Erdoğan açıklama yapıyor
Printable View
Erdoğan açıklama yapıyor
Ulen pala 7315 shortladığımda spot daha yukarıdaydı namıssız
Bozkurt sence geliyor mu yoksa gidiyor mu?
Teb çıkınca viop sahipsiz kaldı diyorlar.
Doğru mu
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
641100
706800
735650
ye bir işaret koyalım
ayrıca reverselediğim longları 737150 den flatledim
Erdoğan: (BM İnsan Hakları Konseyinde Kur'an'ı yakma eylemini kınama tasarısı) Tasarıya ret oyu veren ülkeler, özgürlük ve insan hakları anlayışını gözden geçirmeli- AA
Bu Tahıl anlaşmasının uzama ihtimali yok bence. Putin o işe taş koyar. Un şirketi mi alsak :)
İNFO,TERA,YF
bugün sattıklarının arkasında durdu
yurtdışının durumuna göre yarın yine şort kovalarız
Acaba zamanı bugüne mi çekti..neyse ben kapandım..tüm longları verdim...trade sat dedi..5 dakikalıktır..i
https://i.hizliresim.com/bul80d1.PNG
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Türkiye'nin ABD'den F16 alımı) Temennimiz odur ki olumlu bir neticeyi alırız. Her zamankinden daha umutluyum." -AA
İşc nin sıkıntısı nedir. Gittik onu seçtik elime tüküreyim
SPOT kapanış, BofA nın alışına rağmen satış yedi, Garanti Yatırım gene güzel yedirdi,
https://i.hizliresim.com/k89zibw.PNG
Diğer özel bankalar varken İŞC ye bulaşmam.Daha önce gündeme gelen CHP nin yön. kurulu olayı REİS başta oldukça heran gündeme gelebilir...Bahçeli de destek vermişti...
Yapsa kim ne diyebilir?
Orta-uzun vadede demoklesin kılıcı gibi ensede duruyor.
İSCTR 3 günlük takas, en iyi alıcısı piyasa olmuş, bundan olabilir mi :)
https://i.hizliresim.com/tl1l2kv.PNG
Akşama kadar boşuna ceyran yaktık o da yetmez miş gibi bi gamyon zopa yedik iyi mi :)
güzel bir kapanış olmadı yarınki maça bakalım.
6414 gösterdi pıst 100.
bugun short açan actı,2 bankayla tutup hacimle mal verdiler..
Burada elimizden geldiğince yorumlamalar yapıyorum yalnız biz teknik taraftan baktığımız için senelerdir bir nevi burada tartışma ve saldırıların içinde oluyoruz.Bugunde bu yaşandı burada ağır küfür edecek duruma sokuyorlar insanları , bu yüzden buraya belli bir süre ara verme kararı verdim.Hakkım varsa kalp gözü açık herkese hakkım helaldir .
selametle.
ziraat o malları birkaç günde aldı. ben o zaman da yazmıştım. muhtemelen aylardır toplanan mallar paket halinde asıl sahibine teslim edildi diye.
yoksa kısa sürede o kadar malı safi alıcı olarak toplamak bence çok zor. kim bilir maliyeti 1000-1500 arası bile olabilir.
Pala heryeri mıncıklıyo Ayasofya abi, önce kaportayı bi yokladı, akabinde motoru açtı tam şanzumanı dağıtacakken hakem düdüü çaldı yoksa vites kutusunu gözüne kestirmiş üstüne oturtacak bizi :)
çelik donla dolaşalım bikaçgün daha bunun gözü dönmüş, sen ne dersin.
Sanada çelik don gönderim mi kargoynan
yani demek istediğim takas verilerinden pek bir şey çıkmaz.
bofada bir grup ölümüne alıcıyken bofada başka bir grup bambaşka bir beklentiyle satıcı olur. arada başka aracı kurumlar devreye girer, bir şey anlaşılmaz.
hani orhan kemal romanlarında bir karakter başka bir karakteri düdüklemeye kalkar, öbürkü aslında bambaşka bir yolla ilkini zaten düdüklüyordur. :)
AKBNK be GARAN daki primi görünce ucuz kalmış olan diğer özel banka İSCTR ye herkesin atlayacağını düşünerek Pay Vadelisinde short açtım, zaten takasıda piyasanın mal aldığını gösteriyordu, beni yanıltmadı, tek üzüntüm pozisyon kapamaya erken başlamam oldu :) ama Spot da açiğa satış olsaydı bu kadar kötü kapatmazdı, piyasa oyuncuları trade amaçlı mal alınca, taşıyamayanların satışı ve tahta yapıcınında düşüşe izin vermesiyle 8 kademede alttan eşleşti,