi de piyasa değerinin düşük olmasıydı. Şuan mesela 50 milyar TL olan ISMEN anı bu oranda katlasa 25 trilyon lara ulaşacak. Çok ama çok zor bir durum.
Ben ISMEN'in artık yön değiştireceğini düşünüyorum, biz hala hacimlere bakıyoruzda bu sanki ISMEN'e hakaret gibi.
Goldman gibi, ne bileyim MERIL gibi bir şirket olma yoluna gidecek bence.
https://i.hizliresim.com/sj7a4e8.png
yapılan işlemlerin % 80 / 90 gibi fiktif işlem kafadaki 3 / 4 aracı kurum bugün alıyorsa yarın satıyor görünüp adres değiştiriyor her aracı kurumlarda hesapları vardır yatırımcıların çoğunluğu anlık veya günlük düşünüyor her yatırımcı kendine bir vade biçer o güne kadar dokunmayacağım der eğer teknik grafik bakıyorsa elindeki malın % 10 gibi yukarı satış yazar giderse geri geldiğinde yerine koyar gelmezse elinde olan 3 / 5 hisselerden geri gelmiş birinden alır o yukarı gidince satar önceden sattığın geri gelir tekrar alır elindeki hisselerin dışına çıkmayınca kazanmak kolay çünki takip ettiğin bildiğin hisse .
Güzel çalkaladılar. İlerde ben de çok zengin olunca arada bir böyle çalkalarım. Heyecan iyidir.
Sabahki yorumum.Bir günde kalıbını koy tahtayı tut be.Sanki günlerce düşmemiş gibi bugünde en önde gidiyorsun...DEMEKKİ PARA HERSEYİ BOZUYOR.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koymuş 100 bin lot 36 ya, işi gücü baskilamak+5 yap şu hale bak kaç gündür çıkan endekste düşen bu değil gibi
Bunlar hep bedelsizle başlayan hızlı merdiven çıkışlarının sancıları ...
Zamanın da yenilen hurmalar bugün bir yerleri tırmalar.
Yavaş yavaş basamak çıksaydın be spekciğimmm :rules:
Sindirimin sonlanmasıyla tekrar kaldığı yerden devam eder daha önce de yazdığım gibi ...:yes:
Günlük Rsı: 80 lerden bugün itibariyle 48,64 e inmiş bu şekilde devam bakalım sindirmeye...
Spek guluyordur kıs kıs..Belki böyle kurguladi.Ruzgari arkasına aldı açtı arayı sonra 43 den geriye yedire yedire doyurdu milleti.piyasada sallaninca kaymaklı kadayif onun için.Ay / dönem kapanmadan piyasaya iştah gelmez
Zaten en büyük hata bilancolar bitince cekileceksin 1 ay kafa dinleyeceksin.yapmayinca işte böyle maalesef
Bank of 1049000 mal almış ilk defa bu kadar montanlı mal alıyor bank of..Bakalım yarın satmaz ise ..ama ben yinede 15 Eylül ü bekliyorum.. Kredi yasağı kalkmadan spek tahtaya girmez..dolayısıyla ismen de 15 eylül önemli gün..
Genl xbank lar özellikle isc hareketlenmeden İSMEN de sanki bekler gibi.. Ben İŞC yi çok beğeniyorm..yine 25 ler görülecektir..
-2 görmediği gün yok ne bereketli hafta:)
BofA dün 1 milyon lot mal aldı bugünde devam ediyor.. devamı gelir umarız..
Qnb ve bofa 38 civarı boslattiklarini yüzde 10 aşağıdan geri koydular, kalın kalın almaya başladılar buralardan yarın itibariyle meşhur cezadan çıkıyor hisse bari hayır getirse
Ne oldu şimdi. Ben anlamadım, hani realizasyon olacaktı. Böyle realizasyon mu olur, neden basmadılar 6000 e kadar. Vaz mı geçtiler yoksa. Bütün bunlar %10 bile olmayan marj için miydi. Kafamda deli sorular. Komple satıp çıksam mı acaba. Dövize geçerim temiz temiz. Bu deyyuslar ne dümen çeviriyor yine. Kalbim dayanmayacak diye korkuyorum. Bu borsadan bi cacık olmaz. Breh breh breh...
Uzaylılar da varmış zaten. Dıj güçler yine yurdumu ele geçirmeye çalışıyor. Bu rakıfelır (sek mi yoksa sulu mu acaba) ve rotşild yine bir hinlik peşinde anlaşılan. Bütün finans piyasasını ele geçirdiler, yetmedi bizimkine de salça oldular. Vangardmış, bılakrakmış, fidelitiymiş, tempıltın (bu kesin tapınakçıların fonudur) falan fıstık... neyin peşinde bunlarrrr
Kıbrıs'a kumar a gitmeye gerek yok.Ac foreksi heryer KUMAR[emoji35]
BofA dün ve bugün toplam 2.3 milyon lotu paketledi. En büyük satıcı İş yatırım sanki al gülüm ver gülüm.. Yarın İş yatırımı kesin alış tarafında görürüz..Bu arada kredili işlem yasağı yarın seans sonuna kadar mı geçerli acaba??
Şimdi baktım kredili işlem yasağı 14eylül seans sonu itibarı ile bitmiş. Yani yasaklar kalktı..
evet 15 Eylül geldi yarın güzel bir açılış bekliyorum..
Bugün zincirlerinden kurtuldu İSMEN.. Vira Bismillah diyelim..malum balık avlanma mevsimide başladı..))
Bofa aldıklarını satıyor..satsın bakalım dün tahtayı kurtardı bugünde ödülünü alıyor..
Bofa zaten bu seans için toplamış malı,yine de dipten dönüş rahatlattı çok dökmüştü
https://i.hizliresim.com/rfou2dc.png
https://i.hizliresim.com/7m7gog7.png
kimin aldığı kimin sattığı çok önemli değil hepsini tek merkezden yönetiyorlar yatırım fonlarındaki hisselerini peyder pey cıtı ye gönderiyorlar 19 temmuzda bölündükden sonra 21 temmuz bölünmüş takasda yatırım fonundan 16 milyon 617 bin lot çıkmış oldu
38.5 gören kağıt 36.5 niye kapatır.Tamam eksi değil ama.Acik ve krediciler devrede herhalde.
Routers anketine göre yıl sonu politika faizi 35 40.
Bu gerçekleştiği durumda kredi maaliyetleri ve mevduat artar.
Kur korumalıdaki para resmen hiç vadeliye dönmemiş. Bu yüzden vadeli mevduatların yükseleceğini düşünüyorum.
Cuma günü 184 milyar hacime düşmüş.
Ismen'in güzel yanlarını zaten hepimiz biliyorum. Ben sadece var olan olumsuzlukları da belirtiyorum.