Garibim iş yatırım gırtlak shorttaydı. İşi zor gibi
Printable View
Garibim iş yatırım gırtlak shorttaydı. İşi zor gibi
Viop pastasının %90 ı arbitrajcıdır
Bi cıbıldak tek yöne poz açan bizim bu Topic var :)
Makas çok fena yalnız 340 puan aylık %6 gibi. Yüreği yeten long açsın diyor pala abey
dün sabah uyardım...
çift tavan...
https://i.hizliresim.com/g340ps5.png
"Uğraşma boşuna. Seni ancak gördükleri ve duydukları kadar anlayacaklar. Gördükleri, ancak kendi anladıkları kadarı olacak."
- Mevlana
son durum ne diye sorulmuş güzel bir sözle cvp vereyim.:)
Endeksin birkaç gün içinde düşeceğini düşünüyorsak endeks varantı satmak mı vioptan vadeli mi satmak daha az maliyetli olur. (yani yanılırsak hangisinde kayıp daha az olur) bilgisi olan var mı?
Bankalar rahatlayacak rallisi var bence.
Günün tepesi bence görüldü 5826 işaretliyorum berkimcans abi
ah gülben ah :)
İnsanlar aynı şeyleri tekrar tekrar yaşıyor TR de... Bir loop içindeyiz, bunu anlayan parayı katlıyor...
Herif yazar yazmaz günün tepeyi yeniledi, iyi ki şort neyim acmadık. Yeni tepemiz 5875
Kudurdu deyyus 5897 oldu. Bak bu son olsun zırt pırt işaret sökmüyelim
Müjde gelecek mi? Şampanyada patlatırız.
Rus market zinciri turkiyede marketler zinciri açacakmış. Market grubunu bozar mı?
VİOB yapılmaz..sadece makastan 200 puan fark attı...Adama ne isterse o oluyor...
Ben bu filmi hatırlıyorum adı: shortçu batırma idi, İs ve Tacirler Yatırımdaki herif batıyor olmalı!
MSCI TUR %6,66 yukarıda
Normalde hisselere de yansıması lazım
ABD ADR'ler (hacim az olduğundan sadece fikir verebilir)
https://i.hizliresim.com/pa2572c.jpg
patron çıldırdı
Viopta olmaz denen her şey olur. Viopta amaç karşı tarafı batırmaktır parasını değil donunu da almaktadır hatta evine haciz göndertmektir.
saholde tavan olsun mümkünse :)
Bankasını satan holding alıyor gibi.
güzel aldı. 6 bine pek bir şey kalmadı.
ben hala devamında 5 bin civarından alım fırsatı verir diye düşünüyorum.
mad max totem yaptı, sayfayı bana açtırdı gitti. sensiz yiyoruz mad max.
Bankaları geçenki aynı ekip toplamış gibi sanki. Zararı çıkarmaya mı geldiler aceb
Kabine ve dolayısı ile Mehmet Şimşek cumartesi günü açıklanacakmış.
Ortaya belirli belirsiz bir iddia atıyorlar sonra ister istemez insanlar iddiaya giriyor. Mehmet Şimşek ne yapsın ekonomiye diyen short açıyor, faiz farkı da cazip.
Bence oyuncunun umurunda değil kimin geldiği yeter ki iddialaşma olsun.
AYGAZ %5,5 TUPRS %2
Yarın TUPRS'dan devam edebilir.
Tepeden iyi gevşedi, şu saatten sonra 5826 altı Lönkcüler için sakat bir seviye
yazılanlar;
M.Şimşek i IMF gibi düşünün. Önce deval sonra faiz arttırımı eş zamanlı da bir reform programı ve yurtdışından para bulunmasını ister. Ardından da enflasyon ile mücadele edilmesini isteyecek; yani Akp ile bir stand by yapacak.
Aynı reformları yapmayan rüya kadrolu Arjantin gibi.
ekgyo hisse 738 haziran vadelisi 783 çok değil mi ne dersiniz?