Bu suyun içinde kalmaktan artık rutubeti hissetmiyor. :)
Güneşli yere alıp, dinlendirmemiz lazım...
Printable View
gercekten bist 30 da kalan ve ben borsadayım diyen insan icine cıkamaz durumda en cok prim yapan THY o da dolar kdr nerdeyse kar yapmıs ya kardesim biz ne yasıyoruz cidden ??? yani 1 sene önce 5500 olan endeks simdi 8900 o 1 sene içerisinde gercekten para kazanan oldu mu spekülatifler dısı
yani cidden ben de diyorum 8400 vs ama harbi borsa düsmemeli yahu para kazamıyor insanlar seytan diyor ki sat borsayı al Ethereum
vebal kabul etmem. x30 9420-9425 döner.
Long açacağım kademeli.
bırakın pala debelensin......seyredelim.....
Bu sabah kredili atlayan da olmuştur daha onların satışı var
bakayım umrumdamı değil galiba... :)
sadece ons ilgilendiriyor oda burda değil...
https://i.hizliresim.com/cr3x9qt.png
zalımın oğlu... öyle bi basıyoki... sanarsın ülke battı
kodumun akbankına nereden bulaştık bugün... nalet gelsin :vk:
35 hisse tavanda..
Ama endeks düşüyor
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.965 flat 20 puan 20 puandır 9.888 e 1 lot long girdim diğer long emirlerim silindi
düşmesi neden ? bıkan satıyor cunku lanet gelsin diyen cok kisi var çevremde .... bir cogu kriptoya giden
Bu arada erdemir için haber yapıyor......bloonberg ht......canlı yayın
sat verdi endeks yarın ası hikaye 8800 altları el fatiha nisan 15 e dek borsa cıkmaz net
tokatyıldızı abeyim olurda 9.880 lere gelir de tutmazsa işte o vakit şoför atlar abey. normalde ben poza girdiğim yerden hemen 10.000 yapmalıydı. ama oyalandı çok. keşke benim 9.888 e verse de stop ettirse. o vakit 1 - 2 haftaya hisselerde iyi alım fırsatları doğar.
Kurumun biri bugün yarın için teminat değişiklikleri olacağıyla ilgili mesaj attı 14:59
İsmini burada yazamam bu kurum ne zaman böyle mesaj atsa piyasada ayarlamalar yapılması gerektiği için bir çalkantı oluyor.
sarı gacı kaptırdı gidiyor
Akşam pazarı ucuzluğu başladı, yetişen alıyor
9911 den bi dene lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
son dönem br şey dikkatimi çekti altins1 alan baya var özellikle fonlar
p100 döndüğüne inandıracağı yerden döndü ..Fake mi değilmi görelim bakalım
Sabah 9970 9980 gelir diyordum. Şimdi orayı direnc yapacak gibi duruyor. Bir süre 9980 9500 arasında takılacak.
Xu100 tepki verdi ama pankalar pek öyle demiyor sanki
aziz çelik
@EmeginHalleri
Kulisler yeni bir "emekli müjdesi" ile çalkalanıyormuş!
Emeklilere her bayram için 10 bin lira ikramiye verilecekmiş (iki bayram için toplam 20 bin TL)!
İki bayram için 16 milyon emekliye yaklaşık 300 milyar TL tutarında ikramiye verilecekmiş!
Hadi inşallah!!!
Birkaç gün önce emeklilerin ve muhalafetin bütün itirazına rağmen TBMM'de 3 bin lira bayram ikramiyesini yasalaştıran, bunu 4 bin lira bile yapmayan hükümet,
TBMM tatile çıkmışken,
"Kaynak yok" diye meydanlarda bas bas söylenmişken,
Emekli bayram ikramiyesi 10 bine çıkaracakmış!
Kulisler böyleymiş!
O zaman anketler çok fena gelmiş olmalı!
Bakarsınız seçim öncesi "ara zam olacak asgari ücret 30 bin olacak" kulisi de gelir!
Hadi inşallah!!!!
Fakat bütün bu kulislerden Mehmet Şimşek'in haberi var mı?
pala kapanışa 10 dk kala bir parti daha kayar :he:
sabahın köründe tv de işin ne, piyasa yer mi :kahkah:
SPOT u gömen Y/F ve BofA bakalım nasıl kapatacak, Piyasa da iyi mal almış görünüyor,
https://i.hizliresim.com/kxmtirp.PNG
ons kainatın en kritik yerlerine geldi ellam...
seçim sonu yılanoluyla ons birleşirse gıramda işler çok kıyak bi hale gelebilü.